SOLGT! - Beskrivelse
Jeg sælger min dejlige lejlighed, da jeg har brug for mere plads.

Lejligheden er en typisk ’Københavner-lejlighed’ på 54 m2 med gang, lille badeværelse, køkken med spiseplads for to, stue og soveværelse. Dertil kommer en dejlig altan mod gården med plads til cafebord og -stole.

Lejligheden blev gennemgribende renoveret i 2008 med bl.a. nyt køkken, filt på alle vægge, ny stuk i værelse mod gård. Gulve er plankegulve, der i de to værelser er lakerede, i køkken er de hvidmalede. På altanen er der lagt trægulv. Til lejligheden hører et godt kælderrum.

Her er billigt internet og kabeltv.

Foreningen AB Guldberg blev grundlagt i 1997 og er bestående af karreen Guldbergsgade, Tagensvej, Refsnæsgade, Arresøgade og Guldbergs Plads. Det er en stor forening med en solid økonomi og en fornuftig andelskrone. Her finder man alt det nødvendige: Godt vaskeri, hvor der stort set altid ledige maskiner; der er cykelkældre, barnevognsrum og udendørs halvtag til ladcykler. Den store aflåste grønne gård er i nyere tid blevet renoveret, og der er både større græsområder og flere små hyggekroge, hvor man kan sidde uforstyrret. Der er legeområder for både små og store, et boldspilsareal, borde og bænke samt en stor grill.

Lejligheden ligger i Refsnæsgade, som er en stille blind gade. Området omkring rummer Nørre Campus og Fælledparken. Længere ned ad gaden ligger cafeen Wascator samt den lille populære øko-vinbar, Sabotøren. I nærområdet er Guldbergs Plads med en meget benyttet boldbane. Busserne 6A og 18 stopper to minutters gang fra lejligheden. Nørrebros Runddel og Skt. Hans Torv er også lige om hjørnet.

 
Panel title

© 2018 abguldberg

Antal besøg: 900

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49294114112854sekunder