aerian - Forside
Cum zburam. La first class!

In companiile aeriene de linie, functioneaza obisnuit trei clase tarifare majore, inexistente in cazul campaniilor low cost, in care toti pasagerii calatoresc la aceeasi clasa, generic denumita economic. Cele trei clase tarifare majore, fara a le lua in calcul pe cele intermediare sau clase economice  flexibile, sunt cele economice, cele business si cele first class.

Clasa economic este cea mai ieftina formula de linie, in care pasagerii beneficiaza de un confort similar, masa la bord, spatiu pentru picioare si scaune ajustabile. Masa la bord este dresata functie de durata si perioada din zi de desfasurare a zborului, mic dejun, pranz, gustare sau cina, dublate de formule de divertisment in cazul zborurilor lungi, filme, programe video, video, cu perne de cap, servetele sau casti.

Clasa business este formula ideala oferita celor care agreeaza un plus de confort in timpul zborurilor, mai ales cele de durata, clienti dispusi sa plateasca suplimentar pentru servicii cu o diferenta de confort: cabine mult mai confortabile, scaune ergonomice, mult mai spatioase, orizontabile.

La aceasta clasa, mesele sunt servite in vesela de portelan, dublate de servicii audio-video pentru estomparea timpurilor de zbor extrem de lungi. La clasa business, limita de bagaje de cala este mai mare fata de cea de la clasa economic. In plus, pasagerii de la clasa business au prioritate la imbarcare si debarcare, au sali de asteptare si tranzit speciale, cu tot confortul, dedicate. Pasagerii clasei business, deveniti membri intr-o alianta aviatica, primesc la fiecare zbor puncte sau mile, convertibile in diverse beneficii, gratuitati la zboruri sau servicii.

Chiar daca facilita?ile de la clasa business difera de la un operator la altul,  intotdeauna acestea sunt asociate cu un confort ridicat in timpul zborului si cu servicii la cele mai inalte standarde si pretentii.

Clasa intai este cea mai inalta clasa tarifara, pasagerii beneficiind de servicii exclusiviste si de confort sporit in timpul zborurilor. Scaunele sunt extrem de comode, prevazute cu diverse functii, pot fi transformate in paturi, iar mesele sunt disponibile la cerere si constau in feluri de mancare preparate de bucatari celebri, la comanda si cu dedicatie. In comparatie, mesele de la clasa economic sunt frugale si standardizate. La aeroport, pasagerii de la clasa intai au acces la sali de asteptare moderne, unde se pot relaxa departe de agitatia de pe terminal.

Clasele sunt oricum eligibile din timp, functie de preferintele si  disponibilitatea financiara a clientilor, desi agentiile pot schimba incadrarile si comenzile functie de ultimele dispozitii privind siguranta traficului aerian. In plus, sunt tari care conditioneaza aceste rezervari de prevalente de securitate si siguranta, mai ales dupa evenimentele teroriste care au alimentat un plus de suspiciuni in statele vizate.
 
Panel title

© 2018 aerian

Antal besøg: 1293

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35940504074097sekunder