Alsohoba - Klummer
Pift, fløjt og bare ben

Pift, fløjt og bare ben

Ja nu bevæger vejret sig i den rigtige retning, og det kan mærkes på hankønnets råben og skrigen, når damerne bevæger sig ned i byen, lørdag aften iført lårkorte kjoler og høje stiletter. Og ja, jeg kan egentlig godt forstå at de mister besindelsen lidt, for det er nu ikke særlige mange bare ben, disse dejlige mænd får lov at se i løbet af et år.

Når solen endelig tager et smut forbi, så er mit budskab, "lad dem dog". De kan jo alligevel kun pifte og råbe 5-10 soldage om året. Jeg har veninder, der er glad for at hoppe i de små lårkorte, når vejret er til det. Vi taler ofte om, hvor træls det er, når mænd kommer kørende i biler og i sekundet brokker vi os til hinanden om, hvor diskriminerende og nedgørende disse mænd er. Ihh og ååh, hvor de dog bare tror, at de kan gøre, hvad de har lyst til, når kjolen ikke går ned over knæet.

Men faktisk er jeg begyndt med alderen at blive glad for fyrene der pifter. Det giver mig bekræftelse og selvtillid inden jeg bevæger mig i byen. Så piger, lad dem gøre det, jeg ved og I ved, at selvom der bliver bandet og svovlet når de gør det, så tænker man inderst inde. "Jeg er sku da også lidt lækker i aften" vis det og send et smil tilbage. Det gør jeg, for når de pifter, så ved jeg, at det sommer. Og det gør mig glad
 
Panel title

© 2018 alsohoba

Antal besøg: 184

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80170297622681sekunder