Applefan - Macbook air

4cdedd01d736c13112010.png

100% Flash-hukommelse.
Klar med det samme.


Hvis du har en iPod, iPhone eller iPad, nyder du allerede godt af alle fordelene ved flash-hukommelse: Stabilitet, hastighed og effektivitet. Så beslutningen om at bruge flash-hukommelse i en ultrakompakt bærbar som MacBook Air er helt naturlig. Med flash får du hurtigt adgang til dine data, og MacBook Air kan være i standbyfunktion i op til 30 dage.1 Det betyder, at MacBook Air er klar med det samme, uanset om du åbner den i morgen, om en uge eller næste måned.


Multi-Touch-pegefelt.
Kærlighed ved første klik, tap eller rul.

Den nye MacBook Air har et stort Multi-Touch-pegefelt uden knapper, så du kan klikke overalt. Multi-Touch-pegefeltet giver dig også mulighed for at justere et billede, zoome ind på tekst og blade gennem et fotoalbum ved at knibe, skubbe eller rotere med fingrene. Prøv at skubbe med fire fingre, skubbe op eller ned for at bruge Exposé-funktioner og skubbe til venstre og højre for at skifte mellem åbne programmer. Eller brug den nye mulighed for at trække med tre fingre, hvis du vil flytte vinduer.


Lang batterilevetid.
Klar nu. Og om en måned.

Flash-hukommelse giver plads til et større batteri, så du kan bruge mere tid på det, du nyder mest. F.eks. at surfe på nettet, redigere billeder og se videoer. Få op til 5 timers batteritid på en enkelt opladning på 11" modellen og op til 7 timer på 13" modellen. Når du sætter MacBook Air på vågeblus, går den på standby, så batteriet holder i op til 30 dage.1 Så når du kommer tilbage til MacBook Air og åbner den, er den klar med det samme. Så du er ikke afhængig af en stikkontakt, fordi der stadig er strøm på batteriet.


Skærm med høj opløsning.
Millioner af pixels. Millimeter tynd.

Fra hjørne til hjørne og pixel til pixel er skærmen på den nye MacBook Air både udtryk for en ingeniørmæssig bedrift og et banebrydende design. Den er 4,9 mm tynd, og alligevel er opløsningen så høj, at det føles, som om du ser på en meget større skærm. Og med god grund. 11" MacBook Air har en skærm i bredt 16:9-format og en højere opløsning end på en typisk 13" bærbar, mens 13" MacBook Air har en opløsning, der svarer til opløsningen på en typisk 15".

FaceTime-kamera.
Hej iPhone. (Også dig iPod touch.)

Skjult indeni den superslanke MacBook Air-skærm er der endnu et ingeniørmæssigt mesterværk: FaceTime-kameraet. Det er så tyndt (endda tyndere end kameraet i iPhone 4), at du næsten ikke lægger mærke til det, men det er utrolig effektivt. Så med FaceTime til Mac – findes nu i en betaversion – kan du lave FaceTime-opkald via Wi-Fi til alle, som har en Mac, en iPhone 4 eller den nye iPod touch. Videokvaliteten er så god, at du kan chatte, selvom der er dårlig belysning. Læs mere om FaceTime til Mac

Stereohøjttalere.
Høres, men ses ikke.

Trods den kompakte form leverer MacBook Air fuld stereolyd. Den effektive udnyttelse af pladsen i kabinettet har gjort det muligt at anbringe en højttaler i venstre og højre side, som udsender lyden via tastaturet. Derfor kan du nyde en bedre lydkvalitet, mens du chatter via internettet,ser tv-udsendelser, ser videoer, lytter til musikeller spiller spil.

 
Panel title

© 2018 applefan

Antal besøg: 4195

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49338984489441sekunder