Runes alternative hjørne - Tidligere liv

Eksisterer der et liv efter døden? . Det er et spørgsmål, som har optaget mange gennem menneskets historie. Der er skrevet flere bøger om reinkarnation. En af de meste kendte er nok Joan Grant, som har oplevet flere af sine tidligere liv. I et af dem er hun en dronning i det gamle Ægypten, og i et andet har hun været indianer i Amerika. Det kan man læse om i henholdsvis Den vingede Farao, og Den røde fjer.

 

For flere år siden kørte tv programmet "På rejse med sjælen" på TV 2, hvor man kunne følge en række mennesker, som blev ført tilbage til deres tidligere liv, af regressionsterapeuten Rud Grandt. Det var nogle ret fascinerende udsendelser, som gav stof til eftertanke.

 

En dag så jeg på en hjemmeside vedr. hypnose , at de tilbød en service, hvor man under hypnose, blev ført tilbage til sine tidligere liv. Det vil jeg meget gerne prøve, da det kunne være spændende at få indblik i, hvem man var engang i sine forrige liv. Jeg bestilte en tid hos en hypnotisør, som har sin praksis i Astrologihuset på Nørrebro. Det er et sted, hvor der er forskellige alternative behandlere. Jeg var spændt, og også lidt nervøs , lige inden jeg skulle ind til hypnotisøren. Da jeg ikke helt vidste, hvad jeg kunne forvente, men det gik meget godt.

 

Seancen startet med at jeg fik en introduktion til hvad hypnose og tidligere liv var. Hypnotisøren viste mig også en bog, der var skrevet af en mand, som havde oplevet sine tidligere liv. Et af dem, var bl.a. i det gamle Ægypten. Manden havde skrevet nogle hieroglyffer under hypnosen, selvom han ikke kendte til skriften. Han havde også levet i det sagnopspundne Atlantis. Jeg fik også fortalt noget om livet mellem livene. Når man dør kommer ens sjæl i den åndelige verden, hvor man bl.a. skal forberede sig til sit næste liv. Det foregår i en slags skole, hvor man er sammen med andre sjæle. De ting man skal lære, afhænger af ens tidligere liv. Det kan være man skal lære om næstekærlighed, tolerance, glæde osv.
Når man har lært, det man skulle lære, er det tid til at komme ned på jorden igen. Man får så vist en række liv eller muligheder, som man kan leve.

 

Ens kommende liv afhænger, hvordan man har været i de forrige liv. Efter at man har valgt et passende liv, så forlader ens sjæl, den åndelige verden, og tager bolig i en ny krop på jorden. Det kan man læse mere om i Michael Newtons glimrende bøger "Sjælerejser" m.fl. . De handler netop om en række personer, som bliver hypnotiseret, og ført tilbage til dengang, de var i den åndelige verden. Selve hypnosen var en meget behagelig affære. Jeg lå i en lænestol, mens han talte til mig. Under hele hypnosen, var jeg vågen i en afslappet tilstand. Jeg startede med at lukke øjnene, og han lavede en øvelse, hvor jeg slappede helt af i kroppen og sindet. Jeg var dog ved bevidsthed, og kunne høre hvad han sagde.

 

Så fortalte han mig, at jeg skulle forestille mig en lang gang, hvor der var en række døre. Jeg skulle så se tallet på dørene indenfor mit indre øje. De tal repræsenteret mine aldre. Den første dør, så jeg tallet fem. Jeg gik ind i rummet, og skulle forestille mig som femårige. På samme måde skulle jeg gøre på med den næste dør igen. Her var jeg bare et år. For enden af gangen var der en magisk grøn dør, som førte til et af mine tidligere liv. Da jeg havde gået igennem den, spurgte hypnotisøren hvor jeg var henne. Det viste sig, at jeg var kommet tilbage Holland, som 20-årig, og levede som bonde ved navn Lother Bost i 1752. Her boede jeg sammen med min familie på en gård ikke så langt fra Haag. Jeg dødede i min seng, som 80 år gamle, og var meget plaget af gigtsmerter til sidst. Efter min død, steg min sjæl ud af min krop, og jeg kiggede ned på mig selv i sengen.

 

Jeg blev så mødt af en af mine åndelige vejleder(tre blev nævnt i denne regression nemlig Martha, Finn og Krypton), og denne tog mig op til den åndelige verden. Her skulle jeg i gennem en læreproces, som tidligere nævnt, hvor jeg gik en slags skole sammen med andre. De skulle lære de samme ting som mig. I dette tilfælde skulle jeg lære at passe bedre på andre, og ikke kun tænke på mig selv. Dernæst kom jeg ned i en ny krop, og fik et nyt liv. Jeg fik også at vide, at mit navn i den åndelige verden var Sigil. Jeg oplevede fire andre liv på samme måde : Mit første på Jorden, overhovedet var som en hulemand for en million år siden. En romersk kvinde , Elena, som levede i år 80 efter e.Kr. fødsel . En munk, Francois de Mille i Belgien , som levede i en by ved navn La Crois i 1235 ,og til sidst Edward Hall , en englænder, der levede i York i starten det 20.århundrede, og arbejdede med sko på en fabrik. Det var ikke fordi vi gik så meget i dybden med personerne.

 

Det var mere facts, han spurgte mig om vedr. de enkelte. Regressionen varede omkring 2 timer, men det føltes langt kortere. Hver gang hypnotisøren spurgte mig om noget, skulle jeg sige den første tanke, følelse eller ord, der poppede op i mit hoved. Jeg følte at det jeg sagde, var rigtigt, men det er selvfølgelig svært at bevise at de overnævnte personer, har virkelig levet. Informationerne kunne jo også stamme fra min underbevidsthed. Det kan også virkelig tænkes, at de oplysninger jeg fik, kunne stamme fra det lag af ens aura, hvor oplysninger om tidligere liv er. Regressionen var dog spændende at være med til, og kan klart anbefales.

 

Jeg har desuden den livsopfattelse, at der eksisterer en højeste kraft/væsen eller intelligens, nogen kalder den gud eller altet. Det er dog ikke nogen enkelt person, som der bliver beskrevet om i de religøse tekster som biblen, koranen osv. Denne kraft er et med universet, og alt har en del af denne kraft i sig. Denne livsopfattelse(jeg bruger ikke ordet religion, da det er ikke nogen jeg dyrker), kalder man på græsk panteisme, der betyder pan(altomfattende), theos(gud), altså Gud er overalt.

 
 
Panel title

© 2018 alternative

Antal besøg: 2917

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58245491981506sekunder