Berner Senne Hvalpe - Dagbog
Sept
16
2012

dag 68

Vi har i denne weekend sagt farvel og forhåbentlig på gensyn til Mollie - Linda - Jackson og Idefix. smiley.gif her er godt nok ved at være tomt.. Nu har vi Mukka - Milka og "gustav" tilbage. "gustav" er ikke solgt.. Mærkeligt for han er sådan en dejlig hund.. De andre flytter lige efter næste weekend.

Mistymor nyder livet - har i dag været på tur! ude og bade.. det tappede noget på kræfterne men hun ligger med et sageligt smil og sover..

De sidste 3 hunde bliver rigtig godt forkælet - både af mistymor men også af alle os andre, der bliver puttet og nusset meget...

Sept
12
2012

Dag 64

Uha - i dag har vi prøvet at sætte hundesnor på hvalpene! en af gangen. nøj hvor er verden stor og meget farlig... snoren er dum, og når man skal kigge på noget må man sætte sig ned. To af dem mødte endda en anden hund! i bar selvforsvar gav Mukka sig til at gø smiley.gif

Vi glemte helt at ønske Tulle og Nala held og lykke de flyttede i søndags..

Sept
8
2012

Dag 60

Så kom dagen hvor de første hvalpe flytter hjemme fra, vi ønker Tilde og Coco´s familier tillykke med deres nye familie medlemmer smiley.gifde vil blive savnet her..

Sept
2
2012

Skriv en overskrift

54.dag
Så er vi igen blevet vejet og nu er der tilsammen 50,57 kg hvalpe smiley.gif det går stærkt Milka vandt igen med 5,44 kg og Prinsessen var mindst med 3,8 kg ..
Vi leger og slås som rigtige søskende , vores mor er helt stået af vi er for vilde smiley.gif alle os drenge håber snart der kommer nogen og kigger på os..vi er meget fine...

Aug
25
2012

46.dag

Nu har vi en samlet sum af 39,11 kg hvalpe de er godt nok vokset på de 6 uger . tænkt hvis det gik så stærkt for os andre fra 500g til 4,2 kg på 6 uger smiley.gif Hvalpene udforsker alt de prøver at finde smuthuller men mor misty passer stadig godt på dem. Men familien har lært at tælle til 11 ...

Aug
19
2012

39.dag

Et par meget varme dage hvor hvalpene har søgt tilflugt i stenene under pilene , vi har idag forsøgt med soppe bassin uh det var farligt smiley.gif
Alle er blevet vejet vi har de første hvalpe over 3 kg det er gået stærkt på 5 uger.
Mor Misty har været på første tur væk fra hvalpene nede og bade med søster det var dejligt..
Nu har 3 af hvalpene fået navn Linda,Coco og Milka smiley.gif

Aug
14
2012

34. dag

Der er godt gang i hundefarmen smiley.gif hvalpene spiser og drikke - alle stortrives. De nyder at komme "på græs" småløber rundt - får somme tider for meget fart på og ruller rundt.. De bider i Mor Misty og prøver også lidt med Moster Mollie - hun løber dog sin vej.. Lukas og Mikka er hundepassere om dagen, ved ikke hvordan det skal gå når Lukas starter i skole imorgen - han bliver nok nødt til at pjække lidt!! smiley.gif

 

 

Aug
11
2012

31.dag

Hundepasser Lukas er tilbage fra ferie og kan næsten ikke tro sine egne øjne, hvalpene er bare groet meget på de 10 dage, han har været væk.
De løber nu rundt efter ham på græsset dog i lidt kluntet stil.
se video på youtube (Berner hvalpe Sommer 2012)

Aug
8
2012

28 dag

hold da op - vi kan næsten høre dem gro... smiley.gif de kan løbe, "klatre" på trapper - gø højt, og heldigvis også sove rigtig meget...

De har fundet ud af hvad det betyder når vi skramler med skåle, så kan det kun gå for langsomt med at få maden serveret. De spiser allesammen godt, er nogle være grissemikler, men vi har jo mor mistys vask og tør lige ved hånden så det går fint.

Misty er vist glad for at vi suplerer mælkegivningen nu! alle hvalpe har fået nogle små spidse tænder -

Aug
4
2012

24.dag

Det har været store vejedag... alle hvalpe har taget på smiley.gif imellem 120 g til 180 g. på 4 dage - de vil frem i verden, nogle mere end andre.. de har i dag fået meget tyndt udblødt hvalpefodder uhm det var guf... alle fik spist lidt af det,, de skal jo langsomt vænnes til.. Mor ser glad og tilfreds til og spiser gerne rester og ordne hvalpevasken bagefter..

Aug
3
2012

23 dag.

idag har hvalpene igen fået lidt yoghurt - det gik lidt bedre flere af dem slubrede noget af det i sig og resten i pelsen!!! Vi havde flyttet kravlegården på græs smiley.gif så igen i dag en ny oplevelse - de klarer sig godt allesammen, vi har i dag forhøjet indgangen til kravlegården, da en enkelt har fundet patenten på at stikke af!! Misty søger gerne væk fra hvalpene når de sover..

 

Aug
2
2012

22.dag

i dag skulle der prøves "rigtig" mad -hvalpene fik lidt yoghurt! Uha-sikken noget mærkeligt noget... Det smagte underligt og var mærkelig klistret at få i pelsen.. En enkelt hvalp satte sig i det! Så misty fik travlt med storvasken bagefter.. Vi satte alle hvalpe ud i en kravlegård i gården.. Det var meget farligt, men spændende - en enkelt prøvede at kravle over kanten uha.... 

Aug
1
2012

21.dag

Så kom dagen hvor Misty mor kom hjem fra ferie der var en hund der blev meget glad... Så nu er der skifte tid for at hundepasser Lukas skal have lidt ferie selvom det er svært at give slip smiley.gif

July
31
2012

20.dag

Alle hvalpene har igen taget på det går godt nu skal de snart til at have fast føde. Vi har mærket tænder på vej hos nogle af hvalpene ..De ligner snart rigtige hunde med hver deres charme.

July
30
2012

19.dag

En stille og rolig dag, hvor mor Misty har gemt sig lidt pga tordenvejr. Alle hvalpene er blevet nusset godt idag de er bare blevet søde.

July
29
2012

18.dag

Alle har igen taget på i vægt så mor Misty har god mælk smiley.gif
Alle hvalpene har fået klippet negle for første gang så de ikke river Misty når de skal spise. Vi har siddet sammen og fået taget gode fotomodel billeder..

July
28
2012

17.dag

I dag har mor Misty markeret sig da posten kom lidt for tæt på, han plejer at gå ind i gården med en pakke men det ville Misty ikke have så hun bed ham i buksebenet. Han kunne jo ikke vide hun havde børn at passe på. Hvalpene stor trives og bliver sødere og sødere💗

July
27
2012

16.dag

Alle har igen idag taget på men der er stor forskel fra lille til stor fra 660 g til 1150 g . Hvalpene er begyndt at vralte rundt to skridt og så vælter man.

July
26
2012

15.dag

Der er godt gang i rede hulen der er begyndt at komme små bjæf og nu kan alle se så mor Misty har ingen fred mere, kun når hun går lidt ud.
I morgen kommer hundepasser Lukas hjem det glæder både han og hundene sig til 😍

July
25
2012

14.dag

Nu har alle næsten fået øjne ,det har været vejedag og nu er de 2 første hvalpe rundet 1 kg helt præcist 1030g en fordobling fra fødslen.

July
24
2012

13.dag

Så kom dagen hvor hvalpene er begyndt at åbne deres øjne nu åbner en hel ny verden sig for dem ☀👀mor Misty er begyndt at gå lidt på egen hånd mens hvalpene sover. Trofaste Mikka har igen brugt mange timer i kassen og nusse med hvalpene. 

July
23
2012

12.dag

I dag er alle hvalpene igen blevet vejet den førte hvalp nærmer 1 kg(980g)den forstår at holde sig til, den mindste vejer 540 g så der er stor forskel men alle trives og nogle er begyndt at gå, vralde lidt😃

July
22
2012

11.dag

En stille og rolig dag, oldemor har været på besøg. Hundepasser Lukas er taget på ferie hos bedsterne håber vi andre kan udfylde hans plads det bliver ikke nemt 😍men vi skal gøre vores bedste.

July
21
2012

10.dag

Idag har Mikka passet på Misty og alle hvalpene så den anden hundepasser Lukas kunne komme i bio og se batman.
Hun har nusset og pudset om alle jeg tror det ender med en hvalp smiley.gif 
Vi har været inde og besøg hvalpenes far Largo og taget et par billeder som er lagt ud. Alle hvalpene er også blevet vejet og det går stødt fremad.

July
20
2012

9. Dag

En stille og rolig dag hvor alle hvalpene ser ud til at trives , mor Misty har været på et lidt længere ophold hos søster Mollie som stadig har lidt svært ved at opmærksomheden går fra hende så hun bliver næsten som hvalp igen..

July
19
2012

8.dag

Så klarede vi første uge, og igen havde alle taget på i vægt.
Misty virker veltilpas og spiser rigtig meget, men der er også mange munde at føde smiley.gif

July
18
2012

7.dag

Alle hvalpene er ved at være sorte på næserne, og har fået større poter, de begynder at ligne små hunde hvalpe nu.Mor Misty forlader også fødekassen af sig selv nu får at få lidt fred.. 

July
17
2012

6.dag

Store veje dag, jubiii alle hvalpene havde taget på  imellem 50 og 120 gram så mor Misty gør et rigtig godt stykke arbejde.

July
16
2012

5. Dag

16/7
En stille og rolig dag hvor Misty er ved at lære sit nye erhverv som mor godt at kende , der er nogen der søger efter mad og tryghed hele tiden ikke meget tid at hvile i ..så appetitten stiger også. I morgen er det store vejedag🐶

July
15
2012

4.dag

15/7
En hård start på dagen den lille han der var svag igår var død i nat angry.gif
Men resten af flokken er der bare gang i..
Ved vejningen som er en hektisk ting mærkede vi nogle af dem der var meget ens med en lille klat neglelak, så vi kan følge med i om alle tager på. 
Men tallene var meget fine flokkken har bådet en "tyksak og en lille fin damesmiley.gif Misty har fået meget ro idag og hun klare det så fint.

July
14
2012

3.dag

14/7 
 Det har været en dag med op og nedture. Hvalpene trives fint, da vi skulle veje dem var Misty ikke helt med på at vi tog hvalpene fra hende så det gjorde det lidt svært at holde styr på. Der var både vægttab og øgning, dog var der en lille han hvalp der havde tabt sig en del , og her til aften var den noget svag vi håber det bedste..

July
13
2012

2 dag.

13/7
Stille og rolig nat , Misty er bare god til at passe på sine hvalpe.
Der er gang i alle hvalpene og mor trives..

July
13
2012

Fødsel 1.dag

12/7
kl 4.00 vågnede vi ved at der lød et skrig i gangen - det var et hvalpeskrig Misty stod med 2 hvalpe.
Så gik det slag i salg kl. 12.30 tror vi nok den sidste kom vi havde undervejs talt 11 hvalpe puha det var mange !
Mor og hvalpe så alle raske og rørige ud.
Kl 15.30 besluttede vi at veje og se kendemærker samt fotografere dem. 
Så kom næste chok  fintællingen viste 12 styks smiley.gif

 
Panel title

© 2018 banevej12

Antal besøg: 3004

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,8760941028595sekunder