aceraccu - undefined

Dingen om te doen als uw Dell Laptop Charger stopt met werken

Als u afhankelijk van uw Dell-laptop voor het werk of gewoon gebruik maken van het veel elke dag en moeten vaak op te laden, dan vroeg of laat de onvermijdelijke gaat gebeuren en uw dell adapter gaat stoppen met werken. Je moet om een mnieuwe te kopen, en deze taak kan een beetje ingewikkelder dan het misschien op het eerste gezicht. Dat is waarom je wilt alles in het werk om het probleem op te lossen jezelf als mogelijk te maken. Hier zijn enkele tips om u te helpen langs de weg:


1. Garantie - Het eerste wat je moet doen in deze situatie is het controleren en als de computer en alle accessoires zijn nog steeds onder de garantie van Dell te zien. U kunt dit doen door te kijken op het telefoonnummer op Dell.com. Een woord van voorzichtigheid hier zeker het is de Dell-hotline u belt voor hulp. Als je geluk hebt en uw Dell-laptop lader is nog steeds onder de garantie valt, dan alles wat je hoeft te doen is sturen de lader in hen en zij zal zorg dragen voor het probleem. Als dat niet het geval is, ga dan naar stap 2.


2. Controleer AC - Uw volgende stap is om te achterhalen of het probleem is je AC-voeding. Het is gemakkelijk genoeg om erachter te komen. U hoeft alleen de adapter laptop in het stopcontact en, als het goed is, zal je een licht te zien op de transformator eenheid. Als u niet ziet dit licht dan weet je dat de transformator is doorgebrand.


3. Elektrische Meter - Wat u moet doen is een elektrische meter te krijgen en raken de uiteinden van de AC-adapter met om te zien of er sprake is van elektriciteit die via de transformator.


Wat als u niet een elektrische meter hebben? Nou, hoef je niet te rennen naar buiten en er een te kopen. Misschien heb je een vriend of kennis met een dergelijk apparaat, of beter nog, een bezoek aan een lokale elektronica winkel. Ze zijn niet alleen weten hoe ze de test doen, maar de meeste van hen normaal gesproken ook de verkoop van de transformatoren. Zij zullen het testen voor u GRATIS. Als je een vriend met een Dell-computer, probeer het dan opnieuw uw transformator in hun computer en kijk of het zal werken. Zo niet, dan helaas uw transformator is dood. Als blijkt dat uw transformator niet de bron van het probleem, dan is het ongetwijfeld uw computer die een fout heeft begaan.


 
Panel title

© 2018 aceraccu

Antal besøg: 456

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45120191574097sekunder