Artesia Rats - Rotterne
På denne side vil jeg vise mine dejlige rotter frem. Jeg har pt 10 piger, og håber jeg en dag kan få drenge også, når pladsen er til det.Navn: Petit
Kælenavn: Petit
Født: Ukendt, men ca november/december 2010
Fænotype: Agouti Hooded
Genotype: Aa hh (Bære amber)
Avler: Fra Dyrehandel
Mor til: Ups-kuld, da hun var drægtig da jeg købte hende.
Avls Status: Pensionist
Andet: Petit er mors lille pige. Da jeg købte hende og Paya, viste det sig hurtigt at Paya var drægtig. I mangel på bur, flyttede Petit derfor nærmest ind i min seng, og da vi fik lånt et bur, var hun stadig inde ved mig konstant, da jeg havde det dårligt med at hun sad i buret helt alene. Det har gjort at hun nu rigtig er min lille tøs, og hun har en helt speciel plads i mit hjerte.

4e0c583f13ccc30062011.jpg
Navn: Paya
Kælenavn: Paya
Født: Ukendt, men ca november/december 2010
Fænotype: Black Hooded
Genotype: aa hh
Avler: Fra Dyrehandel
Mor til: Ups-kuld, da hun var drægtig da jeg købte hende.
Avls Status: Pensionist
Andet: Paya er flokkens alfa, hvilket er en opgave hun klare helt perfekt. Hun tager godt imod de nye, holder ro og orden, og nusser og vasker de andre. Paya er og bliver aldrig nogen kælerotte, hun er sin egen, men har lært at acceptere håndtering og er overhovedet ikke sky, hun hænger ofte i tremmerne og er generelt kontaktsøgende, bare det forgår på hendes præmisser.

4e0c63116f04530062011.jpg
Navn: Snowie
Kælenavn: Snowie
Født: Ukendt, men engang i efteråret 2010
Fænotype: Russian Blue Varigated
Genotype: aa rbrb hehe dudu
Avler: Fra Privat
Mor til: Ingen
Avls Status: Pensionist, uegnet grundet størrelse
Andet: Snowie er en helt igennem fantastisk lille pige. Hun er super tam, og elsker opmærksomhed. Hun har valgt min kæreste, og foretrækker at sidde ved ham og spise. Hun er en super madglad tøs, på trods af hendes beskedne vægt. Snowie er hentet ved en privat, hvor hun gik alene, og derfor kan hun godt være lidt pivet omkring de andre, men heldigvis har de taget godt imod hende, og hun putter sammen med dem, og trives godt i flokken.

4e0c634aba68430062011.jpg
Navn: Artesias Rikku
Kælenavn: Rikku
Født: 12. januar 2011
Fænotype: Amber Hooded
Genotype: A- pp hh
Avler: ArtesiaRats, ups-kuld.
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Rikku er lidt af en enspænder, men aldrig mere end at hun elsker når de andre gider lege med hende. Hun er en lille balademager. Præcis som en hunrotte skal være. Spoinker glad rundt, hænger i tremmerne og elsker når der sker noget. Hun er en ener, man bliver altid glad når man ser hende.

4e0c636cc436a30062011.jpg
Navn: Artesias Tifa
Kælenavn: Tifa
Født: 7. januar 2011
Fænotype: Black Berkshire
Genotype: aa Hh
Avler: ArtesiaRats, ups-kuld
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Opdageren Tifa. Der er altid gang i hende, når hun kommer ud af buret. Hun elsker at finde nye gemmesteder, udforske ukendte områder og drille madmor, med altid at blive væk. Hun er en super dejlig pige med en god størrelse og et super sind.

4e0c6394c69cc30062011.jpg
Navn: Artesias Vanille
Kælenavn: Nille
Født: 7. januar 2011
Fænotype: Black Berkshire
Genotype: aa Hh
Avler: ArtesiaRats, ups-kuld
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Nillepigen er en rigtig hyggetrunte. Nille elsker at slikke fingre, og groome både mig, min kæreste og de andre totter. Nille er super kærlig og til tider er hun helt slasket. Hun nyder at blive nusset, og så er hun rigtig madglad. Hun elsker også at finde nyt redemateriale, og så går hun ellers igang med at udforme den helt perfekte hule.

4e0c63a67e8fd30062011.jpgNavn: MayDay
Kælenavn: MayDay
Født: 16. januar 2011
Fænotype: Black Berkshire Husky Rex
Genotype: aa Hh roro Rere
Avler: Fra Privat, evt foderavl
Mor til: Ingen
Avls Status: Pensionist, uegnet grundet sygdom ved søskende
Andet: Lille MayDay. Eller det var hun da hun kom, men nu er hun en af de største i flokken. MayDay er en lidt speciel pige med sin egen mening om tingene. Hun skal helst have godbid først, fordi ellers prøver hun at stjæle de andres. Hun er ikke super tam, og da hun kom var hun nærmest panisk over for mig, men det er heldigvis blevet meget bedre, og hun er faktisk blevet en hel dejlig tot.

4e0c63cbb22cf30062011.jpg
Navn: Catos Omega
Kælenavn: Mega
Født: 1. februar 2011
Fænotype: Agouti Self Dumbo
Genotype: A- HH dudu
Avler: Catos Little Rattery, kuld H
Kuldtema: Doctor Who
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Omega pigen er en helt speciel pige, som jeg med tiden er blevet rigtig glad for og har knyttet mig meget til. Mega er en lidt forsigtig pige, som hurtigt bliver skræmt. Men samtidig er hun også en pige med gang i, og hun leger og spoinker ofte rundt i bunden af buret. Hun er blevet rigtig håndtam, men hun er stadig en anelse ængstelig, men der arbejdes på det.

4e0c63ed7c73f30062011.jpg
Navn: Wanted Roxy
Kælenavn: Roxy
Født: 2. februar 2011
Fænotype: Red Eyed Siamese Dumbo
Genotype: aa chch dudu 
Avler: Wanted rats, Kuld C
Kuldtema: Roser
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Den smukkeste Roxy var egentlig slet ikke hvad jeg ville have. Jeg ledte efter en BES, og endte op med en RES. Til gengæld har hun omvendt mig 100%. Hun er noget af det smukkeste og blideste. Det passer perfekt til hende at være navngivet efter en rose. Selv min kæreste som syntes hun var grim, er omvendt. Når man tager Roxy op bliver hun den sødeste og mest slaskede pige, men sætter du hende ned, så er hun en livlig, spoinkende balademager. Hun er virkelig den perfekte pigetot.

4e0c64082383430062011.jpgNavn: VictoryRats A Capella
Kælenavn: Lilleskid eller Pella
Født: 1. marts 2011
Fænotype: Russian Blue Berkshire Rex Dumbo
Genotype: aa rbrb Hh Rere dudu
Avler: Victoryrats, Kuld A
Kuldtema: Italienske navne og udtryk
Mor til: Ingen
Avls Status: Egnet
Andet: Lilleskid, som er blevet hendes kælenavn, er en livsglad pige med gang i. Pella er ikke nervøs for at være i hænder, hun har bare ikke tid til det. Pella er sindssygt madglad og en rigtig samler. Hun slæber uendelig mængder godbidder ind i buret hvis hun får lov. Pella elsker også hjulet inde i buret, som hun spænder afsted i, et par gange om dagen. Hun er en rigtig lille charmetrold, som har vundet mit hjerte med storm.

4e0c641f0dfdf30062011.jpg


 
Panel title

© 2018 artesiarats

Antal besøg: 14

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39808416366577sekunder