Ahlmannskolen - Gæstebog
Dato: d.29. kl.10:11

Fra:
Gunnar Frederiksen

Hjemmeside: Guldkysten, Australien
Besked:
Hej Jørgen og I andre 1a venner. Mange tak for invitationen til at se jeres webside, den er meget flot og godt sat sammen. Jeg kan se at I har et fantastisk sammenhold inden for jeres klasse, det er meget imponerende. Jeg håber I må have et gemytligt møde igen i april 2017. Møjn fra Gunnar i 1 b klassen.
Dato: d.22.Dec kl.17:13

Fra:
Jørgen Skovmand

Hjemmeside: Home
Besked:
Mojn 1Aére Nu er vi så her igen. Jeg kan jo nøjes med at kopiere min sidste hilsen, da der tilsyneladende ikke er andre som har lyst til at skrive i vores gæstebog. Her er så kopien...;-( Nu er det jo lige før det er juletræsdansedag, så det må vel være på tide at lægge en lille hilsen her i vores gæstebog (Der er jo tilsyneladende ikke andre som har lyst). I ønskes ikkke desto mindre ALLE en glædelig jul samt et godt nytår.
Dato: d.23.Dec kl.17:58

Fra:
Jørgen Skovmand

Hjemmeside: www.skovmand.webbyen.dk/
Besked:
Nu er det jo lige før det er juletræsdansedag, så det må vel være på tide at lægge en lille hilsen her i vores gæstebog (Der er jo tilsyneladende ikke andre som har lyst). I ønskes ikkke desto mindre ALLE en glædelig jul samt et godt nytår.
Dato: d.11.Sept kl.18:55

Fra:
Jørgen Skovmand

Besked:
Skriv nu bare el lille hilsen til os andre fra 1 A . HUSK, det er gratis, og gør overhovedet ikke ondt. Det kan jeg som den første herinde bekræfte. Ha´en god sommer alle.


Skriv i 'Gæstebog':

 
Panel titel
Antal besøg: 59278

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-0,43801808357239sekunder
Seneste Nyheder
Billederne fra mødet d. 29.03.2012
Billeder fra mødet d. 19. maj. 2010
Billeder m. slideshow