Runes alternative hjørne - Ufoer

Det var i slutningen af 40'erne man rigtigt begyndte at lægge mærke til ufo'er på himlen, særligt i USA. Den 24. juni 1947 var der en amerikansk pilot , som deltog i eftersøgning af et fly , der var styrtede ned i Cascade Mountains i staten Washington. Pludselig så han et  lys i den ene side af vinduet, og han opdagede 9 metalliske og lysende skiver, der fløj med stor hastighed, og var væk igen

Ligeledes i 1947, var der et en ufo der styrtede ned i Roswell i New Mexico, selvom de officielle myndigheder sagde det var en noget andet.

 

Der siges at rumvæsner er gemt i et sikkert militært anlæg, der kaldes Area 51 i Nevada. Siden blev der rapporteret masser af mystiske ting på himlen, men langt de fleste kan forklares af naturlige vej så som vejrfænomener, fly og lignende. Der er altid dog nogen fænomener, der ikke kan forklares. For noget tid siden, har der været nogle uforklarelige lysende objekter i Hessdalen i Norge, hvor nogle af de største er mere end 100 meter lange, og de hurtigeste bevæger sig med en 1/3 af lysets hastighed. Selv astronomerne kan ikke forklare dette fænomen, men en af teorier er, at det er fri svævende energi, der kommer fra rummet. Der kan på en eller anden måde opleves på Jorden.

 

Nærkontakt af ufoer, deles op i 3 grupper. Den første er hvor folk blot har set ufo'er på himlen, den anden hvor man har set selve ufoen på jorden og den tredje, hvor man ser rumvæsner eller kommer om ombord på en ufo. Der er også nogle som mener, bl.a forfatter Erich Von Däniken, at rumvæsner har besøgt menneskene gennem flere tusinder af år. De har efterladt sig spor , der viser de har besøgt os. Der er f.eks en forhistorisk bisonokse med et skudhul i panden og et sarkofaglåg fra mayatiden. På dette sarkofaglåg, er der en tegning, der kunne ligne en astronaut, der sidder i et rumskib. Mange arkæologer forkaster hans idéer, da Von Däniken overfortolker de forskellige "spor". "Astronauten" på sarkofaglåget var bare var en almindelig mayapræst, og "skudhullet" var lavet af parasiter

 

Jeg tror at der finde liv på andre planeter i universet. Alene i vores galakse er der 100 mia stjerner, så hvorfor skulle der ikke findes en lille planet , der er beboet et sted, hvis teknologi er mere udviklet end vores.  Jeg vil hellere ikke udelukke at rumvæsner har besøgt Jorden gennem tiden. Der er et portrætbilledet fra middelalderen, hvor der er en lille flyvende tallerken i højre hjørne. I biblen omtales der noget, som kan ligne en ufo, og på nogle huletegninger fra stenalderen, er der noget som kunne være en ufo.

 

Der er også dem som siger, at de har levet et tidligere liv på en planet eller en stjerne, f.eks Plejaderne. I Michael Newtons bog "Sjæleskæbner", hører man om en, som har levet på en planet i en tidligere reinkarnation.

 

4e9aff9dafeff16102011.gif 

 
Panel title

© 2019 alternative

Antal besøg: 2972

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47286605834961sekunder