Afd.5 - Forside

Velkommen til Afd.5`s hjemmeside.

 

Her kan beboer i afd 5 følge med i afdelingsbestyrelsens arbejde, samt se information om aktiviteter i afdelingen og så vil der løbende komme billeder ind.


21/9-12.

Bestyrelsen forventer at dato for det årlige afdelingsmødet bliver den 31/10-12. Vi håber rigtig mange møder op og deltager, da disse møder er en slags forhandling om vores husleje. Afdelingsbestyrelsen har valgt ikke at godkende sidste års regnskab, da udgiften til gartner er overskredet med næsten 60% mere end der var afsat i budgettet, fordi boligforeningen ikke har ansat en ny gartner, men i stedet stadig bruger Vam. Vi har tidligere gjort boligforeningen opmærksom på, at vi mente Vam levere ringere service og sikkert også nået dyre løsning, end det vi er havde godkendt i budgettet, og da de ikke har ville lytte, men ment at det vare deres beslutning alene, så mener vi de har handlet uansvarligt i forhold til at de skal overholde vores budget.


18/8-12.

Afdelingens sommerfest. Vejret var med os og det det var en hyggeligt dag, som startede med eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage og sener var der tændt op i grillen. Klokken blev mange inden de sidste gik hjem. Men desværre var der kun få deltager ud over afd.bestyrelsen. Vi håber det bliver bedre næste år.  

 

12/6-12.

Afdelingsbestyrelsen holder sommerferie i juli og august.

Næste bestyrelses møde er den 4 september.

Der arbejdes alligevel på en arrangere en sommerfest, det bliver nok den 18 august.

 

 

Den 30/5-12 har afdelingens formand igen rykket for vand regnskab, det var endnu ikke lavet og man vil ikke oplyse hvornår vi kan forvente at det er klart. Afdelingens formand har udbedt sig kopi af opgørelsen fra vandværket og for kloarkafgiften, men boligforeningen vil først udlevere dem i forbindelse med vandregnskabet, så det er svært på nuværende tidspunkt at bevise om de også har overskredet reglen på de 3 måneder.

 

Den 7/5-12 har afdelingens formand rykket boligforeningen for vandregnskab. Det skulle gerne komme inden for et par dage. Ifølge Bekendgørelse af lov om leje §46 skal udlejer fremsende forbrugsregnskabet til beboerne senest 4 måneder efter forbrugsregnskabets udløb eller senest 3 måneder efter årsopgørelsens er modtaget. Man kan ifølge tidligere afregninger, samt oplysninger fra vandværkets hjemmeside se at forbrugsregnskabet løber fra 1/1 til 31/12, så fristen på de 4 måneder er overskredet den 31/4. Hvilket er blevet påtalt over for boligforeningen, da det også var galt sidste år.

 

Nu er det første referat fra afdelingsbestyrels møde klar, og dagsorden for det næste er også kommet ind.

 

 
Panel title

© 2018 afd5

Antal besøg: 46

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30525302886963sekunder