AcidAlien1 - Blog
Oct
31
2011

Roskilde Teknisk Skole & ømme fødder.

Roskilde Tekniske Skole er GREAT! Åh gud hvor jeg elsker det! Har bare idag lært lidt at bruge photoshop og lært at lave et helt køkken i 3D. Efter skolen skulle jeg med toget hjem og gaaaaaaaaal hvor er myldretiden slem! Kunne næsten ikke få vejret inde i toget, fordi der var så mange mennesker. 

- Da jeg endelig kom til Næstved, mødtes jeg med Jacob og tog i centeret, det var ret hyggeligt indtil mine fødder begynde at gøre helt vildt ondt og jeg er nu begyndt at halte, ved ikke lige hvad der er sket ):  av av. Hvem vil lave mig et fodbad? 

Oct
13
2011

pikrøv.

Mit humør idag fucker virkelig voldsomt idag.. 
Alt er bare gået dårligt idag og der er egenligt ikke så meget andet at sige end at jeg er sur og ?=)#(H)€UITIOEEIFFRUB .. ja. dét. 

Jeg hader at være så usikker på alt omkring mig. 

Oct
12
2011

Blah.

Jeg er rastløs og gider ikke idrætsdag på fredag, jeg dør sikkert pga. min dårlige kondition. Og hvad tager man på til idrætsdag anyways? Har ingen bluser beregnet til løb? Bæ, jeg gider ikke. 

- Tror bare jeg skrider ned og sætter mig på McDonalds når de andre er ude og løbe, bare af ren protest.. ja, det tror jeg at jeg gør. 

Oct
10
2011

WUHU!

Fik 10 i min stil, elsker elsker elsker det!
- Mit humør har faktisk fucket rigtig meget idag, jeg har bare været sindsygt irritabel, men det går nok for her om en halv time skal jeg ned og sidde i stuen sammen med min mor, se Robinsen & Fristet og bare hygge igennem hjerte.png. Mandage er altså slet ikke så slemme. 


Oct
9
2011

Non-alkohol lørdag.

Igår var virkelig dejlig. Jeg tog hjem til Jacob&Sara og spiste lækker mad og mødte deres nye lille killing Athena, så en masse sjove film og sluttede af med dejlig Toms-Skildpadeis™. Senere kom Sonne og så chillede vi bare, snakkede, drak Cider og så endnu flere film. 

Af en eller anden grund havde jeg tænkt "En lørdag hvor man bare sidder og ser film, det lyder kedeligt" men ja, det gjorde mig ikke noget + det var virkelig rart at ha' en søndag uden tømmermænd. HAHAHA. 

Btw... Hvis i nu er super kloge, har i nok lagt mærke til at jeg har lavet en hjemmeside (surpriiiise) og i må faktisk meget gerne ligge en besked i min gæstebog. 

 
Panel title

© 2018 acidalien1

Antal besøg: 155

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45891189575195sekunder