JOHN FRANDSEN 220 - Dagbog
Dec
2
2015

Stor fest i Sektion 31

Så indkaldes der igen til den store årlige fest i Sektion 31, med repræsentantskabsmøde den 8.1.16 kl 19.30 i Harndrup forsamlingshus.

Så har Bestyrelsen vel også tykket af mundet inden vi andre kommer til møde, det bliver spændende at hylde alle vore præmietagere for sæson 2015 i forsamlingshuset kl. 19.30 i vinter kold mørk fredag aften.

Der bliver nok stuvende fuldt.

Hvis vi kan finde det.

March
9
2015

Marts måned

Så er vi nået langt ind i forberedelsen til sæson 2015, der er avlet en hel del unger, foreningen 220 har afholdt general forsamling hvor sæson 2015 blev lagt på skinner mesterskaber, træninger, aktiviter samt diverese valg her blev Henning Kunckel Valgt til formand og kasser to store hverv godt de blev besat.

En stor Tak til Birgit som på sædvanligvis havde sørget for et stor veldækket morgenbord med alt der der hørte sig til. Tak

Har været forbi sektionens hjemmeside der er ikke sket det store et referat men ellers ikke noget.

Feb
15
2015

DdB og sektion 31´s årsmøder slut

Ja så er de sidste to weekenders møder indefor brevdue sporten over

første møde i DdB Bræstrup


Her fik man den fornemmelse at at man bare deltog og betalte uden at få nogen form for indflydelse.  suk suk

Sektion 31 havde indkaldt til stor fest middag med op pyntet lokale til aktion over resterne af Tom Hansen duer i Svendborg.
Derefter gik vi over til et stort veldækket bord med flæskesteg og alt tilbehør dette var dagens højdepunkt.

En vel forberedt sektions  formand var klar kunne lige nå at køre nogle flere køre penge i egen lomme suk suk sammen med bestyrelsen
De var meget udmattet over den store aktivitet der havde været året igennem.
Dan 010 Nyborg og 013 Svendborg tog deres store ansvar for at få sektionen til at fungere ved ikke at lade sig vælge til noget selvom helst de havde kraftige meninger om hvordan en sektion skulle køres.
De kunne lige svinge sig op til en suppleant post til bestyrelsen og en revisor post.
En mand i bestyrelsen mente lige pludselig at der ikke var tale ret til tilhøre hvilket der altid har været, kun hovedrysten til overs for dette.

Nej faktum var at sektions bestyrelsen intet havde lavet op til dette møde sørgeligt.

Jan
26
2015

Ungerne 2015 godt på vej

Ja så er avls sæson 2015 godt igang, der ringes en del unger, men ligeledes er der igår indkøbt en Han årgang 2014 fra Holland - Cor Hanegraaft den er helbror til en Es due vinder i 2012 samt en bror i 2014 som har leveret top resultater på unge flyvningerne, ham her jeg har fået hjem til avl har fløjet 5 placeringer hjem i 2014 på ungeflyvningerne.


Ligeldes er det tiden hvor vi i foreningen går til repræsentantskabsmøder først DdB.

Her stemmer foreningen for den sidende formand ved dette valg.

Ugen efter kommer Sektion 31 med deres udgave. 

Jan
13
2015

Godt på vej igennem januar - Den mørke måned

ja så er vi ved at være halvvejs igennem Januar det er en måned med repræsentantskabsmøde i sektionerne og et i feb. DdBs landsmøde spændende ting ligger forude.

Sektion 31 holder vist nok første weekend efter DdB´s landsmøde indkaldelsen er ikke kommet endnu ligeledes regnskabet heller ikke .

Mht til DdB´s repræsentantskabsmøde i februar så har vi modtaget den skrevne beretning den indeholder en væsenlig fejl eller Direkte løgn - Vi sektion 31 har ikke indgået nogen aftale om ikke at slippe duer i de to weekender hvor vi har Soltau og Celle så det kun er DdB flyvninger der er på programmet i de to weekender hvor imod vi så skulle havde seperate slip, dette bakker vores repræsentant op om i hovedbestyrelsen, ligeledes har jeg efter samtale med landsformanden også fået bekræftet at det er en fejl i beretningen og at der var bet om at få en rettelse på DdB´s hjemmeside det ligger nu mange dage siden og den er ikke kommet endnu , så jeg antager at det er alligevel er rigtigt det der står i beretningen - bare ikke noget der gavner en landsformand.
Mht til Landsformands valget skal der ikke herske tvivl om at jeg stemmer på den siddende landsformand udfra at det er det mest sikre valg lige nu og vil gavne os bedst.
Så har jeg været en tur rundt på diverse hjemmesider her fremkommer Henning Jørgensen igen med mærkelige udtagelser omkring evalurings møderne i august hvert andet år, det havde klædt Henning Jørgensen bedre at fremkomme med sine synspunkter på medlems møderne, iastedet for at gemme sig bag skærmen , men det er der jo ikke noget nyt i , desværre. 

Jan
5
2015

Ny ankommet i 2015 - Godt Nytår

Ja så er vi kommet ind i sæson 2015
med diverse møde vi skal havde et formøde i 220 før repræsentantskabsmødet i DdB.
Så vi kan få klaret alle punkter af i forhold til dagsorden.

Der skal nok bruges megen tid på det møde der er mange  store punkter i Brædstrup.

Der er udsigt til at vi e3vt kan få en ny landsformand, en ny løslader skal vi havde da den gamle ikke ønsker genvalg.

Ligeledes forslåes genvalg til Tommy Rasmussen 209 Midtfyn til Hovedbestyrelsen.

Mht. til Sektion 31 der sker ikke meget, måske bedre sagt intet.
Vi har på hjemmesiden fået en nyt års hilsen .
Samt et gammelt referat fra et bestyrelsesmøde.
Men nu er det jo også udsalgs tid gad vide om bestyrelsen kan finde noget billigt arbejdstøj til at få afviklet sæson 2014 som vi næsten har glemt og vi andre er langt inde i 2015.
Mht til slaget på Nordfyn er de første unger ringet og der kommer flere her inden for kort.

Dec
23
2014

Jule og Nytårs hilsen

I Ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår, med tak for det gamle, håber vi ses igen på hjemmesiden.

Dec
8
2014

weekendens udstilling

Ja så fik vi overstået weekendens udstilling i Dan 220 overstået med fine bedømmelser af Bent Busk Bogense, der blev snakket udstilling, brevduer generelt og vinter parring.

Personligt blev det til 4 præmier ud af 6 deltagende duer 2,3,3 og 5. plads

Godt at se at af komne i ungeklasserne gav præmier da dette var alle afkom efter ny indkøbte duer fra Danmark og Holland.

Over ordnet blev vinderne i klasser 1 og 2 Conny og Ove Jensen

Klasse 3 Henning kunckel
Klasse 4 Andrea Rankovic.

Dec
4
2014

Vinter parringen er sat på skinner

Så fik jeg taget fat på sæson 2015, med vinter parringen igår det var en kold dag ved duerne, idag flyttes der lidt rundt på nogle par, så skulle det være ok efter weekenden.


Dec
4
2014

Vinter parringen er sat på skinner

Så fik jeg taget fat på sæson 2015, med vinter parringen igår det var en kold dag ved duerne, idag flyttes der lidt rundt på nogle par, så skulle det være ok efter weekenden.


Dec
2
2014

Ja så lægges de sidste hænder på vores udstilling i Brevdueforeningen 220 på Toftevej 65 åben fra lørdag den 6.12. kl 13.00 - 15.00 alle er velkomne

Der slæbes Halm fra loftet over i slaget / avls afdelingen så vi er helt klar til imorgen hannerne sidder og har indtaget deres redder.

Det er ligeledes besluttet at sende fire duer afsted til Dapica race i Åbenrå i år - Det blir et fælles hold (Team Keemers Albergen Holland/ John Frandsen Hasmark Nordfyn) med duer fra Holland og Danmark.

Iaften går turen til Dommer klubben i Kolding.

Nov
29
2014

Sidste hånd på vinter parringen idag

Der gøres klar idag med de sidste ting til parring den 3.12.14 alle duer er vaccineret, der er seks duer der skal på forenings udstilling ligedes mangler jeg stadig to fra Holland de må glide ind i avlen når de ankommer pga sygdoms udbrudne i Holland må de ikke blive tranporteret afsted,  omkring den 15.12 er der givet tilladelse hvis der ikke kommer flere nye tilfælde.

Nov
25
2014

hverdagen på brevdueslaget

Ja så arbejdes der hen imod en vinter parring af slaget og avlsduer her første december.
Det er nu tredie gang jeg prøver det, det giver en ro omkring flyve duerne senere hen, samt at jeg kan tage ungerne med på de første træninger sammen med de gamle.

Ligeledes ligges de sidste hænder på en forenings udstilling, der er ikke så mange duer men det er de skrappe der møder frem til bedømmelse den 6.12.14 i  vores forening - Dommer er Bent Busk Bogense.

 
Panel title

© 2021 aida96

Antal besøg: 14347

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1199369430542sekunder