Amphora - Forside
Nyheder
Sæson 18 skudt i gang!Nick Jørgensen
05-07-2011, 10:28
Desværre gik forrige sæson ikke som forventet, og vi rykkede derfor ikke op. Det blev til en andenplads, som desværre ikke var helt som forventet.
Denne sæson ser og lysere ud. Den eneste klub der kunne volde en smule problemer, er FC Skovsgård, og alt andet end en førsteplads er derfor utilfredsstillende.
Første kamp er allerede blevet spillet, og den blevet vundet 8-0 med FisseJohn som kampens spiller.

Nye spillere på vej til klubbenNick Jørgensen
28-06-2011, 19:33
I skrivende stund er der ved at blive lagt hånd på sidste forhandlinger med nye spillere til klubben. Navne kan endnu ikke røbes, men holdet vil blive forstærket både færdighedsmæssigt, men også personlighedsmæssigt. 

På vegne af mig selv og resten af klubben, glæder jeg mig til at se de nye ansigter, og håber at alting falder på plads!

Hjemmeside klarNick Jørgensen
28-06-2011, 16:17
Endelig er hjemmesiden for AC Amphora ved at være kampdygtig. Der mangler små rettelser, men ellers er alt ved at klappe. Designet er ikke noget at håbe hurra for, men siden er nem at håndtere, så indtil videre holder vi os til dette smiley.gif
Hjemmesiden er primært for holdets medlemmer, men udover nyheder, vil der også komme en "Kampe"- og "Statistikker"-knap i menuen. 

Medlemmer der mangler at oprette sig:
  • Boegholm
  • Di Maria
  • Jacob Guldager
  • Damale
Skriv en meddelse til Nick Jørgensen på SoccerStar, hvis du ikke er oprettet endnu, så du kan få en invitation til siden, og dermed få adgang til informationer kun spillere på holdet har adgang til.
 
Panel title

© 2018 amphora

Antal besøg: 155

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34240913391113sekunder