Runes alternative hjørne - Kanalisering

Kanalisering er evnen til at komme i forbindelse med andre åndelige væsener, så som skytsånder og åndelig guider. En kanal fungere som mellemled mellem den fysiske verden og den åndelig verden, og alle mennesker kan lære at kanalisere og komme i kontakt med disse åndelige væsner. Disse kan hjælpe en til at få et mere indholdsrig tilværelse, se verden på en anderledes måde og få et nyt livssyn.

 

En udmærket bog som handler om kanalisering er "Kanalisering/channeling" af Kathryn Ridall. Her beskriver hun nogle enkelte metoder til at komme i kontakt med et åndelig væsen, som f.eks ved hjælp af meditation og visualisering. Ånderne kommer fra den astraleverden eller planer, som består af tre planer. Selve åndeverden befinder sig lige her, ikke i himlen, som nogen vil tro. Desuden skulle den ligne vores verden med huse træer, bakker osv.

 

Det første plan hedder lav-astralplanetet. Det næste hedder mellem-astralplanetet, og det sidste er høj-astralplanetet. På lav-astralplanet kommer vi allesammen hen, når vi dør. Her bliver man konfronteret med de dårlige og negative sider af en selv. De fleste kommer videre , når man erkender disse egenskaber i selv, og dermed forbedre sig. Dem der ikke gør er de mere ondsindet ånder, der sidder fast i lav-astralplanet . Det er dem man oftest støder på , når man bruger et ouija-bræt. Dernæst er der mellem-astralplanet, hvor de åndelige guider befinder sig, og er parat til at hjælpe en. På høj-astralplanet befinder sig ens skytsånder, som er med os, gennem hele vores liv.

 

I følge Kathryn Ridall har man ingen grund til bekymring, når man skal kanalisere en ånd, da disse er for det meste venlige og kærlige, men skulle man få en ånd man ikke kan lide, kan man bare kommandere dem tilbage til åndeverden. Ellers kan man forestille og visualisere et hvidt beskyttende lys , som skal holde de onde ånder væk.

 

De ånder man kan kanalisere kan både være mennesker som har levet på jorden, og nogen som er ikke-inkarneret, dvs. de har ikke levet på denne Jord, men kun i den åndelig verden. Jeg har ikke selv prøvet at kanalisere, men kunne gerne tænke mig at komme kontakt med en guide eller skytsånd, på et tidpunkt for at lære mere om mig selv og den åndelig verden.

 
 
Panel title

© 2019 alternative

Antal besøg: 2966

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,77725911140442sekunder