aadalen Science Fiction - Videogallery

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

Untitled

Titel

I Robot

Hovedpersonen Will Smith som spiller Del Spooner, er en politibetjent. Han er lige kommet tilbage fra et ulykke, hvor han var kørt ned i en flod med en lille pige. Han blev reddet af en robot, mens pigen døde, og han stoler derfor ikke på robotter længere. Han får en opgave som går ud på, at han skal finde ud af hvad der var sket for en mand, som var røget ud af et vindue. Den døde mand er en førende videnskabsmand. Den første indlysende ide er at manden selv er hoppet ud af vinduet, men senere viser det sig at det er en robot, som er skyld i det. Dette betyder så at robotterne kan snyde sig uden om de tre love som skal beskytte mennesket. Til sidst i filmen kommer det frem at det er en supercomputer ved navn V.I.K.I. som er skyld i det.

Avatar

Avatar er den 4. mest sete film i Danmark

Avatar er en ny verden

The hunger games

Den handler om en pige som hedder kattua, hun har en mor, lillesøster og en far som døde i en mineulykke. Landet de bor i er delt op i 12 distrekter.Et dødsspil sættes igang hvert år til høstfesten, unge mellem 12 og 18 kan blive trukket der skal findes 2 fra hvært distrikt 1 dreng og 1 pige. En tilfældig lodtrækning, 12 distrikter, 24 deltagere, en kamp om liv og død. Der er kun 1 vinder!...
En fantastisk spændende og lidt små romantisk film for både drenge og piger, den får 5 ud af 5 stjerner pga. den gode handling, bogen anbefales også!!

The hole

En familie som flytter væk fra storbyen, og ud på "landet". de finder en lem i kælderen som føre ned under jorden men en sten som bliver kastet når ikke nogen bund. Dette hul vil vise dem som åbner lemmen deres største skrækker!
Super god film!!
Den får 4 ud 5 stjerner!
 
Panel title

© 2018 aadalen

Antal besøg: 431

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64837098121643sekunder