Runes alternative hjørne - Drømmetydning

Alle mennesker drømmer hver nat, nogen gange flere drømme hver aften. Jo ældre man bliver jo, mindre drømmer man. Som nævnt i artiklen "Spiritualitet" , så kommer ens drømme samt tanker og følelser oprindeligt fra astrallegemet, og bliver overført til hjernen. Når man drømmer, så sker der nogen hurtige øjenbevægelser bag øjenene. Dette hedder også R.E.M (Rapid Eye Movement), og denne periode, hvor man drømmer varer mellem en halv- og en hel time. Der er cirka 3-4 drømmeperioder hver nat. Ved videnskablige undersøgelser har det vist sig , at hvis man bliver vækket 10 minutter eller mere efter man har drømt, kan man ikke huske den.

 

Desuden hvis en person , hver gang en drøn starter, vækkes optræder han dagen efter neurotisk. Næste nat indhenter han det forsømte ved længere drømmeperioder. Hvis man stoppes i at drømme gennem længere tid, flere nætter i træk, kan det medføre alvorlige psykiske problemer for den pågældende. Ved at anbringe elektroder på en person, kan man finde ud af hvornår man drømmer. Under drømme opstår der de såkaldte delta-bølger, som kan måles med en elektro-encefalograf(EEG). Desuden findes der alfa-, beta-, og thetabølger. De er forskellige grader af ens tilstand.

 

Det betyder meget at man lægger mærker til sin drømme. Hvis man ignorer problemer i dagligdagen, kommer de frem som hændelser og symboler i drømme, og prøver at gøre opmærksom på dine problemer . F. eks hvis man drømmer om at man kan flyve i forbindelse med en ubehagelig situation, kan det at være at man prøver at flygte fra sine problemer eller hvis man har drøm om at være i en skole, betyder det at der endnu nogle ting som skal lære i livets skole nu. En god bog om drømmetydning er "Tyd dine drømme" af Friedrich W. Doucet, hvor der er forklaringer på mere end 300 drømmesymboler.

 

I drømme kan der også forkomme varsler om fremtidige hændelser, eksemplvis kan nævnes Abraham Lincoln havde få dage han døede, en drøm, hvori han så et lig, og af en soldat fik han fortalt, at den dødede var præsidenten, der var blevet dræbt af en morder. Et andet fænomen, der opstår i drømme hedder déja vu, dvs. allerede set, hvor man har oplevet noget før i en drøm, og senere oplevet det i virkeligheden.Nogle har også set glimt fra deres tidligere liv i drømme.

 

Klare drømme er også et spændende fænomen. Det er en tilstand, hvor du er bevidst om at du drømmer, og kan dermed styre og ændre drømmen. Der er nogle simple metoder til hvordan man kan få klare drømme. Eksemplvis, kan man sige til sig selv :"Drømmer jeg eller jeg vågen", flere gang dagligt, da vil man også sige det i drømmen, og dermed være klar over at man drømmer. Gennem denne tilstand siges det, at man kan foretage astralrejser. Det er også kendt som ud-af-kroppen oplevelser, hvor man rejser på astralplanerne eller på det fysiske plan.Ved en ud-af-kroppen oplevelse forlader ens astrallegeme kroppen. Dette astrallegeme er forbundet med en sølvstreng, og den knækker når man dør.

 

4e9b0143f375316102011.jpg

En tegning af en mand med en ud-af-kroppen oplevelse

 
 
Panel title

© 2019 alternative

Antal besøg: 3014

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,5947480201721sekunder