Alexander Sperling Wilson - Dagbog
Sept
9
2012

Søndag d.26. august.

Denne søndag var jeg hos min far, surprise, surprise hehe smiley.gif

Da jeg kom hjem hos min far legede vi lidt, men det synes far og jeg var lidt kedeligt, så vi fandt klapvognen frem, lavede hundeøjne til fars kone, og så fik vi hende væk fra lektierne og med ned i kælderen for at finde klapvognen.

Vi fandt klapvognen, og jeg satte mig tilrette i den, og så var det ellers ud i den friske luft, jaaa smiley.gif Vi gik en tur ned til farfar og Knirke. Her legede vi, og jeg kom op på fars skulder, her faldt jeg i søvn. Nu da jeg var faldet i søvn, så kom jeg ud i klapvognen, og far og Nadia gik en tur med mig, så jeg fik lidt luft, og det samme fik de.

Da vi kom hjem læste far højt for mig, og det nød jeg rigtig meget. Vi sad i autostolen og puttede, fordi vi er så små, hehe smiley.gif Jeg nød at sidde og høre far læse og kiggede på ham og puttede mig ind til ham..

 

Snart kom mor og hentede mig, og så var det hjem mod Jyderup.

 

Husk allesammen, at der er billeder i galleriet.

 

Møs og knus

 

Sept
9
2012

Søndag d.12. august

I dag er det præcis et år siden, at jeg blev et år, hold da op, jeg er ved at blive en stor dreng!!! :D

 

Jeg har i dag været hos min far, vi hyggede os meget, men jeg var nu noget pivet, fordi jeg blev vaccineret i torsdags hos doktermanden, han sagde dog, at jeg så fin ud, og at jeg ikke fejlede noget.

Hos min far hyggede jeg med farmand og legede en masse med ham og Nadia. I dag var det første gang, hvor farmor over hovedet ikke var her til at lege med mig, og det var lidt underligt, for jeg savnede hende, men heldigvis var far hos mig hele tiden. Far passede rigtig godt på mig, og vi hyggede os så utrolig meget. ;)

Aug
12
2012

MIN FØDSELSDAG

Kære allesammen.

 

Endelig skete det!!! Sidste søndag d.5. august havde jeg fødselsdag, og nøj hvor fik jeg mange fine gaver!!!! :D

Far kom og hentede mig sammen med farfar om morgenen hos mor, vi kørte hjem til far, og her gik der ikke lang tid, før jeg faldt i søvn hos fars hustru Nadia, jeg tror, at jeg havde været lidt for længe oppe dagen forinden, ups ;)

Jeg fik dog kun sovet en halv time, mere kunne jeg altså ikke sove, for jeg ville gerne ind og være med nu når farmor og gudfar Salemon var kommet lidt tidligere end de andre gæster. De sagde her og tillykke til mig, og jeg fik en masse kram og møs, mmmm så skønt at have fødselsdag smiley.gif Da jeg havde åbnet gaverne og leget med dem, kom farfar og farbror Martin forbi, og så skulle der ellers holdes fødselsdag for mig. Far og Nadia havde lavet lagkage og boller, og nej, hvor smagte det godt. Jeg fik min helt egen lagkage med en masse jordbær på, for jeg elsker jordbær, derudover var der et lys på toppen, som farmor hjalp mig med at puste ud smiley.gif

Jeg smilede og grinede og smattede hele lagkagen ud, men jordbærene spiste jeg mange af, mmm de smagte altså godt.

Da vi havde spist, leget og hygget os en masse kom mor og hentede mig.

Jeg havde en rigtig hyggelig fødseldag, oh jeg kunne bestemt godt tænke mig at holde fødselsdag noget oftere, for sikke mange gaver man fik, og lagkage, jubii.

 

Tusind tak til alle jer der skrev tillykke, og dem jeg fik gaver af. Jeg havde en fantastisk dag sammen med min familie.

Møsser

Alexander smiley.gif

 

Ps. Husk at kigge på mine billeder i galleriet smiley.gif

Aug
12
2012

Søndag d.29. juli

Kære allesammen.

 

Sødan d.29. juli var jeg igen på besøg hos min søde far, og farmor var der for sidste gang, det var ligt ærgeligt, men hun kommer forhåbentlig tit og besøger mig og far, når jeg er der.

Først kom far og farmor og hentede mig hjemme hos min mor, jeg var godt træt, for jeg var kommet lidt for sent i sengen aftenen forinden.

Men da jeg var hos min far hyggede jeg mig meget. Efter jeg havde leget lidt tid, var jeg så træt, at jeg blev nødt itl at komme ind at putte. Men fordi, at det var meget varmt og solen skinnede kunne jeg desværre ikke sove så meget, så snart var jeg vågen igen og ville bestemt ikke sove. Så i stedet fik jeg noget mad, mums, jeg er begyndt at spise meget mad, men jeg er jo også i voksealderen smiley.gif

Jeg legede lidt på gulvet med far og farmor, og gned mig godt i øjnene, men at sove, det ville jeg bestemt ikke, tænk hvis jeg gik glip af noget? Det ville jo ikke være så godt.

 

Så i stedet hentede far klapvognen i kælderen, og farmor, far og jeg gik en tur, hvor jeg faldt i søvn, jeg var godt nok også træt!!. De gik rundt med mig i byen, og selv da vi kom hjem til fars lejlighed sov jeg videre. Da far vækkede mig og havde fået mig skiftet og givet mig nyt og smart tøj på, var jeg igen klar til at spise noget youghurt, mmm det var skønt med lidt youghurt efter en lur.

Snart kom mor og hentede mig, og så var det hjem igen til Jyderup.

Krammer

Alexander

Aug
12
2012

Torsdag d.26. juli

Kære allesammen.

 

Da jeg har haft travlt med at udvikle mig, har jeg forsømt mn hjemmeside en smule, men her er et par indlæg igen omkring mine dejlige dage hjemme hos min far.

 

Torsdag d.26. juli var jeg på besøg hos min far, fordi han havde en dag til gode, så det var rigtig hyggeligt at se far og farmor 2 gange på en uge.

 

Nå men d.26. juli var jeg som sagt hos min far. Vejret var så skønt, at vi gik en tur ned til søen og fodrede ænder, jeg sad selvfølgelig i min dejlige klapvogn og hyggede mig der. Da vi kom hjem fra vores tur ned til ænderne faldt jeg i søvn, for jeg var godt nok træt. Så fik jeg mad og leget lidt, og så skulle jeg ellers hjem igen smiley.gif

 

Kram Alexander

July
27
2012

D.21. juli

50128cebef12e27072012.jpg

Kære allesammen.

 

Grundet uoverensstemmelser om lønforhandlingerne i denne varme, har jeg haft strejket og vist min stædighed.

 

Nok om det, nu er jeg tilbage i fuldt hopla, og er klar til at fortælle jer nyt om min sommer igen. I lørdags var jeg hos min far, og her blev der rigtig hygget! Jeg var ude at indvig min nye klap/barnevogn, som jeg har fået af min farfar. Den er virkelig lækker at sidde i, og jeg flød ud og legede, at jeg ejede hele verdenen, sådan synes far og farmor i hvert fald, at jeg så ud. Vi kørte ud til Bilka, gennem noget skov og det var faktisk rigtig hyggeligt, vi nød det alle, og jeg fik lov at sidde lidt med en grankogle.

Efter en kort tur rundt i Bilka, gik vi hjem igen, og her fik jeg mad. Jeg kan godt fortælle jer, at man bliver meget sulten af at sidde i en klapvogn og på fars og farmors arm og holde øje med alle de spændende ting, der var omkring mig.

Da jeg havde spist legede vi lidt, og jeg gik rundt i lejligheden, mens jeg holdt i min fars fingre, jeg ville helst selv gå, men det kan mine ben ikke endnu, øvbøv, men så er det rart, at far han kan hjælpe mig rundt.

Da vi havde gået rundt lidt og stablet klodser, faldt jeg i søvn i fars store seng, mmm rart med masser af plads at bredde sig på.

 

Da jeg vågnede spiste jeg nogle jordbær, og så kom mor, mormor og Bjarne og hentede mig.

 

Det var lidt om i lørdags..

 

Møs til jer smiley.gif

July
15
2012

D.15. juli 2012

Hej allesammen.

 

Jeg har i dag været hos min far i 4 timer, det var nu rart at se ham og farmor igen. Jeg har i den sidste uge været hjemme hos min mor, så har ikke været i dagpleje, og det har gjort mig mere smilende.

Hos min far har jeg i dag spist en hel pæremos, pasta med tomatsovs, samt smagt på en frikdelle. Den smagte lidt specielt, og tænderne skulle arbejde for at jeg kunne få den ned i maven, men ned kom den, hurra for mig.

Ellers har jeg leget og tomlet rundt nede på gulvet, samt har jeg fået min helt egen køkkenskuffe, med et par strømper, træske, plasticske, klodser og en sut i, iih det er så spændende at åbne den og lukke den igen, det syner jeg er sjovt.

Derudover har jeg hørt, at man ska grine mindst 15 minutter om dagen, så derfor kravlede jeg efter Felix og fik grint mine 15 minutter. Jeg var også med far ude på altanen, hvor jeg helt selv plukkede et jordbær, og da jeg kom ind i stuen spiste jeg det hele, mums..

Efter en masse sjov, leg og mad, faldt jeg omkuld og sov 1,5 timer det var nu rart.

Jeg er begyndt at pludre mere med min far, og griner højt af Felix, til sidst har jeg lært at møse på min helt egen måde.

 

Møs og godnat til jer alle

Alexander...

 
Panel title
Antal besøg: 418

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53674101829529sekunder