Abort - Sidens oprindelse

 

I november 2011 var jeg så heldig at blive gravid med vores 2. barn. Jeg nåede dog kun at nyde min graviditet i tre uger, før jeg begyndte at bløde. Allerede i starten af december 2011 blev min værste frygt bekræftet: barnet var dødt et par uger forinden. Idet jeg havde symptomer på aborten, var der tale om en spontan abort (læs om aborttyper under fanen "Abort"). Moderkagen løsnede sig dog på intet tidspunkt og jeg var nødsaget til at vælge mellem medicinsk eller kirurgisk abort. Trods en grundig snak med scanningssygeplejerskerne, følte jeg mig aldrig ordentligt informeret. Jeg kæmpede med en følelse af, at det valg, jeg hældede mest til var forkert, idet sygeplejerskerne var fortalere for det modsatte valg. Det blev i sidste ende min psykiske tilstand, som dominerede mit valg, som faldt på kirurgisk abort.

 

Formålet med sitet er at give fyldestgørende oplysninger om netop de valg, en kvinde har, når hun står overfor en abort. Måske kan den hjælpe til at fjerne tvivl eller måske har du bare brug for forsikring om, at alt over tid nok skal ordne sig.

 

Har du personlige spørgsmål til mig, er du meget velkommen til at skrive. Jeg forsøger at være så åben omkring min ufrivillige abort som muligt. Samtidig er én af mine bearbejdningsmetoder at snakke om forløbet.

 
Panel title

© 2018 abortinfo

Antal besøg: 22562

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29831600189209sekunder