7i - Restaurant projekt
Restaurant 
Vores tredje projekt var at vi skulle lave en restaurant i vores klasse  hvor vi skulle smage vores mad som vi har lavet. Det er et meget spændende projekt. Vi skulle invitere vores forældre og andre folk som kunne komme og spise på restaurantenAftenerne

Seven i's aften var god de fik dækket borde og endelig kom det første hold gæster. Der var 8 borde der skulle betjenes og der var fart på ude i køkkenet, tjenerne havde også fart på. Alle fik deres mad hurtigt og alle synes at det var godt. Ved det andet hold gæster var der kun 3 borde og der tog de det stille og roligt og alle var igen glade. Aftenen var god.


El Toro Mexicano havde dyre priser og heller ikke så mange borde. Der var 5 borde ved deres første hold gæster, og de havde pyntet flot op, der var nogen der syntes de var så gode at de ville have dem til at servere ved deres konfirmation. Ved deres andet hold gæster var der 4 borde. 

Begge hold fik en god intjening, og Seven i vandt som bedste restaurant og begge hold gjorde det godt. Begge hold fik en præmie og Seven I fik en stjerne der var af guld og El Toro Mexicano fik et hjerte af sølv.
Der var nogen der fik extra præmie for de havde gjort et godt stygge arbejde.


 
Panel title

© 2019 7i

Antal besøg: 395

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,72615885734558sekunder