Afloebsteknikeren - Om mig

Lidt om mig selv

Jeg er Afløbsteknikker med over 30 års erfaring og arbejdet med afløbstekniske problemer, og været med til at skrive div. Bøger om vådrum. Og sidder i forfatterpanelet i Nyt Teknisk Forlag. 

Har været med til at skrive afløbsnormen i mit virke i Dansk Standard, hvor vi var part i udfærdigelsen at Bygningsreglement 2010 (BR10) I mit virke i Dansk Standard, blev jeg udpeget til at være den Danske repræsentant i Centrale europæiske normations, WG 8. 

Dette var på grund af min meget store viden om dimensionering af fedt- og olieudskiller anlæg, hvor jeg har skrevet flere bøger om emnet, Bl.a. har jeg skrevet om emnet i Vand og afløb Ståbi samt Håndbogen i Kloakmester arbejde. Underviser på fag skoler m.m. 

Har stor erfaring i fejl og mangler i det afløbstekniske, med speciale i vådrum, og bliver ofte brugt i syn- og skønssager. 


Jeg afholder holder kurser om: 

1) Vådrums problematikker, herunder drift og vedligehold, specielt hvordan man skal opføre sig i et vådrum, Her kan der findes økonomi, hvis alle brugte vådrummet rigtigt. 

2) Danske Vådrum stinker. Hvor jeg kommer grundigt ind i årsagen til lugtgener fra vådrum. 

3) Konsekvenserne hvis man ikke laver de rette udluftninger på husene. 

4) Dimensionering, drift og anlægs opbygning af udskiller anlæg, så anlæggene lever op til de Danske vedtagne europæiske regler og standarder. DS/EN 858 og DS/EN 1825 

5) Hvad klimaforandringer gør ved vores afløbssystemer, men som også påvirker husenes installationer. Klima kurser der omhandler fremtiden hvor vi kommer ind på begrebet LAR og grønne områder og tage. 

Og mange andre gode emner.
Jeg skrædder syr mine kurser efter behov.
Afløbsteknikeren I v/Lars Konradsen I Hyldehaven 6 I DK-8520 Lystrup
Tlf.: +4529298943 larskonradsen5@gmail.com www.afloebsteknikeren.dk I CVR/SE nr. 34821119
Du
.
.
Lidt om mig selv
 
Panel title
Antal besøg: 11813

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46559286117554sekunder