Arrow - Om Arrow

I Arrows tidlige aldre var han beskrevet som en vildbasse der ikke kunne sidde stille på en stol i mere end to minutter. Han elskede at klatre i træer og havde nærmest ingen bekymringer i livet. Kun en, og det var, at sørge for, at han ikke gjorde noget der kunne få han til at ryge i helvede. Det var hans eneste frygt, og der var ingen der vidste hvordan den var kommet. Arrow var ikke troende, det var nok bare mest en skræmmende tanke, at komme i helvede.

Senere hen i livet kom han i en ægte muggler skole (OMG!! O.o) og begyndte at lære ting. Så som religionen om Thor, Odin, Freja og så videre. Han lærte at Odin var den såkaldte overgud. Han begyndte herefter at tro på den nordiske mytologi

4dfcbe753e2d718062011.jpg

.

Arrow er en meget venlig person, igen af natur, men også på grund af hans fobi. Fobien for at komme i helvede. Han er meget åben overfor nye mennesker og elsker at møde nye mennesker.

Han er også blevet beskrevet som en hjælpsom fyr, som godt kan lide at hygge, spise slik og slappe af.

Arrow har også en anden interrasse der hedder 'Guitar' og musik i det heletaget. Han elsker sin guitar, og han elsker at spille på den. Han har spillet siden han var 3 år. I den alder gjorde han ikke andet en bare at klinge på strengene, men hen af vejen hjalp hans onkel og bedste ven ham med at mestre dette instrument.

Arrow kan også spille en smule på en bas. Han er ved at lære at spille på mundharmonika, som han finder ganske sjovt, men han vil aldrig prioritere noget andet instrument højere end guitaren.
Drengen har også haft sang undervisning, og kan derfor også synge. Han gør ikke så meget ud af de mange talenter han har ud over at synge og spille på guitaren.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 arrow

Antal besøg: 1163

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,7138500213623sekunder