Andsen Nyt - Andsen Nyt 2. udgave


Velkommen til 2. udgave af Andsen Nyt!

Oversigt:

1) Så er jeg tilbage!

2) Nyheder - Andeby.dk!

3) Journalisten's hjørne!

4) Ugens vits!

5) Ugens medlem!

6) Ugens rapport!

7) Ugens historie!

8) Interwiew med Julie And!

9) Viden om.... Frederik von And!

10) Kommentarer fra Andeby.dk!

11) Interwiew-liste!

12) Opslags-tavle!

Så er jeg tilbage!

 

Som nogen måske har bemærket er jeg tilbage fra mit højskole-ophold i Ryslinge på Fyn. Det var rigtig sjovt og jeg fik nogle gode venner og min bedstemor pludrede løs med de andre bedsteforældre. Og så kom jeg da lige et smut i Fyn-Faaborg-avisen ;-). Jeg kunne desværre ikke finde billedet af artiklen men jeg kan ihvertfald sige at vi lavede en KÆMPE drage. Ca. 8 meter. Torsdag aften satte vi ild til den og så gik der ild i en kugle som kurede nedad noget ståltråd og satte ild til en underlig ting! Det var rigtig spændene at se på!

Kilde: Frederik von Andsen

Nyheder - Andeby.dk!

                           Projekt 51!

Mange Andeby-borgere blev forvirrede da Sixfourtwo skrev noget om et rumskib:`

Project 51 - Rumskibet

 

Goddag, og velkommen kære medborgere i andeby!
Jeg stod en dag i badet og vaskede shampoen ud af håret, og så en bobbel svæve forbi, og i ét tænkte jeg: Hvordan mon det er at svæve rundt ude i rummet, og måske bosætte Månen. Mars. Måske Jupitor?

Og som det Geni jeg er, begyndte jeg straks planer om at bygge et rumskib!
Men også som det ene Geni jeg er, kan jeg ikke gøre det her alene!

Derfor, i stedet for at have projectet privat for mig selv, vil jeg gøre det til en vision for hele andeby, og jeg vil have hjælp fra alle dem jeg overhovedet kan!

Med min kloge hjerne har jeg sammenskaffet en materialeliste, som jeg vil ligge ind under dette emne, men jeg skal bruge jeres hjælp!

Det jeg godt kunne tænke mig at se:

Genierne der laver tegninger til eventuelle fartøjer der kan besejre rummet.
Grønspætterne der vil donere træ og arbejdskræft.
Milliadærene der vil sponsorere os, og købe de fine instrumenter til at få rumskibet til at fungere!

Så nu vil jeg høre jer! ER I MED MIG?

Og som i nok kan se er der et job til alle klaner! Bortset fra skurkene.. Men han finder nok på noget! Desuden holder vi miliardærer møde på Osi's væg om vi skal sponsorere! Og så skal det siges at sixfourtwo har skrevet det med projektet!

Kilde: SixFourTwo

                             Borgmester-valg igen!

Nu har vores allesammen's sander and valgt at nu skal der være valg igen! Hvis der bliver flest ja'er kommer der valg. Hvis der kommer flest nej'er beholder vi vores gamle borgmester!

Hellevad har skrevet om borgmestrene gennem tiderne. Her kommer det:

Altså, jeg kan egentlig ikke huske det helt store, men jeg kan ihvertfald huske fire borgmestre(måske flere, hvis jeg husker rigtig godt efter) og så borgmesteren for milliardærende, der engang havde mange poster, der senere blev afskaffet. Men jeg kan jo lige sige hvad jeg har hørt fra andre.. At milliardærende startede borgmesterposten, og at det var Andreas von And der startede det selvom han nu er imod posten. Rapperand var vist en første borgmester på Andeby.dk, også kan jeg ikke huske nogen før min tid. Altså der har jo nok været mange borgmestre i min tid på andeby, men jeg kan kun huske dem der var i den tid jeg skrev i forummet. Jeg kan huske at Asterix (den samme som rap and i andeby.dk, rap and i andeby og obelix) var den første borgmester i min aktive tid på andeby, og hvad jeg har fundet ud af senere var at der til sidst var valg mellem asterix og aa og at det stod rigtig tæt men så træk aa sig tilbage og asterix blev borgmester. Da asterix skrev i sit hus et indlæg om at, man nu var kommet til borgmerens hus, og så skete noget egentlig lidt mærkeligt med, at der var mange der ikke troede på det, eller skrev at det bare var for sjov han skrev det. Der var altså mange der overhovedet ikke vidste nogte om valget. Mere populært blev det da aa vandt det næste valg, og der ligefrem var folk der lavede indlæg med at man skulle stemme på aa. Kan ikke helt huske hans konkurenter, men mener det var majse der var hans største konkurent. Så aa var nok den mest populære borgmester på andeby, tror jeg næsten. Dog mener hvist hverken aa og asterix de gjorde det helt store, men aa startede faktisk noget som mange ville have tilbage da daisy vandt valget næste gang, men ikke rigtig blev til noget, men som var en stor succes, nemlig et hold bestående at aktive melemmer der besøgte andre medlemmers huse, da man synes det var syndt for dem der lavede indlæg og ingen skrev i dem. Der var dog medlemmer der svigtede,, men mange gjorde det da ( jeg var også med til det). Nå, men som sagt blev daisy valgt ved næste valg, men hun var i modsætning til de to tidlige borgmestre meget lidt aktiv. Sådan som jeg forstod det var det noget med en teatertrup som hun var med i som rejste rundt og lavede teater dengang hun var borgmester, men er ikke sikker. og de få gange hun var online lavede hun intet om sin post, så der var mange der ville have nyt valg. Som noget helt nyt, kunne man nu stille op med et parti, men da qwazx994 (eller sådan noget) og partiet donaldisterne stod lige, valgte man åbenbart at qwazx994 skulle vinde da han var enkelt mand, men han var heller ikke meget aktiv, og nu vil man så have ny borgmester igen, hvem det bliver aner jeg ikke endnu.

 

Og vi siger mange tak til hellevad fordi han ville skrive om borgmestrene!

Kilde: Hellevad

                    Afstemning - Andeby's dårligste avis!

Lige pludselig en dag dukkede der en afstemning op i Spil og Sjov-forummet om Andeby's dårligste avis! Det første jeg tænkte var: '' What happent? '' Og så tænkte jeg: '' Jeg bliver måske en af dem de stemmer på... ''. Men jeg tog fejl. Da jeg kiggede ind og læste hvad Footbal Freak skrev så blev jeg en smule muggen.. Det var jeg ikke ene om! Mange! Og jeg siger jer MANGE! Skrev '' Dårlig afstemning! Vinderen bliver da helt knust? '' Det var alle enige om... Bortset fra en hvis and og en hvis by.... Jeg oplyser ikke navnene! I kan selv studere det! Men jeg synes altså ikke at i skal give den afstemning opbakning! Ham som oprettede emnet skrev at man ikke behøves stemme på sin egen.. Men man må godt.. Jeg ved ikke med jer. Men jeg har tænkt mig at holde mig fra den!

Kilde: Frederik von Andsen

Journalisten's hjørne!

Min journalist, Mathiasm8, har indsamlet oplysninger om hvem der læser hvilke aviser! Det er noget tid siden men nu tager vi det her:

Didrik Ko læser: Næsten alle aviser.

Sander And læser: Ande-tidene
Andeby-tidene
Albert And-news
Andsen Nyt
Mikkelhess-news.

Osi læser: Albert And-news og mange flere.

Thomasbs læser: Andeby-Tidende.
Ande Avisen.
Coavisen.
Albert And-News
TBS Underholdning (hans egen)
og lidt andre...

Martin he læser: Albert And-news og mange flere.

Becky sagde sådan:
Meget forskelligt =) Der er ikke sådan lige nogle bestemte aviser jeg læser =)


Albert And læser:
Den fiktive avis.
Andeby-Tidende.
Andebytidene.
Musik-Avisen.
Ande Avisen.
Slikavisen.
Coavisen.
Andeby-Bladet.
Og flere.

Basim von And læser:
Andeby-Tidende.
Albert And-News.
Andeby-Bladet.
Slik-Avisen.
Andeby-Pressen.
Og mange flere.

Og til sidst:

l.o.c læser: Albert And-news

Journalisten er nok på spil igen i næste nummer som udkommer i weekenden d. 17 eller 18. Jeg tager til Grækenland imorgen og kommer jeg Fredag d. 16!

Kilde: Mathiasm8

Ugens vits!

- Hvorfor gik hønen over vejen?

- Fordi den ikke ville være en kylling!

Kilde: Frederik von Andsen's fantasi.

Ugens medlem!

Ugens medlem er denne uge Inimanand! Jeg har spurgt ham om noget og her er svarene:

Medlems-navn: Inimanand

Point: 4375

Rang: S.T.Å.L.H.J.E.R.T.E

Oprettet: Jeg blev oprettet den: 6 Maj 2009 smiley.gif

Interreser: Mine interesser er: Skole, Tegneserier, Matematik, Spil, Musik og Dyr smiley.gif

Mange tak Inimanand! :-D

Ugens rapport!

Ugens rapport er en rapport af en sang! Sangen's navn er Rapport fra Andeby. Nu tænker i sikkert: '' De synger sikkert noget dejligt om vores kære Andeby! ''. Men jeg må skuffe jer og sige nej! Her er rapporten:

Denne film er som skabt til mennesker som HADER alt ved Disney's verden! Der er ikke nogle gode ting i den sang! Specielt kan jeg ikke lide.. Hvilken linje var det nu?? Nårh jo! 1. linje, 2. linje, 3. linje og jeg kunne blive ved igennem hele sangen! Den er skabt til en Bølle Bob-film! Så jeg synes ikke AA & Co. kan være bekendt at sende reklame med en film som faktisk er imod Andeby! Men jeg er faktisk lidt galt på den. For sangen er ikke med i den nye. Men den har forbindelse til den gamle! Og så er filmen skabt af Gunnar Geertsen. Ham vil jeg godt have klørerne i så han kunne få nogle flade tæsk! Nå. Men det eneste bedste ved sangen er melodien!

Sangen får 1 ud af 5.

Fordi: Sangen handler om forfærdelige ting omkring hvad der ville ske med de forskellige figurer! Den får kun 1 pga. musikken!

Kilde: Frederik von Andsen

Ugens historie!

Endnu en historie fra familien von And:

Historien starter en morgen. Hortensia er vred som sædvanelig, Clementine er bange for mus, Joakim og Andrea leger med de andre børn ude på gaden og Frederik læser en avis som han fandt i skraldespanden. Alt er normalt. Pludselig hørte de en skramlen udenfor. Far? Hvad er det der skramler? Spurgte Andrea. Hmm.. Jeg kigger lige. Nææ.. Hvad ser jeg? Det er jo hr. Gåsedun! Hv'm d't? Vrøvlede Hortensia. Skatte-opkræveren min skat. Sagde Faren. Nu kommer han! Skynd jer og gemme jer i skabet! Clementine og de tre børn masede sig højlydt i skabet. Joakim! Du står på min fod! Sagde Andrea irreteret. Jeg kan ikke gøre for det! Hortensia står på min! Sagde Joakim. Ti nu stille børn! Sagde deres mor. Jamen goddag hr. Gåsedun! Vil de ikke have en skål haggis? Nej tak. Sagde Gåsedun stift. De følger med i fængslet nu hr. von And! Jamen.. Jamen.. Vagter! Tag ham med!

Fortsættes...

Kilde: Frederik von Andsen's fantasi.

Interwiew med Julie And!

1) Hvor gammel er du?

Svar: 10

2) Hvor mange Anders And ekstra har du?

Svar: 0

3) Hvor mange Anders And & Co. har du?

Svar: Ca. 70

4) Hvor mange Jumbobøger har du?

Svar: Ca. 20

5) Hvornår blev du borger i Andeby?

Svar: 23 juni 2009

6) Hvor mange år har du købt Anders And?

Svar: 1 år

7) Hvilken klan kan du bedst lide?

Svar: Grønspætterne

8) Har dine forældre læst Anders And som børn?

Svar: Ja

9) Hvad kan du bedst lide ved Anders And bladet?

Svar: Du Gådeste

10) Læser du aviser fra Andeby?

Svar: Ja

Mange tak! :-D

Viden om.... Frederik von And!

Frederik von And er Joakim von And's far. Han er gift med Clementine O'And. De har udover Joakim 2 børn mere. Andrea og Hortensia. Frederik von And blev født af kulmine-arbejderen Fridolin von And og Sørine Stokand. Frederik von And har desuden sine to brødre, Jacob von And og Annibal von And. Frederik von And blev født i 1830 og døde i 1902 (som er løgn!). Han er Anders And's og Della And's (Rip, Rap og Rup's mor) morfar. Han boede med sin kone, Joakim, Andrea og Hortensia i Glasgow i Skotland under fattige kår. Hans arbejde var fabriks-arbejder ligesom sin far. Familien boede i Glasgow indtil at Joakim sendte mange penge hjem til den lille familie (se Hall of Fame - Don Rosa - bog 4) og så kom de til at bo der. Von And-klanen's slot lå i Ødelyng Overdrev og var næsten ved at blive overtaget af de dumme Vaskerviller men de blev skræmt væk ligesom von And'erne blev skræmt væk fortiden af det frygtede Hundemonster-argtig-ting.. Han døde (ikke) i en alder af 72 år hvis man tror Don Rosa. Han er ikke så tit med i Anders And & Co. Jeg er faktisk ikke sikker på at han er med.. Måske kun i tillægs-hæfter. Ellers er han for det meste med i ' Her er dit liv Joakim'.

I næste uge skal vi se på Rip, Rap og Rup!

Kilde: Frederik von Andsen.

Kommentarer fra Andeby!

Mikkelhess:

Giver den...

5 ud af 10.

Fordi:

Der stod rigtig meget men næsten alt var kopiret.

Svar: Du har ret. Meget var kopieret! Men i denne uge er der ikke særlig meget der er det! Men tak for din ros! :-D

Lolle94:

Stadig en fin avis, men du skal prøve at gøre dine artikler mere spændende, så det bliver en rigtig god avis tongue.gif

Svar: Tak for rosen Lolle! Skal nok prøve at leve op til jeres forventninger!

Becky:

Rigtig god avis =) meeen den kunne nu blive bedre hvis du skrev mere af læsestoffet selv. Syntes at meget af det var en gengivelse fra de forskellige indlæg men ellers rigtig god avis =) Og jeg må da sige at dine historier er gode =D

Svar: Tak for din ros! Og ligesom Mikkelhess: Jeg kopierer ikke så meget læsestof mere! Óg så er jeg glad fordi nogen kan lide mine historier! :-D

Sander And:

goood avis og holly ramona blev opratted den 14/6-10 fordi dagen efter jeg blev opratted fik jeg en besked fra hinde.

Svar: Tak for rosen! Ok....

Osi:

God avis og nogle gode indlæg!

Svar: Glad fordi du kan lide den :-D

Inimanand:

Virkelig god avis smiley.gif

Svar: Mange tak! smiley.gif

MFJ:

God avis! Jeg vil gerne interviewes;D

Svar: Tak. Ok. Du kommer på ventelist! :-D

Albert And:

Udmærket avis. :D

Svar: Tak tak. :D

Interwiew-liste!

1) Mikkelhess

2) Hugodrengen

3) Kir00

4) Sander And

5) Martin he

6) MFJ

7) Mathiasm8

Skriv gerne i din kommentar hvis du vil interwiewes!

Opslags-tavle!

Takke-liste: Sixfourtwo - For tilladelse til at kopiere, Mathiasm8 - For sit arbejde som journalist, Inimanand - Fordi han ville være ugens medlem, Julie And - Fordi hun ville medvirke i interwiew og til sidst tak til Sander And - For avis-billede.

Husk: Forbudt at kopiere uden min tilladelese.

I næste uge er jeg der ikke.. Og desuden heller ikke i næste næste uge... Kommer hjem fredag d. 16 og tager til Hamborg Lufthavn imorgen!

Vi ses!

Sommerhilsner fra: Frederik Von Andsen og mathism8

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 9149

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48819494247437sekunder