- Forside

 

 

 

9.10. Okt.4cb46ccf0a94912102010.jpg

 

Vi startede på Highway 1 i Californien, og nu slutter turen på Highway 1 i Florida. Sidste del af turen på  ialt 5700 miles går fra Miami til Key West og tilbage.

Key West er klart et besøg værd, specielt de sidste 50 miles er flotte, med masser af smuk caribisk vand på begge sider af vejen og de mange broer. Men idag er vejen derned en trafikeret highway, så den stille øhopping er der ikke rigtig mulighed for længere.

Glem alt om Key West som et stille sted med palmehytter i strandkanten. Det er big tourist business, men stemningen er alligevel helt speciel når man når ud ud til den sidste "Key", 170 miles fra Miami. Her er der kun 100 miles til Cuba, nogen påstår man kan se Castros ø i godt vejr. Kontrasten er formidabel, 2 helt forskellige systemer så tæt på hinanden. Om få år kan man muligvis tage en færge fra Key West og lande i Habana 6 timer senere. Det er sikkert det amerikanerne forbereder sig på med de store vejanlæg ned over the Keys.

Vi har flere gange under turen joket med, at vi ville skåle på en veloverstået tur på "Hemingways" bar "Sloppy Joe" i Key West, og det gjorde vi selvfølgelig og ret grundigt - desværre var Hr. Hemingway ikke selv tilstede.

4cb470261b73212102010.jpg 

Et typisk sceneri fra Floridas vestkyst, her fra Saint Petersburg. Både og marineliv er allestedsnærværende.

Turen er slut og nu sider vi paradoksalt nok i turen første regnvejr på et hotel i Miami.

Vi skal have afleveret/sendt cyklerne, købt lidt ind og spist et par amerikanske steaks inden vi tager med flyveren hjem på torsdag.

  4cb474690aa9412102010.jpg

Vi holder hjemmesiden åben endnu nogen tid og vil efter bedste evne svare på spørgsmål, specielt fra dem af Jer, som måtte have lyst til at følge i vores dækspor.

Måske ses vi igen til en anden spændende MC rejse.

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Okt.

Nu går det for alvor sydpå, idag skulle vi gerne nå helt ned til indkøslen til the Keys. Vi stoppede i Nokomis overfor Venice, og faldt som sædvanlig i snak med nogle amerikanere. Da vi ikke havde fået noget morgenmad, startede vi dagen, som mange amerikanere, med en kaffe og en stor kage.

I bugten svømmede en Manatee lystigt rundt. Ikke det mest elegante dyr, men superfredet og meget populært på disse kanter. Bendt kom på skudhold af vores trofaste følgesvend i lang tid, Pingo eller Pelikanen. Og et par andre smukke fugle. Faunaen er imponerende, og man er tæt på.

4cb0e59c975f309102010.jpg

 

4cb0e5ed05db310102010.jpg

 

-Pelikanen,som altid ligner en totalskade, når den rammer vandet, men som oftest kommer op med en fisk i næbbet, hvor der selvfølgelig i forvejen ligger svensknøgle, skruetrækker, hammer og andet godt.

Frokosten og middagsbadningen forgik i Ft. Meyers. En udpræget badeby, hvor man sagtens kunne tilbringe et par uger. Man behøver ikke være bodybuilder, for at bevæge sig rundt i standmiljøet her i Florida. Amerikanerne har ingen skrupler i forhold til deres ofte enorme overvægt, de fører sig gerne frem både på stranden og i restauranterne iført diminutiv påklædning, så man følger sig godt tilpas med sin klædelige topmave.

Vi tog den næsten uendelig strækning gennem The Everglades , ikke Alligator Alley, men den gamle hovevej 41, som går noget sydligere. Det gjorde det også muligt at besøge selve Everglades City, og så er man langt hjemmefra. Det er ikke småventyr de lokale kan fortælle om bjørne, Bobcats, Alligatorer og andet, som findes i rigt mål i sumpene. Vi ville have boet på et indinaerkasino, efter anbefaling fra en tankpasser, som mente det var overkommeligt. Men indinaerne skal have penge i kassen, så rakte rejsebudgettet ikke til. Istedet kørte vi videre i mørket og fandt i Homestead et motel af en kvalitet, som ikke umiddelbart passer ind i nogen stjernekategori. Den lokale sherif frarådede os ihvertfald a gå ind i baren ved siden af

 

7.Okt.

Vi har været udenfor dækning et par dage, og mange har med spænding og forventning set frem til billedet af Bendt på vej i den dejlige naturlige kilde

4cb0dd150abfa09102010.jpg

-

-der må nu gives karakterer for den kunstneriske indsats!!

Dagens rejsemål var Saint Petersburg, undervejs besøgte vi Hernando Beach,endnu et strand og fiskeriområde, med en udpræget afslappet levevis.

I Saint Petersburg besøgte Jørgen det lokale Dali musem. Den største samling af Dali kunst udenfor Spanien. Dali er samtidig med Picasso og var en stor og finurlig surrealistisk kunstner. Iøjeblikket flyttes samlingen til et helt nybygget museum, og det ser ud til at der så vil blive fin overensstemmelse mellem bygning og kunstværker.

Saint Petersburg er byer med masser af vand, flotte broer og store udsigter. Selve bykernen er, som ofte i amerikanske byer, hurtigt overset, men for en gangs skyld boede vi i bykernen, og det var dejligt.

 

 

 

 

6.Okt.

Endnu engang opvågnen til kanonvejr, denne gang i Perry i det nordlige Florida.

Første stop var Keaton Beach hvor vandet ikke lige indbød til svømmetur, da det var ebbe4cad18371f11b07102010.jpg

 

Nu er de pludselig begyndt at bygge på  anden sal. Og en snak med den lokale kaffekone oplyste os om at det simpelthen var en krav og en nødvendighed der i området at bygge så højt. Det lignede et turistområde , men var det ikke, det var endnu et samfund af scrimpers, schalloppers, crappers osv.  Et afslappet liv, men atså også et full time liv.

På vejen videre ramte Bendt en meget stor alligator, som lå og solede sig på vejen. Den var skrumpet lidt ind, da vi endelig tog os sammen til at fotografere den, men kort tid før var den mindst 2 m lang,

4cad1a9e09ed807102010.jpg

V valgte en omvej på vejen til Sct Petersburg, en blind vej til en halvø der hedder Cedar Key, så tillokkende ud og var det. 20 miles fra det hele ligger endnu et lille fiskersamfund, denne gang lidt mere turisted. Men det er sandelig et besøg værd. Vi valgte den første restaurant  byen, den hedder noget med Old Fish House Cafe, men fortsæt roligt til vejen ender her ligger flere rigtig skægge restauranter. Her kommer et par indtryk fra Cedar Key

4cad1c409b6db07102010.jpg

4cad1c855abee07102010.jpg

På vejen mod Petersburg landede vi i Crystal River, og der er en Crystal River i den her by. Motellet vi bor på her midt i byen og tæt på Crystal River er helt forrygende. Det har en af de eneste swimming pools i Florida, som udelukkende fødes med friskt kildevand fra en underjordïsk kilde, ingen kemikalier af nogen art, og en konstant temperatur på ca. 21 af vores grader. Imorgen bringer vi muligvis et billede af Bendt på vej i kilden 

5.Okt.

Det blev aften og vi fandt en af de utallige fine seafood restauranter i strand-feriestedet Destin. Men sikke en overraskelse. En Captains Platter med det hele, østers, rejer, kammuslinger, sværdfisk m.m.m. burde være det rigtige valg. Men amerikanerne har en lidt anden opfattelse af hvordan så delikate sager skal behandles. Det hele bliver påført et eller anden fedtet panerings-klister-stads, herefter  hele molevitten ryger i ønskebrønden (frituregryden) og ud kommer et par dusin gråbrune klumper, som smager fuldstændig ens, de smager nemlig udelukkende af friture og panering. Det eneste oplivende på tallerknen var en citron, som de helt sikkert havde glemt at komme i gryden. Spørg Jer grundigt for inden i prøvesmager de lækre råvarer langs kysten. Det vi gjorde vi lidt senere og fik de smukkeste østers. Et dusin serveret rå på en orange plastikbakke - 7 dollar.

 

4cac6f3e17aec06102010.jpg

Her fik vi rigtige østers. Byen hedder Apalachicola, ja det gør den faktisk.

Og videre gik det langs de smukkeste strande ved Floridas nordlige sydkyst. Meget afvekslende mellem tæt bebyggelse med meget store flotte sommerhuse, og lange helt øde strækninger.

4cac702ea837906102010.jpg

Da vi ankom her til Perry lidt inde i landet, var vi ved at komme for sent til middag, tiden er nemlig skiftet igen og det var pludselig en time senere. Vi har nu passeret 4 tidszoner undervejs tværs over landet og skal nu ikke stille uret før i Kastrup. Kilometertælleren står på 4880 miles og der resterer vel ca. 800 miles.

NB: Bendt meddeler at I øjeblikket er udenfor telefonforbindelse

 

4.Okt.

4caa74c91413c05102010.jpg

 

Alabama here we come eller rettere came, for vi er allerede igennem.

Alabama er en smal stat når man krydser den ved sydkysten, mindre end 100 miles. Men kysten er forgrenet, til tider tæt befolket og meget smuk. Vejanlæggene her i denne del af USA er fantastiske og det er ikke vores indtryk at der ligger de samme politiske tovtrækkerier bag hver ny vej her i USA, som vi oplever det derhjemme. Vi har passeret mindst 20 flotte relativt nye broer idag, og konstant har vi undret os over hvor lidt trafikeret de mange veje er. Det er let at køre i USA.

 Vi havde forventet et lidt fattigt Alabama, men det må være nordpå i de store skovområder. Ved kysten og omkring hovedstaden Mobile ser man ikke meget til fattigdom eller krise. Tværtimod

Vi nåede endnu et næsten Caribisk havbad idag, og så igen ikke noget til olien.

 

4caa771eaa99e05102010.jpg

Det er også i Alabama at rejefiskeriet for alvor er en indtægtskilde, alle bådene til hele kysten kommer fra værfter i Alabama og der fiskes intenst. De filmglade husker Forest Gump og kan sikkert genkende sceneriet, det var her han havde sit rejeeventyr.

4caa786d7a08405102010.jpg

-og så påstås det at alt er større i Amerika!!!

Vi er standset i Destin lidt inde i Florida og vil nu smage lidt på alle de lækre sager der hentes op af Gulfen heromkring.

(Billedmængden er ikke så høj i øjeblikket, dels har cheffotografen Finn forladt os og dels har Bendt (der har overtaget jobbet) ikke de samme muligheder for at standse og tage billeder, som tidligere)

 

3. Okt.

Efter gårsdagens beretninger, har der været et par bemærkninger om, at de letpåklædte damer i Bourbon Street burde have været dokumenteret bedre. Vi sendte fotografen, meget mod hans vilje, på en reportagetur, resultatet kommer  her:

4ca912eee780504102010.jpg

-og så ikke mere snak om letpåklædte damer i New Orleans.

Der er måske flere billeder i billedarkivet.

Men nu går turen videre, en skrue i Carstens baghjul gjorde at vi skiltes for et par dage. Turen gik igennem Mississippi deltaet hvor strandene er smukke, hvide og  milevidt lange. Enkelte deltagere (Bendt) benyttede lejligheden til endnu et havbad. Og han kunne berette at der ihvertfald her ikke er spor af den store oliekatastrofe. Lokale folk fortæller at den tynde fuel olie på rekordtid er blevet organisk omsat, andre mener at den med kemikalier er tvunget ned på bunden af golfen. Ihvertfald ser vi indtil videre ikke noget til olie på strandene.

 Også her er hurricane truslen og risikoen for oversvømmelser overhængende, derfor så vi igen tusindvis af huse, som så at sige var bygget på 1. sal. Et eksempel ses her:

4ca91630703d504102010.jpg

Hele vejen fra New Orleans til Biloxi i Mississippi, hvor vi nu er, var vi midt i området for Kathrinas hærgen for 5 år siden. Kæmpe broer vi passerede blev dengang smaret af den voldsomme hurricane. Det meste er nu genopbygget, - efter kun 5 år. Men snakker man med de lokale, fortæller de gruopvækkende historier om hvordan kæmpe spillekasinoer og hoteller var helt jævnet med jorden da Kathrina havde passeret. Der er ingen tvivl om, at det ikke kun var New Orleans der blev ramt dengang.

 

 

 

 

 

 

 

2. Okt.

The mighty Missippi. Amerikas største og mægtigste flod, der løber næsten 4000 km nord/syd i USA. Den har vi været ved, kørt langs med, krydset og sejlet på de seneste dage. Turen er beskrevet som "scenic" på kortene, men det er nu et specielt sceneri der udspiller sig. Langs de sidste 200 km mod udløbet i New Orleans, er flodbredden et langt industrikvarter, alle de store kemiske, petrokemiske og andre transporttunge firmaer er repræsenteret med kæmpeanlæg, der udskiber og indskiber fra Missisippi. Det er livsvigtige industrier, men kønt er det ikke og det er mange år siden nogen turde driste sig til at springe frivilligt i floden her i Louisiana.

4ca7bb016b75d03102010.jpg

Det er svært at forbinde dette flodlandskab med hverken Marks Twains Tom Sawyer eller gamle romantiske  hjuldampere.

Men så kom vi til New Orleans, og her er der for alvor gang i sagerne.  Især den bydel der kaldes French Quarter, er et kaos af barer, Jazzmusik, masser af turister, letpåklædte damer og gamle hestevogne.

Det påstås at kvarteret oprindelig blev befolket af kvindelige franske straffefanger, som blev tilbudt asyl mod at bliver deporteret til New Orleans. Slægsskabet fornægter sig ikke den dag idag.

Kommer I til New Orleans skal i selvfølgelig besøge "The French Quarter" og Bourbon Street, men tæt på findes en gade der hedder The Frenchman og den byder på en lidt mere afdæmpet og formodentlig mere autentisk New Orleans oplevelse.  

 

 

1. okt

Så er vi nået til New Orleans og her er godt nok festeligt.

Efter 4273 miles har jeg idag afleveret min motorcykel, uden problemer, og er nu klar til er rejse tilbage til Danmark. Det har været en kæmpe oplevelse at køre rundt her over og jeg misunder der fire andre den sidste del til Miami.

Som nogen har nok har bemærket er Jørgen så småt begyndt at overtage arbejdet med at opdatere hjemme siden og det vil han gøre fremover efter jeg er taget hjem.

Nu har vi lige to festelige dage her i "the big easy" inden vi drager hver til sit. Fortsat god tur til de 4 resterende bikere. Og tak til alle som har fulgt med her på siden.

 - Finn A. Tornøe
4ca64bb2ef41f01102010.jpg

29.sep

Trofaste læsere af Anders And vil kende de karakteristiske sumpbåde hvor man kombinerer en stor V8 motor med en kæmpepropel, monterer det hele på en fladbundet pram og af sted går det over både land og sø.

Sådan nogen findes i virkeligheden, og vi har sejlet med en af dem idag. Efter start i Lafayette kørte vi 60 miles til Bayou Black ude i sumpene her i Louisiana.

Her ventede Wayne med sin airboat (som sådan en tingest hedder heromkring), den vinder ingen designpriser, men den er velegnet til sumpsejlads og vi skulle ud at svømme med alligatorer, ihvertfald skulle vi se dem rigtig tæt på. 
Vi blev udstyret med effektive høreværn, sådan en tingest larmer med ca. 500 db, så det blev ingen rolig og stille sejlads, som alternativ til motorcykelkørsel. Vi for afsted med høj hastighed over både åbent vand og sammenvoksede sumpområder og efter nogen tid begyndte alligatorerne at dukke op, ikke just venligsindede væsener at kigge på, så vi blev i båden.
4ca402be7cfbe30092010.jpg
Wayne var en rigtig sumprotte, som havde boet i området størstedelen af sit liv, han havde mange gode historier at fortælle og kunne bl.a. berette, at alligatoren (i modsætning til krokodillen) ikke er fredet.  Her i Lousiana fanger/skyder de en masse af dem hver år i august. Umiddelbart virker sumpene, som et stort oprindeligt økosystem, men det er ingenlunde tilfældet.

          4ca4032dc65c730092010.jpg

Sumpene er et kæmpesystem af man-made canals, som blev gravet efter at de oprindelige Cypresser var høstet, og baggrunden var at man via kanalerne kunne nå frem til givtige boresteder for olie og gasforekomster. Så midt i de uforstyrrede sumpe dukker der ofte gamle rustne olieinstallationer op i synsfeltet.

         4ca403bcbcda830092010.jpg

En fantastisk oplevelse. Der blev næsten for stille da vi endelig kom på motorcyklerne igen.  Svømningen gemmer vi til delfinerne i Florida.

         4ca404f2975c730092010.jpg

 

 

28.sep

Er efter en dejlig dag kommet fra til Lafayette i Louisiana. Vi har kørt langs strand og gennem sumpområder i Louisiana. En enkelt krokodille blev spottet, desværre ikke af vores kameraer. Dagens billede er i stedet fra Holy Beach hvor vi tog en formiddags dukkert.

4ca26f3d72d1529092010.jpg

Idag ville vi havde været på en Airboat tur i Louisiana sumpene og set på krokodiller, men der havde desværre "No rides on tuesdays"

Så vi må nøjes med "rides" på vores motorcykler i dag.

 27 sep.

Nu er det et par dage siden vi sidst har fået opdateret hjemme siden, men det er der nu rodet bod på. Jeg har lagt en ny god historie op om den sidste uge tid, med masser af billeder. Klik her for at komme til historier.

Endnu engang stor tak til alle som har skrevet i gæstebogen, det er os en udsøgt fornøjelse at vågne op til hilsner fra venner, familie og hvem der ellers måtte følge med.
Med andre ord, bliv endelig ved med at skrive til os.

Idag har vi kørt fra Palacios, over Galveston hvor vi skulle med en færge over, og er endt i Port Arthur. Vi har været i vandet op til flere gange idag i den mexicanske golf - Yderst delikat!
Vi er kørt igennem et sommerhus område med mange kæmpe sommerhuse på stilke. Se under billeder.

4ca1326f42f9928092010.jpg
Bolivar peninsula beach24 sep

Fredagen blev en lang køredag for hele banden. Der er kørt intensivt de seneste par dage. Men nu samles tropperne igen i Austin og Jørgen har fået repareret sin vidundermaskine ganske gratis - det er vel en BMW.

Vi er landet i en af verdens vigtigste musikbyer, Austin Texas, og det agter vi at studere indgående over de næste par dage. Vi trænger vist også allesammen til en pause fra de mange timer i sadlen.

Det vil vi måske, afhængig af censuren, fortælle mere om imorgen eller i over morgen.

Kellys cafe var stedet for Finn' og Bendt' frokost idag, men er iøvrigt ret ligegyldigt. Billedet er der primært fordi Jørgen er ved at overtage hjemmesiden, og derfor skal lære tricksene inden Finn forlader gruppen i New Orleans.

 

 

4c9d13ab56ece24092010.jpg

 

Jeg Har lavet en ny video som kan ses her eller på facebook her. Håber i kan få det til at virke... God fornøjelse!

23. sep

Idag har vi delt os i tre grupper. Jørgen er kørt den lange tur til Austin , 400+ miles, for at få noget ekspertise til hans Tyske køretøj, måske den så kan holde resten af turen derefter. Carsten & Julian har kørt lidt rundt i Big bend og derefter kørt turen baglæns, da de havde glemt at pakke tasken ordenligt i Marfa og måtte tilbage efter glemte sager.
Bendt og jeg har kørt stille og roligt ud igennem Big bend nationalapark og det har som sædvaneligt været flot.
4c9bea3f571b024092010.jpg

Bendt og jeg er nået til Junction, Tx 150 miles fra Austin hvor vi køre til imorgen.
Her i Junction har vi fået en god internet forbindelse og jeg vil straks uploade en masse billeder fra den skønne Big bend of Texas.

22. sep

Vi er idag kørt ned i "The Big Bend of Texas"!
Det har været en vanvittig dejlig tur og vejret har holdt tørt hele dagen, hvilket vi "bikere" sætter stor pris på.
Vi kørte ned til Rio Grande floden som danner grænsen til Mexico og fulgte den et par timer inde  vi drejede ind i landet og ind i Big Bend National park. Her har vi fundet en fin hytte i Chisos Mountain lodge hvor vi vil tilbringe natten. Der er fantastisk flot her og jeg ville ønske jeg kunne dele nogen af dagens mange billeder med jer. Det er dog ikke tilfælde, da internet forbindelsen her på bjerget er noget svagere end min tålmodighed, så dem må i have til gode. Lige så snart vi for fat i en fornuftig forbindelse vil jeg ligge dem op.
4c9aae3b5d20623092010.jpg
Udsigten fra vores hytte

Imorgen skilles vi igen. Jørgen vil køre i forvejen da BMW'en igen skal på værksted, mens vi andre nyder Big bend National park yderligere og møder ham igen på fredag i Austin, Texas.

21. sep

Denne dag måtte komme. Dette var dagen hvor Jørgen og hans BMW måtte kapitulere og køre en tur på værksted.
Hans dæk på bag hjulet var blevet slidt og måtte skiftes. Efter en del søgen fandt vi et sted i Las Cruces hvor de både havde dæk og mulighed for at
skifte det.
4c99857ab969f22092010.jpg4c99848c8795022092010.jpg
Der gik alligevel nogle timer med at få skifte dette dæk og da vi samtidigte passerede ind i Texas og skulle stille tiden endnu en time frem havde vi forholdvis kort tid til at køre dagens 300 miles.


Dagens sidste stræk gik fra Van Horn, TX - Marfa, TX et lille stykke på 74 miles, hvilket svarer til at kører fra Kbh til Korsør. Det eneste der var der imellem, ud over over marker så langt øjet rækker var en lille by med 217 indbyggere. På turen mod Marfa kunne vi se uvejret ude i horisonten og få miles inden Marfa ramte vi det. Det begyndte at stå ned i lår tykke stråler og vi blev gennemblødte på få minutter. Det lynede og tordnede og for første gang var det lidt svært at finde et motel. Det blev der for til et hotel, men vi fik tag over hovedet, varmt bad og varm mad.
4c9987afc044622092010.jpg
Vi nærmer os uvejret20 sep.

Idag har vi forladt Arizona og er, efter 206 miles ankommet til Deming, New Mexico. Der er lagt en ny historie op....

4c982c8694e6121092010.jpg

19.sep

Carsten har lagt en masse billeder, fra de sidste uger strabadser, ud på hans Facebook. Hvis man har lyst kan de ses ved at trykker HER
Her er lidt smags prøver:
4c96f42a3378520092010.jpg4c96f43201a6f20092010.jpg4c96f43a3752520092010.jpg

4c96f0c9ad66320092010.jpg

19. sep

Er ankommet til Tombstone, Arizona efter 220 miles. Vi kørte dog lidt en omvej da vi endte op ad en grusvej med et skilt hvor de rådede folk til kun at fortsætte hvis man kørte i en 4 hjuls trukket bil, så vi valgte at vende om.
Nu skal vi ud og opleve Tombstone...
Tombstone lukke dog kl 2100 om søndagen - Så nu kan vi lige så godt gå i seng. Godnat!
4c96e5b3ac4cf20092010.jpg


18. sep

Vi har idag kørt 200 miles syd på til Globe, Arizona

4c95756e7c8ff19092010.jpg
Det har været utroligt varm dag. 106 Farenheit, som svarer til ca 40 celsius.

På vejen kom vi dog forbi Roosevelt Lake hvor vi fandt en dejligt fredeligt sted at hoppe i - Det må være den dejligste badetur jeg kan erindre.

4c95747b9f34e19092010.jpg

Der er lagt lidt billeder op fra dagen under billeder
Imorgen går turen længere syd på, nærmere betegnet Tombstone.

17. sep

Idag har vi været igennem Grand Canyon. Carsten og Julian valgte at gå en tur langs kanten mens vi 3 andre valgte at køre langs kanten.
Grand Canyon er et himmelsk syn, man kommer kørende gennem en lille granskov og pludselig ligger der det her kæmpe hul lige foran dig. Man mister næsten helt pusten.

4c941663559d418092010.jpg

Vi har taget utrolig mange gode billeder idag så der er blevet lavet en billed sektion kun med billeder fra Grand Canyon som man kan gå ind og se lidt på hvis man har lyst -
Vi overnatter i Flagstaff inden det i morgen går syd på mod den Mexicanske grænse.

4c94027a49bfa18092010.jpg

-

Her til aften d. 16 sep er der lagt nye billeder, en historie, samt en VIDEO op

 - God fornøjelse

16. sep

Der er nu gået et par dage siden vi havde internet sidst og vi er blevet mange oplevelser rigere siden.
Først en stor tak til alle dem som har skrevet i gæstebogen, det er rart at vide at der er nogen som følger med.
Death valley, Las vegas, Hoover Dam & route 66 er nu lagt bag os, og vi er nu ankommet til Williams som ligger 40 miles fra indgangen til Grand canyon som er morgen dagens program.
4c92ab20b239d17092010.jpg
Alderspræsidenterne slapper af på route 66

14. sep

Vi er stået tidligt op i dag, kl. er 5.30 og vi skal gerne afsted om inden for en time, vi har 40 miles over til Death valley og vejr udsigten lover op til 112 grader (44 celsius)

13. sep

Er ankommet til Lone pine efter en lang dejlig køretur, vi har holdt stop i Bodie, som er en forladt guldgraver by. Det er nu meget varmt og vi sveder som svin....
4c8ed26441d2e14092010.jpg

12. sep.

Vi er nu kommet igennem den abnorm flotte Yosemite national park. En storslået natur som man jeg aldirg har set lignede. Vi kørte igennem hele parken og så den fra top og bund, fantastisk oplevelse. Der er lagt nogle billeder op fra turen igennem.

4c8dc08b9c56313092010.jpg
Yosemite national park

11. sep. 2010

Der er lagt en ny historie op omkring vores ualmindelige dejlige ophold i San Francisco.

4c8a377560b6610092010.jpg
Golden Gate Bridge

4c884e9df157a09092010.jpg
Banden på Highway 1, lige før Bixby creek.

4c87a3fd9ea1d08092010.jpg

Morgenbadning på Pismo BeachDe kommende uger vil vi følge nedenstående rute - Check ind her for løbende opdateringer.

Se Ruten på et større kort

4b8f9d3bc882e04032010.png

 
Panel title
Antal besøg: 16333

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.12498807907104sekunder