3 generationer - Anette skov

4aa9053e61cac10092009.jpg

 

Anette Skov


Jeg er 52 år og har malet i 3 år.

Jeg bor i Århus og arbejder som sygeplejerske i strålebehandlingsafdelingen på Århus Sygehus.

Jeg har malet og tegnet en del som barn, men stoppede i teenager alderen.

Igennem de senere år har jeg fundet stor glæde i at se på kunst – især malerkunst, og har besøgt mange kunstudstillinger.

Især abstrakt kunst gør indtryk på mig, og jeg nyder meget at se hvordan forskellige kunstnere udtrykker sig meget forskelligt, det finder jeg meget fascinerende.

På et tidspunkt begyndte lysten til at prøve selv, at melde sig hos mig, og jeg startede meget forsigtigt op med at købe lærred, pensler og maling, det vakte min interesse, og behovet for at lære noget om at male blev meget påtrængende.

Jeg har deltaget i flere kurser – bl.a. på Århus Kunstakademi, hvor vi arbejdede med COBRA som tema.

Det var meget spændende, og ramte en streng i mig.

Det er meget spændende at opleve, hvordan der med farverne træder spændende figurer og væsner ud af penslen.

De har næsten deres eget liv, og det er meget spændende at opleve hvordan billedet tager form, på et tidspunkt føles det altid som et stort kaos, som jeg næsten hverken kan finde hoved eller hale i.

For også at prøve noget andet, har jeg deltaget i et kursus for moderne Ikoner, det var spændende og her lærte jeg, at arbejde med andre teknikker og andre materialer.

Sammen med min Mor, min søster og min niece udgør jeg gruppen ” 3 generationer Skov” Det er virkelig sjovt at udstille sammen, og jeg tænker at vores meget forskellige arbejder supplerer hinanden på en fin måde.

Vi har udstillet sammen på Galleri Gemini i Låsby.

Hos Tolmer glas i Nykøbing Mors og på Vestas vindmøllefabrik i Videbæk.

Jeg har udstillet selv i ”Galleri 8” i Stålebehandlingsafdelingen Onkologisk afdeling, Århus Sygehus Nørrebrogade I Århus og sammen skal vi udstille i Arbejdernes Andels Boligforenings kunstforening ”Kunia” i Århus i hele oktober måned.

 

4ad9a36e2399817102009.jpg

 

4aa903a98ddcf10092009.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 16486

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.096609830856323sekunder