Story of my Life.. - Egoet
Egoet = Lisa aka asiL

Først ligger vi ud med, Hej.. Ej okay..

Mit navn er Lisa, og jeg er 28 år, og jeg bor sammen med min kæreste Daniel i Nørresundby. Her bor vi i en lækker 3vær. Hvor vi har plads til Chinchillaer, kommende børn og os selv.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal fortælle om mig selv, andet end jeg er en sød, stille og rolig pige, som går hjemme pt. pga depression. Jeg besidder en del kreative evner, disse evner, består sig i at sy, male, brodere, tegne, jah, man kan sige alt, kreativt, kommer til at se godt ud, hvis jeg først ligger sjælen i tingene.

Jeg kan også ligeså godt være ærlig, at få sagt at jeg har nogle psykiske lidelser, som gør livet en smule meget besværligt for mig ..

Den værste diagnose jeg nogensinde har fået er ADHD.. De som ikke ved hvad ADHD er, så er det, det man kaldte DAMP i gamle dage, men dette var kun i de skandinaviske lande, og nu er vi gået ind og blevet internationale og kalder det ADHD, i DK, Sverrige og Norge. Så alle ved hvad vi snakker om... Åbenbart tongue.gif

ADHD gør livet  besværligt for mig og jeg er igang med at lære leve med den.

Jeg har oveni hatten også generaliseret angst og personlighedsforstyrrelser og så har jeg også tilbagevendende depressioner..

Jeg er meget åben og ærlig omkring dette, da det genere mig at skulle tie stille omkring sådan noget. Det kan godt være svært for mig at holde kæft omkring det, men det er klart, det er jo sådan mit liv tegner sig lige pt. Et liv med psykiske lidelser. Så som jeg plejer sige, jeg er gået glip af mit liv, for jeg har ikke levet det endnu, men jeg er sikker på dét kommer jeg til.

Jeg er jo godt i gang, med at skabe familien, som jeg ønsker mig. Forløbelligt er det blevet til at jeg har fundet Daniel, som jeg skal giftes med. Ha børn med og dele mulivitten. Det glæder jeg mig meget til, når dette sker.. (Forhåbentligt ikke på én gang)

Jeg er et dyre menneske, jeg er i den tro, at jeg først har det godt når jeg har dyr omkring mig, så efter vi flyttede, var vi jo desværre nød til at komme af med min kat. (Han var udekat og vi skulle flytte på 2sal, ville være synd andet hvis han ikke kunne komme ud) Nå men vi kom af med Nemo (savner ham tit) - OG nu skal vi ha Chinchillaer i stedet for. 2 stk - Og så Mærkelig som jeg er, så skal alle mine dyr hedde noget med Nemo, så dette bliver en Nemo og Nælle.. 2 dejlige brødre, som snart flytter ind hos os. Det glæder jeg mig til.

Jeg kan godt lide at se film. Jeg ser meget serier, og gerne hele tiden hvis jeg kan komme afsted med det.. Mine favoritter er Beverly Hills, Sex And The City, Taxa, Krøniken, Matador, Friends, CSI:Miami og One tree hill.... Der er sikker mange andre jeg også godt kan lide, men disse er i blandt de bedste smiley.gif

PT optager Twilight filmene mig meget, og jeg ser dem tit.. (Mest 1eren, da 2eren ikke er udkommet på dvd endnu) - Jeg var inde og se New Moon for et par dage siden og det var virkelig en fantastisk film... Den nød jeg rigtigt meget. Som sagt, giver film, serier mig ro i hovedet, når ikke myldertankerne tager overhånd.

Ellers så passer jeg hjemmet så godt jeg nu kan og har overskud og energi til det.. smiley.gif - Jeg er nu glad for jeg har en så hjælpsom og dejlig kæreste, der ikke forlanger det hele skal se ryddeligt ud hele tiden og er overbærende med mig hvad det angår hjemmet.

Det var en smule om mig! smiley.gif

-Lisa
 
Panel title

© 2023 asil

Antal besøg: 7419

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11516809463501sekunder