010912 - Tid & Sted
Lørdag den 1. september kl. 14:30 vil vi gerne se jer til fejring af vores bryllup! 

Her mødes vi i Jystrup på Midtsjælland, hvor vi har fået lov at opstille et stort telt i haven hos noget af Sannes familie. Efter en skål og lidt velkomstspise står den på middag og fest - og natmad til alle jer, der bliver så længe.

Til dem der dukker op på rådhuset om formiddagen: I er velkomne til at møde op i Jystrup inden halv tre. Vi tager selv derud før og gør det sidste klar.

Efter lidt tid med velkomstmad og -drinks fra 14:30 går vi til bords til en let forret kl. 17. Derefter serveres lækker grillmad og buffet af bl.a. årstidens grønt.

Skulle denne første efterårsdag bringe kulde med sig, vil der være opvarmning af teltet - men husk hellere overtøj.
Vi lader det være op til jer selv, om I helst vil have eventuelle børn med eller lade dem passe.

Det vil være muligt at overnatte på ejendommen i telte, kontakt os hvis I har brug for hjælp til måske at låne et eller arrangere anden overnatning. Det er vores egen plan at tilbringe natten derude, og vi deler gerne en morgenbolle ;)

Selve vielsen vil ske tidligere samme dag, nemlig kl. 11:00 på Frederiksberg Rådhus. Har I lyst og mulighed, kan I se forbi. Vil I med ind skal man være der senest 5 minutter før.


Adresser

Festen: Slettebjergvej 47, 4174 Jystrup.
Se placering på kort eller planlæg offentlig transport med Rejseplanen. I kan evt. blive hentet i Ringsted (efter aftale).

Vielsen: Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, Frederiksberg.
Se kort.
 
Panel title

© 2018 010912

Antal besøg: 426

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31004619598389sekunder