American Dream - Hygiejne og Sundhed

Hygiejne


Opvarmning

Vi opvarmer fx suppe i en stor gryde, kød i ovn, hvis det er sauce, så varmer vi det op i mindre potioner. 1. det går hurtigere, 2. så ved vi hvor meget vi har med at gøre, hvis det er til et bord. Det er bedre at tage det man skal bruge før du varmer det op, end at du varmer det hele op, og så sætter resten ind på køl/frost igen.


Nedkøling

3 timers reglen bliver brugt her, hvis noget skal på køles ned, så skal det være inden for 3 timer at det skal være på 5 grader. Vi køler i mindre potioner igen, for at få det hurtigere nedkølet, og så kan vi bare tage en lille spand, i stedet for det hele når det skal varmes op igen.

 

Opbevaring

vi opbevare råvare på forskellige hylder/kasser, for at der ikke skal ske krydskontaminering. Når der sker en krydskontaminering, så kommer bakterier fra en slags råvare, over til en anden, og det må ikke ske.

 

Sundhed

Forretter

Vores Forretter er rimelig sunde, en masse salat, fisk, som altid er sundt. Vi har dog noget i vores forretter der er mindre sundt, men ikke meget. Det er Cheddaren til nachos, og i tunmussen er der creme fraiche 18% og smør i, andet er der ikke.


Hovedreter

roastbeef: i sig selv sund, men det er garnituren der feder her. Flødekartofler og hvidløgsbrødet er ikke helt sundt, da der er smør i hvidløgsbrødet, for at få det til at være blødt og dejligt inde i.


Mørbrad: Den er sund, der er en masse salat til, grønsager.


Kryddersteak: I denne ret, er der sunde rodfrugter, rødvins sauce, dog smør oven på kødet ved servering.


Husets spareribs: Denne ret's garniture er en smulle usundt, friture stegte pommes frites, coleslaw, og barbecue sauce, ikke særligt sundt, men dejligt.

 

Desserter


Chokolade kage:

Ikke sund! indenholder chokolade, som ikke er sundt, og diverse råvare som heller ikke er sunde.


Pandekager m/ hjemmelavet is:

Heller ikke sund! Pandekagen i sig selv er ikke specielt usund, men når det blandes med is, som er lavet af fløde mm. er det ikke sundt overhovedet


American applepie:

Heller ikke sund, da det indeholder Sirup, som er flydende sukker, sukker, dog har den æbler i, hvilket indeholder de gode kulhydrater! 


 Elite_Maerkat_200.jpg

 
Panel title

© 2019 amd

Antal besøg: 2469

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4953360557556sekunder