Alternativ behandling genvej til livskvalitet - Alternativ behandling

Der findes mange former for alternativ behandling og de mest udbredte i dag er nok zoneterapi og massage.

 

Zoneterapi

 

Zoneterapi gives på zoneterapi punkerne på fødderne. Her samles kroppens nerve og energibaner, også kaldet meridianbaner. Disse zoner på fødderne kaldes zoneterapi punkter eller reflekszone. Er disse zoneterapi punkter hårde eller ømme tyder det på ubalance i en meridianbane og zoneterapeuten kan ved at trykke på zoneterapi punktet eller reflekszonen frigøre energien i meridianbanen, der så begynder at genoprette ubalancen i zoneterapi punktet, hvorved kroppen begynder en helbredende effekt der retter op på ubalancen.

 

Disse ubalancer kan skyldes forkert kost eller for lidt motion og i dag er stres også en mulig faktor for at der opstår en ubalance i zoneterapi punkter. Zoneterapi kan bruges af alle og kan også bruges forebyggende for et bedre velvære og livskvalitet.

 

 

Massage

4f88786d719a713042012.png

Rigtig mange danskere lider af myoser, der er muskelinfiltrationer i et punkt eller afgrænset område. Muskelinfiltrationer giver ømhed og muskelsmerter, og opstår ofte under arbejde der kræver de samme bevægelser igen og igen. Eller de kan opstå når vi pludselig skal foretage noget fysisk arbejde som vi ikke plejer at gøre og som giver overbelastning af vores led og muskler.

Massage gives her for at lindre smerter og for at fjerne spændinger samt at skabe velvære og give en bedre livskvalitet.

 

Ofte bruger massøren æteriske olier eller opvarmede sten der hjælper massøren til at få øget blodgennemstrømning i musklerne og stimulere udskilningen af affaldsstoffer fra musklerne.

 

Der er rigtig mange former for massage, og et godt sted at få et overblik over forskellige massageformer og alternativ behandling er på Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling.

 

 
Panel title
Antal besøg: 64766

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40325212478638sekunder