appleworld - Forside
Regler Normer & formål:

Denne server er en flatgrass server hvilket vil sige at et stort areal er omridset af en kæmpe BEDROCK mur. denne mur må ikke passeres uden speciel tilladelse af enten vagthavende eller konge/præsident.

1§ Vis muren alligevel skulle blive passeret uden tilladelse vil der blive udskrevet en bøde af form af _____ __ for overtrædelse af denne lov.
2§ Man må heller ej stjæle eller "tage" fra kister som ikke tilhører en selv dette vil også medfører en bøde og denne bøde er i form af ____ __.
3§ På denne server skal der betales "skat" hvilket vil sige at halvdelen (50%) af sine indtægter fra arbejde, skal gå til kommune kassen - og fra den vil der blive betalt omkostninger til vedligeholdelse af veje offentlige bebyggelser og ikke mindst til løn.
4§ Kun Kommune ansatte kan ansætte og uddelegere arbejde til folk.
5§ Derefter er det kun kongen/præsidenten der kan overfører penge fra kommune kassen til folks bank-kasse. Vis ikke denne regel bliver overholdt kan der udskrives en bøde på ____ __
6§ I byen ansættes en sikkerhedvagt/Vagthavende som har rettigheder til at tjekke og gå over alt - selv i kister. Men vis denne stilling skulle blive misbrugt fører det til en bøde på ___ __ og fængsel i 3 dage. Sikkerhedsvagten kan IKKE* vende tilbage til stillingen.
7§ Private bygninger foregår uden for den kommunale del af byen - vis ikke denne regel bliver overholdt kan det påkræves af kongen/præsidenten at bygningen skal rives ned.
7.1§ vis man ønsker en kommunal bygning skal der først søges om tilladelse og få henvist en placering.
8§ 
 
Panel title

© 2018 appleworld

Antal besøg: 12

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35335397720337sekunder