Applefan - Imac

Apple iMac med skjulte nyheder


4cdedaa90e1f713112010.jpg

Der er nok nogen, der vi sige, at det ikke er størrelsen, der betyder noget, og andre vil sige, at den betyder utrolig meget. Apple hører til sidst-nævnte og har lige sendt deres iMac på gaden i en 27"-version, der derudover også har fået en hardwaremæssig overhaling.


En ting er helt sikkert. Når Apple har en succes, så er de ikke meget for at ændre på den. De nye iMac ligner til forveksling forgængerne. Faktisk så skal du helt ned under den polerede overflade for at finde ændringerne.


Der er brugt de nye Intel Core i3, i5 og i7 processorer, der er brugt lidt mere slagkraftige grafikkort, skærmen er vokset, og endelig har de både Magic Mouse og Magic Trackpad med som pegeredskaber.


Det lyder umiddelbart ikke af det store, men det er alligevel ret spændende ændringer, som Apple her præsenterer. Den testede iMac var udstyret med en Core i3, der kun har to kerner, men hvis du investerer i en iMac med en i5 eller i7, så får du automatisk en processor med fire kerner.


Samtidig så har Apple valgt at udnytte den Turbo Boost-teknologi, der ligger i Intels Core-processorer. Det betyder, at hvis du vælger at fyre op under et meget processorkrævende program, så øger Turbo Boost automatisk hastigheden i de tilgængelige kerner. Ved ikke at have fuld blæs på kernerne hele tiden, har du også mulighed for at spare en anelse på strømforbruget, der godt kan være ret højt, især på modellerne med de store skærme.

 
Panel title

© 2018 applefan

Antal besøg: 4406

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,97393798828125sekunder