Applefan - Apple TV

Apple TV 160GB/Wi-Fi  802.11n


Apple TV giver dig adgang til en verden af underholdning: Musik, fotografier og podcasts på dit TV.


Apple TV sætter helt nye standarder for, hvad dit fjernsyn kan gøre. Lyt til din iTunes-musikbibliotek. Vis dine fotografier.

Nyd fotografier i høj opløsning
Apple TV er godt til videopodcasts og YouTube-videoer. Men det viser også dine digitale fotografier på en stor skærm med skarpe proportioner i fuld størrelse. Indstil lysbilledshow, eller blad gennem dine fotografier med fjernbetjeningen. Og få nem adgang til Flickr-fotografier og MobileMe-gallerier.


Hvis det er på iTunes, er det på dit fjernsyn med bred skærm

En ny måde at se TV på. Apple TV synkroniserer trådløst iTunes-biblioteket på computeren til dit TV med bred skærm.


 
I stedet for at krybe sammen foran computeren for at se, hvad der f.eks. er i iTunes, kan du slutte Apple TV til dit fjernsyn med bredskærm og trådløst synkronisere iTunes-biblioteket. Find en siddeplads, op med fødderne, og brug den medfølgende Apple Remote til at afspille iTunes på fjernsynet.
 
Med Apple TV kan du nyde din yndlingsunderholdning på en bred fjernsynsskærm på to måder: Med eller uden din computer.


Apple TV giver dig adgang til en verden af underholdning, som det er nemt at finde rundt i. Lyt til dit iTunes-musik. Vis dine fotografier i høj opløsning. Du kan endda se gratis podcasts. Tilslut et HDMI-kabel, hvorefter Apple TV gør dit fjernsyn til meget mere end et fjernsyn.

Spil musik via hjemmebiografanlægget.

iTunes synkroniserer trådløst til dit fjernsyn, så al den musik, du har samlet sammen, kan afspilles på de bedste højttalere i huset. Du kan gennemse og købe musik i iTunes Store. Sortere sange efter kunstner, år, vurdering – alt imens du ser albumbillederne. Og du kan synkronisere sange, der er købt via Apple TV, til computeren og til din iPod eller iPhone.

Vises nu på dit HD-fjernsyn: Dine fotografier. YouTube-videoer. Og også podcasts.

Dine fotografier fortjener et større lærred. Og Apple TV viser dem i widescreen på dit fjernsyn, hvor alle kan se dem i en fantastisk høj opløsning. Vælg Mine fotografier for at gennemse fotografierne på din Mac eller pc. Du kan også få adgang til dit Flickr- eller MobileMe-galleri. Og du behøver ikke længere at samle familien omkring en computerskærm for at se YouTube-videoer og podcasts – Apple TV afspiller dem på den store, flotte fjernsynsskærm.

Giv musikken den lydkvalitet, den fortjener.

Du har musikken. Du har højttalerne. Apple TV kombinerer det, uden at du går glip af en eneste takt. iTunes-musikbiblioteket synkroniseres til Apple TV. Så nu kan du sidde i sofaen, vælge musik vha. fjernbetjeningen til Apple TV og læne dig tilbage for at nyde koncerten

Ti millioner grunde til at lytte til dit fjernsyn.

Fra den mest behagelige plads i sofaen har du nu adgang til hele iTunes Store. Brug fjernbetjeningen til at gennemse over 10 millioner iTunes Plus-sange i høj kvalitet og uden kopibeskyttelse. Se dem efter genre, kunstner, sangtitel eller billeder helt som det passer dig.
 
Panel title

© 2018 applefan

Antal besøg: 4399

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0817630290985sekunder