AKM Kommunikation - PR

PR- en effektiv kunstart.

At PR er en effektiv måde at komme igennem med budskaber på, det er der ingen tvivl om. Men hvordan kommer man igennem nåleøjet på de forskellige medier.

 

Hos AKM kommunikation tager vi udgangspunkt i den gode historie. Vi vinkler historien, så den får et nyt og anderledes udseende. Vi stiller de kritiske spørgsmål til dig, så historien får gennemslagskraft også på de store nationale medier.

 

Og de bedste historier kommer også i de store nationale medier.

Ren_skraldespand etablere sig i Galten

Ren skraldespand er en ny virksomhed som er opstartet i .alten. Med ´den rigtige idé og den rigtige pen blev historien udsendt til 7 lokale aviser SAMT tv2 Østjylland. Det medførte indrykning af historien i lokale medier sat et indslag i TV2 østjylland.


http://www.tv2oj.dk/nyheder/25-11-2012/1930/ostjylland-rundt?autoplay=1#player

http://www.youtube.com/watch?v=bD6pWUkxaS0


Munck forsyning fornyer maskinparken

Opgave for 3 Aktive/Munck forsyning

Munch forsyning har fornyet maskinparken i samarbejde med 3 Aktive. En investering som i en tid med stagnation og direkte tilbagegang i entreprenørbranchen er en posetiv nyhed.

Nyheden er vist på Building Supply.dk

 

Parcelhus fik ny overetage på under 4 timer.

Opgave for Løve Savværk/STARK

Opgaven var at fortælle om en bygherre, der fik bygget en ny overetage på jorden og siden fik den løfte på plads med en kran. 4e9b2c46b1bf516102011.jpg

Vi vinklede historien således at budskabet blev en historie om effektivt byggeri helt i opgavegiverens ånd. Historien er blandt andet publiseret i følgende medier:

JyllandsPosten, Licitation, Bygge og Anlægsavisen, Pressport.dkJyllandsPosten.dk  

 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42519497871399sekunder