A-T-H - Forside

Hej og velkommen til A.T.H Airsoftgun Team Hjørring

A.T.H (Airsoftgun Team Hjørring) er for alle dem som spiller Hardball / Airsoftgun og bor i Hjørring eller omegn. Man er velkommen til at ansøge, hvis man spiller Airsoftgun eller ønsker at komme i gang, vi giver gerne gode råd og vejledning. (Gæster er naturligvis også velkommen) 

-----------------------------------------------------------------------------------------

20/9/2010 - Nyheder:

 

Hej alle.

 

Vi vil gerne takke alle for kampen i går (19/9/2010) Det var en god kamp og vi havde en rekord på 24 mand mødt op. Vi håber selvfølgelig at det bliver ved med at være sådan.

 

Vi snakkede også om at gøre A.T.H til en forening og der med blive offentlige. Vi vi i den kommendene tid holde et møde ang. dette emne.

 

Nyhedsbrev vil blive sendt ud.

 

Vel Mødt!

Med Venlig Hilsen

Rune og A.T.H Admins

 

 

NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT - - NYT

2/8/2010 - Nyheder:

Hej Alle medlemmer af A.T.H nu fik jeg endlig tid til at opdatere siden og det begynder jeg på i aften så jeg ved ikke om siden går ned imens jeg arbejder på den.

 

Der har været en trist begivenhed, som i alle nok har set, så er Christian stoppet med airsoft:

''Til alle A.T.H.'ere... jeg stopper til hardball, fra og med den 18 juli, vil på forhånd sige tak for nogen fede oplevelser, og nogen gode år sammen. Tak for det gutter ''

Jeg tror jeg svare på alles vegne når jeg siger tak og i lige måde til Christian.

 

Så har der også været en ca. 3 kampe her i sommern. Som vist alle skulle have været gode og Jeg håber, at i alle har nydt det! MEN! Der er en kamp mere fra A.T.H's og A.T.F's side på vej, som er i morgen 3/8/2010 hvor der er 10 deltager (+/-) og på søndag 8/8/2010 er vi blevet inviteret til en kamp i Bannerslund af Team Red Fox, hvor der nu er 7 deltager.

God kamp til jer som deltager!

 

Så har Hung også været igang... Med sit kamera! Men det er nu meget godt, for nu har vi nemlig fået nye profilbilleder og profilinfo. Tak for det Hung

Men I kan jo selvfølgelig se stort set alt det, som kommer op herinde, på vores Facebook side, som i fleste sikkert gør. Men jeg arbejder på at man kan få sendt en ''Nyheds mail'' ud, men nu må vi se.

 

Jeg har også kontaktet Section8 Airsoft fra Scotland. Hvor Jeg har skrevet  med en af angørene, som gerne vil spille med os og har budt os velkommen i Scotland. Dette ligger så lidt længer ude i fremtiden. Men han ville give nogle råd til forskellige spil og bane desigen. Han var meget glad for, at Jeg skrev til ham og håbede, at Vi ville spille med dem, fordi de aldrig har haft danske spiller med! 

I kan selv tjekke deres side her:

http://www.s8airsoft.com/

 

Hvis I har noget som I gerne vil have rettet eller op på siden så send en besked på Facebook eller en Mail.

 

Men mere har jeg ikke at sige end, Nu er sommern ved at være slut (for de fleste) Jeg håber i alle har nyt den. Ellers må i jo bare nyde de sidste dage  af den!

 

Vel Mødt!

Med Venlig Hilsen

Rune og A.T.H Admins

 

 

10/6/2010 - Nyheder:

Der sker ikke noget særligt lige fortiden i A.T.H. Vi fleste er igang med eksamen... Og Jubii.. for det, men der er også dem som er færdige allerade. Nå.. Jov, der sker en spændne ting, som vi ikker sikre på at deltage i, men det bliver da holdt. Det er et muligvis 24 timers event i Karup, det er som sagt ikke sikkert at vi vil deltage. Men tjek på Facebook siden der vil i nok blive inviteret og hvis i ikke er med i gruppen, så tag og bliv det smiley.gif Vi vil gerne have dig med.

 

Som der blev nævnete før, så tjek på facebook siden, da der ikke kommer så mange nye opdateringer her indtil engang, omkring den 30 juni.

Hav en god Eksamen!

 

Vel Mødt!

MVH

A.T.H Admins

 

 

19/5/2010 - Nyheder:

Så er 24-timers eventet færdigt. Vi var 4 som deltog, det var meget hyggeligt, Vi fik trænet noget nattekamp og prøvede nogle små ider.

Vi håber selvfølgelig at til vores store 24-timers event i sommerferien, vil der komme mange flere deltager.  Der vil komme mere info, så hold Jer opdateret, både på denne side og vores side på facebook.

 

Vel Mødt

Med Venlig Hilsen

A.T.H Admins

 

 

11/5/2010 - Nyheder:

Tid til 24 timers event!

Vi vil prøve at holde et 24 timers event hvor vi skal prøve nogle ting og ellers kæmper Vi, som Vi plejer. Det er ikke fastlagt endnu, men det bliver nok sådan at, Vi bliver delt op i 2 hold, som så er sammen resten af døgnet. Som sagt det er ikke sikkert at det bliver sådan.

Vi håber I har lyst til at komme. Kampdagen er Fredag d.14/5 til lørdag d.15/5 fra kl.15.00 til 15.00 der er dog anderledes møde tid for admins.

Link til Eventethttp:

//www.facebook.com/group.php?gid=118961227500&v=app_2344061033&ref=ts#!/event.php?eid=117571694939682&index=1

 

Vel Mødt!

Med Venlig Hilsen

A.T.H Admins

 

30/4/2010 - Nyheder:

Det var vist en lidt trist kamp da der kun var fremmødt to spiller. Men vi kan så takke Terkel og Christian som fik lidt ud af at komme. Vi håber at til det næste event der vil komme, muligvis et 24 timers event. at der kommer lidt flere.

 

Vel Mødt!

Med Venlig Hilsen

A.T.H Admins

 
Panel title
Antal besøg: 35057

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32371783256531sekunder