Andsen Nyt - Andsen Nyt 3. udgave

Goddag kære læsere! Velkommen til Andsen Nyt 3. udgave!

Oversigt:

1) Vi holder ferie!

2) Nyheder!

3) Ugens medlem!

4) Ugens rapport!

5) Ugens vits!

6) Interwiew med Mikkelhess!

7) Viden om.... Sorte Slyngel!

8) Kommentarer fra Andeby.dk!

9) Interwiew-liste!

10) Opslags-tavle!

Vi holder ferie!

Her på avisen's redaktion synes vi at vi trænger til en pause! Ligesom Albert And-news holder vi ferie fra idag og til 10/8 hvor vi igen er klar til at begynde på 4. udgave. Vi vender tilbage med splinternye nyheder og andre gode sager. Andsen Nyt holder ferie udelukende pga. at JEG ikke er meget hjemme i DK for at lave avisen og min journalist trænger hvist også til en pause. Men husk at der er mange andre gode aviser at læse imens nogle aviser holder sommerferie. Jeg har lige nogle ord jeg vil sige til jer der har givet mig opbakning i denne ''sæson'' af avisen: Jeg vil gerne sige tak til alle der har kommenteret avisen og givet den nogenlunde ros. Derudover skal jeg også undskylde min lille fejl i ALLERFØRSTE udgave: Dengang hed det Andsen Sladder. Jeg siger undskyld for den manglende sladder.. Mange tak til min journalist, mathiasm8, som har samlet oplysninger om hvilke aviser I læser og at han nu har fået til opgave at spørge jer om hvad i skal lave i denne herlige ferie. Dette kan du læse om længere nede i avisen. Mange tak til alle!

Kilde: Frederik von Andsen.

Nyheder!

          Andeby's Bedste Profil-Billede!

Basim som ellers skulle stoppe har netop lavet en afstemning om Andeby's bedste profil-billede! Jeg synes ærlig talt det er lidt underligt at der ikke er nogle der har fundet på det noget før.. Nå, men her er reglerne:

Man må ikke stemme på sig selv.

Man må ikke stemme fra én anden bruger man selv har.

Man må ikke stemme på sine andre brugeres profil-billeder.

Det skal så lige siges at dette IKKE er kopieret. Denne afstemning går som sagt ud på at stemme på brugere med et flot profil-billede. Der er ikke kommet så mange stemmer endnu.. Hvis du ikke har stemt så kan du altid gøre det i forummet. Held og lykke!

Kilde: Frederik von Andsen.

                 Gustavo - 1 år på Andeby.dk!

For et år siden kom Gustavo til Andeby. Ambitiøs og med masser idéer i sig. Han begyndte efter noget tid at forsøge sig med historier. Idag er de en kæmpe succes!  I den an(d)ledning har Andsen Nyt fået lov til at vælge en historie fra Gustavo som kommer med i avisen. Jeg har valgt: Spionerne fra Penge-tanken. Her kommer denne herlige historie af Gustavo:

Vræl!!! Hulk!!! Snøft!!! Snøft!!! VRÆL!!! HULK!!!.... Hvad sker der Albert? RétHävs er ved af at blive riger en mig!!! Hulk!... Hvor mange penge har han? Jeg venter på resultaterne fra Gustavo! Her er resultaterne Albert og ABBA! Godt må jeg høre! Okay, du har 90000.00000000.000000000000000.
00000000.0000000000000.00000000000000.00
0000000000000000.00000000000000.0000000
00.00000000000.0000000000.0000000000.000 kroner og 64 øer og RetHävs her det samme og 63 øer! Hvad 2 øer til og han er riger en mig!!! Vræl!!! Albert ABBA jeg har en idé! Vi spioner ham! God idé Gustavo! Albert Gustavo vi kan starte i morgen han nemlig Interviews i Tv And! Okay vi starter i morgen! Hvad klæder vi os ud som? Jeg klæder mig ud som en der sælger ting! Godt Gustavo det gør vi også!

(Næste dag ved Interviewet)

Albatros! Albatros! Albatros! Gustavo hvorfor går du rundt med en Albatros? Jeg fandt den på loftet og tænkte det var lidt billier at bruge den end at bruge popkorn og den slaks! Albatros! Havmåge godter! Albatros!... (Så går Albert hen til ABBA) Nå Hej ABBA hvad har du fundet på af sælge? Chips og den slaks... Hvad med dig Albert? Det samme som dig! Nå hvad med Gustavo? Han sælger Albatroser! Albatroser hvorfor sælger han en fulg? Han fandt den på loftet og tænkte det var billiger! Nå okay... Vent Gustavo og Albert nu kommer Interviewet! Okay! Hr. RétHävs hvad er skylden i at de har fået så mange penge på så kort tid? Det er en hemlighed! Når men vidre...

(Hjemme ved penge-tanken nået tid senere)

Der fandt vi ud af ikke ud af nået ABBA og Gu... Hvor er Gustavo henne? Han sagde han gik en tur Albert! Oka... Albert ABBA Hør her! jeg har fundet ud af hvad han tjener så mange penge på! Hvordan? Han har stjålet de 42 olie tanke du har i Romanien for dig! HVAD?! Hvordan?! Der var lige bludselig kommet en masse olie til flere trilloner kroner olie og du ved jo at det er hans grund siden af og så tænkte han de ville tror det var dig det gjore de ikke så han bestikkede folket! Grrr... nu skal jeg give ham! Vi ud spionere ham bare igen denne gang i hans penge-tank! Okay ABBA!

(Ved RétHävses penge-tank)

La-La-La-La-La... Godmorgen Hr.RétHävs Godmorgen Lavski hvad er der i fjernsynet? (I TV'et) Vi briger en ekstra nyhed RétHävs er blevet riger end Albert And!. Juhhuu!

(Samtidig ved viduet)

Nej! Nej! Nej! Han er blevet riger end mig alt mit Arbejde spilt! VRÆL!!! Vent Albert RétHävs opdager os... Når hvem har vi har Verdens NÆST-Rigeste and, en skør kulle med et sterin-lys på kasketen og en underlig rad der rander rundt med en lomme-regner over alt! Grrrr... Din!... Din!... Lavski!...

(RétHävs sejler ud i havet med Albert Gustavo og ABBA til en stol og han skal næsten til af smide dem i havet da en politi-båd kom)

Unkö RëtHävs du er anholdt! Alt hvad du siger vil blive brugt imod dem! Jamen alle mine penge hvad med dem? De bliver givet til Hr. Albert And vi har nemlig hørt at de har stjålet nogen penge fra ham! HVAD?! He! He! Ha!

                     SLUT

Gustavo's historier er mere anderledes end andre for han bruger nemlig brugere fra Andeby.dk! Poms, Albert And, ham selv osv. bliver tit brugt i hans historier! Der er sikkert flere som også gør som Gustavo og tager navnene med i historierne. Det er dejligt at man gør det! Husk at dette er Gustavo som har skrevet historien!

Kilde: Gustavo og Frederik von Andsen.

                 Mange Andeby-borgere tager på ferie!


Som sagt, næsten alle Andeby-Borgere tager på ferie, derfor er der ikke så mange aviser der køre vidre i sommerferien, derfor håber vi at de snart kommer hjem, og at de har haft en rigtig god sommerferie! Det er blandt andet Albert And-News har ferie, både de to Journalister, Albert And og Thomasbs er på ferie, Sander And er også på ferie, og derfor er Sander-Posten også lukket. Og vores avis, Andsen-Nyt, har lukket hele sommerferien. Der er også mange Andeby-Borgere der allerede er kommet hjem. Blandt andet, Dicky er kommet hjem fra sin ferie, Frederik von Andsen er kommet hjem fra sin ferie og Mange andre! Jeg skal selv snart på ferie på Helgenæs imorgen, men dér har Andsen-Nyt jo lukket.

Kilde: Basim er sej

Ugens medlem!

Ugens medlem er sixfourtwo! Jeg har spurgt ham om noget og jeg fik svar:

Medlems-navn: Sixfourtwo

Point: 585

Rang: Nørd

Oprettet: Jeg blev oprettet for 1-2 uger siden, det må så være 2-3 når din avis udkommer. :D Interreser: Her på Andeby har jeg aftappet Skole, Tegneserier, Film, Computer, Matematik og Træning. Sådan i virkeligheden interesserer jeg min for at lave film, tage billeder, lave billeder, live rollespil og parkour. smiley.gif

Mange tak! smiley.gif

Ugens rapport!

Denne uge er der rapport af en film/sang! Filmen's navn er 'Life and Times of Scrooge McDuck' Tribute. Her er hvad jeg synes om den:

Det er en fantastisk film! Den handler om at JvA først er en 10 årig dreng, så bliver han voksen, så tænker han tilbage til sin tid som guldgraver og romancen mellem ham og Gulda. Så bliver han gammel og sur og han tænker kun på penge. Så bliver han sur på hans søster Andrea von And og så stopper samarbejdet mellem familien And og familien von And. Han smider dem ud og han tænker tilbage på sin barndom, som dengang han sad på sin far's skød og meget andet. Jeg vil give filmen:  ud af: Sangen giver jeg: Ud af:  Fordi - Film: Filmen er meget rørende og man får noget at vide om JvA og hans familie og om hvor fattige de var. Men Joakim vidste han kunne! Han kæmpede for det han ville. Og derfor er den rørende.

Fordi - Sang: Sangen er jo også som jeg skrev: meget vild og høj. Den hænger også sammen med at han ville det han drømte om!

Kilde: Frederik von Andsen.

Ugens vits!

- Hvad fik kannibalen da han kom for sent til middagsmad?

- Han fik en kold skulder!

Kilde: Frederik von Andsen

Interwiew med Mikkelhess!

1) Hvor gammel er du?

Svar: 10 om 12 dage.

2) Hvor mange Anders And ekstra har du?

Svar: 26.

3) Hvor mange Anders And & Co. har du?

Svar: 322.

4) Hvor mange Jumbobøger har du?

Svar: 20.

5) Hvornår blev du borger i Andeby?

Svar: Starten af 2009.

6) Hvor mange år har du købt Anders And?

Svar: 1/5 år. Men jeg har fået en masse Anders And blade for min moster før det.

7) Hvilken klan kan du bedst lide?

Svar: Skurkenes klan.

8) Har dine forældre læst Anders And som børn?

Svar: Nej, eller jo min mor har en lille bitte smule.

9) Hvad kan du bedst lide ved Anders And bladet?

Svar: Historierne.

10) Læser du aviser fra Andeby?

Svar: JA da, Albert And news, Andsen nyt, Slik avisen, Tbs underholdning og mange flere.

Mange tak Mikkelhess! smiley.gif

Viden om.... Sorte Slyngel!

Andeby's dejlige sorte lakrids som jeg kalder ham! Han er en værre skurk som altid sørger for at have et trick i bagærmet og få Mickey på spanden! Denne skurk dukkede op første gang i en historie lavet af Floyd Gottfredson og prøvede at dræbe Mickey på alle mulige måder. Historien blev lavet omkring 1939. Folk syntes at det burde censureres. Han var som han altid klædt en sort hætte, kappe, bukser og sko men man tog masken af ham.. Og det viste sig at han havde en vis lighed med vores allesammen's Walt Disney! Den første gang han viste sin skurke-personelighed var i 1965 d. 29 juni i Anders And & co. 26 i historien Sorte Klat vender tilbage. I denne historie optræder han med Sorteper og for en gangs skyld er de rivaliserende! Han var en slags stamgæst i månedshæfterne og på et tidspunkt arbejdede han sammen med Bjørne-banden for at få fat i JvA's klirrende gyssere! Den tegner der mest bruger ham var Paul Murry men Romana Scarpa kan nu også godt lide ham Og hvis du nu skal på ferie i udlandet som du sikkert skal her i sommerferien så kan du lige kaste et blik på hvad Sorte Slyngel hedder på andre sprog:

Norsk: Spøkelseskladden

Svensk: Spökplumpen

Finsk: Mustakaapu

Engelsk: The (Phantom) Blot

Tysk: Das Schwarze Phantom

Spansk: Borrón el Encapuchado / Máscara Negra

Italiensk: Macchia Nera

Portugisisk: Mancha Negra

Kilde: Frederik von Andsen

Kommentarer fra Andeby.dk!

Martin he: God avis.

Svar: Mange tak! smiley.gif

Inimanand: Ekstremt god avis.

Svar: Ekstremt mange tak! smiley.gif

Becky: Super super og SUPER AVIS!!! =D  Det er rigtig godt skrevet og alt er bare tip top og dine historier de er altså bare GODE =D

p.s. GOD REJSE!!! =D

Svar: Tak for din store ros! Nu er jeg jo hjemme igen og det var dejligt. :-D

Mathiasm8: S**** godt. Den er god har ikke været hjemme så læser den nu.

Svar: Du behøver ikke at bruge grimme ord når du vil rose noget. Men tak for rosen! :-D

Mikkelhess: Super god! Men du kunne stadig godt forklare ting isteden for at kopire. smiley.gif

Giver den 9 ud af 10.

Tak for rosen. Jeg skal nok prøve fremover ikke at kopiere så meget! smiley.gif

Sixfourtwo: Jeg synes det var en rigtig god avis. Hvis den så var i papirsform så man kunne sidde med den i hånden og nyde en kop kaffe til, så ville det være perfekt! smiley.gif

Svar: Hehe. Ja det kunne da være en sjov ting. Tak for din ros! smiley.gif

Lolle94: Din avis levede op til mine forventninger ;)

Svar: Dejligt at jeg opfyldte dem! :-D

Interwiew-liste!

1) Hugodrengen

2) Kir00

3) Sander And

4) Martin he

5) MFJ

6) Mathiasm8

Skriv gerne i din kommentar hvis du vil interwiewes!

Opslags-tavle!

Husk at vi holder ferie! Forbudt at kopiere uden min tilladelse. Vi ses d. 12/8! Vi har samtidig fået 2 nye journalister! Ægget og Basim er sej er allerede igang! Vi ses!

Varme sommerhilsner fra: Frederik Von Andsen

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 9157

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38835191726685sekunder