bentogjette - flere breve til Bent


4d84eba97473919032011.jpg


Torsdag d.27 jan 2011

 

 

Hej min elskede skat !

 

 

Det er godt nok ved at være lang tid siden jeg har skrevet til dig min skat , jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har skrevet til dig længe men jeg tror det kan være fordi jeg stadig ikke kan forstå hvorfor du skulle fra mig nu , du var jo stadig i dine beste år .

Jeg savner dig bare så meget skat , det er som om jeg har opgivet det hele , alle kan næsten gøre med mig hvad de har lyst til jeg gør bare som der bliver sagt til mig .

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden dig , jeg bor sammen med Karin og Axel , jeg ved ikke om det er en god ide , men de har mere brug for mig end jeg har for dem , jeg må næsten ikke noget men det gør mig ikke så meget for bare jeg kan leve i min egen verden så er det ok , og det gør jeg , jeg har dig og mit musik og min hjemmeside og så er alt andet lige meget for mig .

Jeg ved godt at det ikke er det du ønsker for mig , men jeg har det godt på denne her måde , og så længe der ikke er nogen der siger noget er det godt for mig , jeg har alle vores gode minder fra de mange år vi var sammen og når jeg kikker billederne igenmen med dig kan jeg godt træke en del på smilebåndet for der har været mange sjove minder med dig skal jeg lige love for og det er dejligt at kunne mindes dig på den måde , men savner dig gør jeg rigtig meget og når jeg ser på billeder med dig bliver jeg både glad og ked af det for jeg ville gerne have haft mange flere billleder med dig .

Når jeg ser på Mark bliver jeg også en smule ked af det for jeg er sikker på at du ville have elskede ham og Jonas , du ville have været rigtig stolt af Karin for hun klare det hele så smukt ,Jeg ved at du ville have elskede de to dejlige drenge og været så stolt af både Karin og Axel , for de klare det så godt og jeg er stolt af dem det er så flot det de gør .

Jeg elsker dig min skat , jeg savner der mere og mere for hver dag der går , jeg kan slet ikke forstå alt det her , hvorfor skulle det lige være dig der skulle væk nu , jeg forstår det bare ikke , jeg savner dig så utroligt meget , ind i mellem ønsker jeg at jeg var oppe ved dig og nogle gange er jeg gal på dig fordi du ikke blev ved mig , men jeg ved godt at det ikke var det du ville så tidligt , jeg savner dig af hele mit hjerte og jeg vil altid elske dig lige meget hvad der sker så er og vil du altid være mit et og alt . 

Nu vil eg slutte for denne gang men du høre fra min igen det er helt sikkert , du må have det godt til næste gang .

 

Jeg elsker dig over alt skat

pas godt på dig selv4d84ebd97577419032011.jpg

 

Din Skidte Vidt foraltid .

 4d84ec1b2fe6c19032011.jpgTirsdag d. 15 feb 2011>

 

Hej min elskede skat !

 

 

Nu er der kun en månede til du har fødelsdag , det plejer at være ekstra svært for du ville jo kun være blevet 56 i aå og det er jo ikke en alder for dig , jeg forståe stadig ikke hvorfor det skulle være sådan her at jeg skal leve uden dig det kan jeg bare få ind i mit hovde , jeg savner dig mere og mere , så det med at det skulle blive bedre med tiden mærker jeg ikke meget til må jeg godt nok sige .

Alt omkring mig ligger i ruiner , alt vi har bygget op på de tyve år vi har været sammen har jeg fuldstændigt ødelagt på ikke endgang et år , og jeg lover dig for at jeg skammer mig for det vi havde bygget op , var der ikke mange der froede på ville kunne lade sig gøre med os to , men vi viste dem alle at de tog fejl og vores dejlige tilværelse vi fik bygge op har jeg totalt ødelagt min skat .

Jeg elsker dig stadig lige så meget nu som jeg gjorde da du stadig var her , jeg forstår ikke at det skal blive ved med at gøre så ondt , du er her jo ikke mere , men det er jo nok det der er galt , jeg drømmer tit om hvordan det hele ville have set ud hvis du stadig havde været her , så ville vi nok have været på Kirkevænget stadig væk , men også heller det end at skulle have undværet dig som jeg gør nu .

Det er godt nok sværet at være her uden dig , jeg savner dig så utroligt meget og kan slet ikke se hvordan jeg kan komme genmen dagene uden dig og dog , jeg sover jo en del af min tid væk , så har jeg det best .

Jo nu ved jeg hvorfor jeg savner dig så meget , du har jo altid været den der har vist vej for mig . du var min elskede skat den der betød mest for mig , min ledsager , min støtte , min vejviser og den jeg kom til når det hele var ved at være for meget så var det dig der sage stop og dig der sage til de andre at nu var det slut skulle de af med deres problemer så skulle de finde et andet sted at læsse dem af , nu lader jeg bare folk gøre som de vil med mig , for jeg mangler dig til at sige stop for mig og fordi jeg mangler det der betød mest for mig i mit liv , jeg savner dig så meget min skat og det gør mere og mere ondt for hver dag der går , ikke som alle andre siger at det bliver bedre og bedre med tiden , det kan jeg ikke mærke .

Jeg tænker meget på de sidste dage vi havde sammen , det var som om det var noget særligt ved de sidste dage vi var sammen , jeg tænker meget på når vi var alene og alle var ude , når vi så bare lå og snakkede om alt muligt det var sjove ting og der var alvorlige ting , som døden fik vi snakket en del om , derfor var det ikke så svært at arangerser din begravelse , jeg håber du var tilfreds med den og at jeg klaede det flot , for det var ikke sjovt at skulle stå oppe i kirken og skulle sige fravel til dig , det var noget af det værste jeg har gjort i mit liv , var at skulle sige fravel til dig og så vide at det var slutningen på det hele med dig og mig , det var ikke særligt sjovt og du drømmer om hvor meget jeg savner dig og hvor alene og forladt jeg føler mig uden dig .

Jeg elsker dig min skat og jeg savner dig så utroligt meget det er så svært uden dig skat , jeg vil slutte for denne gang , jeg lover dig at jeg snart skriver igen min skat .

 

 

Elsker dig forevigt skat

Din Skidte Vidt forevigt4d84ec77e574c19032011.jpg4d84eccd7376119032011.gif


onsdag d. 16  feb 2011

 

 

 

Hej igen min elskede skat !!

 

Jeg ved godt at jeg skrev til dig i går , men det er den beste måde jeg kan få nogle af de mange føelser for dig ud og så kan jeg bagefter gå ind og se hvad jeg har skrevet til dig om jeg mangler noget , så er det jo godt jeg kan så bare skrive et nyt brev til dig og selvom du ikke er her mere så bliver du ved med at få post fra mig , og jeg prøver på at overbevise mig selv at så får jeg det bedre , om det hjælper , nej ikke særligt meget , jeg mangler dig lige så meget bagefter som før jeg skrev breve til dig , men så får jeg da få sat ord på nogle af de føelser jeg har for dig stadig .

Det er ikke særligt sjovt at sidde her uden dig , jeg græder meget men i det skjulte for jeg vil ikke lade det gå ud over de to små , men det er ved at være et helvede for mig , jeg ser på dig hver dag og jeg kommer altså til at savne dig mere og mere for hver dag der går , det passer bare ikke hvad der bliver sagt at det tager af med tiden , det er bestemt ikke det jeg oplever , jeg savner dig så utroligt meget , nogle gange kan jeg ikke lade være med at tænke bare jeg var oppe ved dig , så meget savner jeg dig virkelig .

Jeg holder heller aldrig op med at elske dig heller ikke selvom du er der oppe og jeg er her , jeg ved at afstanden er enorm , men hvad gør det når jeg altid vil elske dig .

Pusser jeg er ved at gå til af længelse efter dig , jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at det ikke gør så ondt .

Jeg elsker dig skat og jeg vil altid elske dig ligegyltigt hvad .

Det gør nogle gange så ondt at jeg er ved at sprænges , jeg havde aldrig troed at man kunne savne nogen så meget som jeg savner dig min skat .

Det føelses som om hele verden er ved at bryde sammen omkring mig og der er bare ikke noget jeg kan gøre for at det skal holde op igen , men det bliver ved og det gør mere og mere ondt på mig , for jeg savner og elsker dig bare så meget , jeg er sikker på at jeg bliver skør på et eller andet tidspunkt .

Jeg kan ikke uden dig skat , jeg har ødelagt alt hvad vi to har bygget op på 20 år har jeg ødelagt på kun et år , jeg havde dig som min guied , den der altid passede på mig , gav mig trykhed og en masse dejlig kærlighed .

Du var det dejligeste der nogelsinde var sket for mig , hvorfor måtte jeg så ikke beholde dig noget længre , jeg savner alt det du gav mig og jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med mig selv lige for tiden , jeg savner dig så meget at jeg tror jeg er ved at blive skør , skat hvorfor skal det være så svært ????

Min kære elskede mand hvad skal jeg dog gøre , for at nogle af de mange smerter forsvinder og jeg begynder at få det noget bedre , det kan jeg ikke så længe jeg har alle de følser for dig , jeg håber på den anden side , på at de aldrig slukker helt , for nogle af dem vil jeg gerne beholde for det var dejligt at elske dig så meget og du gjorde mit liv vært at leve igen , og så tager de dig bare fra mig igen , det er ikke fair .

 

Jeg vil slutte for denne gang vi  " snakkes " ved meget snart igen , pas godt på dig selv min skat

Din Skidte Vidt forevigt4d84ed0c68ecf19032011.jpg4d84ed39831c719032011.jpg

 


Hej min elskede skat !!>

 

Jeg skriver til dig fordi jeg snart ikke kan se mig ud af alle de problemer jeg er ved at få , jeg får den ene regning efter den anden og jeg ved bare ikke hvordan jeg skal se mig ud af det hele , jeg er ked af det og jeg savner dig så meget , jeg er ikke noget uden dig , jeg har mest lyst til at gøre en ende på det hele , for det ser så håbløst ud lige nu .

Pusser hvorfor skal det se så håbløst ud , jeg mangler dig til at vise mig i den rigtige retning .

Jeg ved godt at du ikke kan gøre noget men det er godt at få ud og det lader til at du er den eneste der vil høre på mig , jeg er meget fortvivlet lige nu for det lader tilat de vil trække af min pension og så bliver der igen ikke noget til mig for de 500 de har lovet mig får jeg ikke , så nu kan jeg godt se hvad du mente om at blive udnyttede for det bliver jeg lige nu , det er som om de vil gerne have mine penge de har bare ikke brug for mig , så du kan jo nok se hvordan jeg har det , jeg elsker Karin og Axel og ungerne helt sikkert men jeg kan godt føle mig lidt i vejen lige for tiden .

Jeg savner dig bare så utroligt meget min skat , det med at det skulle blive bedre med tiden mærker jeg ikke noget til , for jeg syntes at det bliver værre og værre som tiden går , det er slet ikke til at forstå at der er gået over et år , jeg syntes at det føelse som om det var i går , at jeg så dig ligge på asfalten og at de prøvede at få liv i dig igen , hvor fortvivlet jeg var for at få dem til at få dig igag igen , hvordan jeg gik og skældte ud på dem både dem fra Danfoss og Thomas som bare skulle have kørt os til læge , jeg kan ikke forstå at de kunne være så søde mod mig , når man tænker på hvordan jeg behandlet dem , og det var ikke særligt sødt skal jeg love for , jeg var rigtig modbydlige ved dem .

Jeg ser det næsten hver dag , hvordan du ligger på jorden og de " arbejder " med dig , det billede kan jeg bare ikke få ud af mit hovde , da de køre dig væk i ambulancen , det var så endligt , noget jeg bare ikke har kunne xkseteret det er nok også noget af det der gør at jeg ikke er begyndt at få det bare lidt bedre , men hver dag er et helvede at komme genmen helt uden dig skat , jeg savner dig så meget at det bare ikke kan besrives med ord , jeg ved nemlig ikke hvad jeg skal uden dig , det var jo dig som viste mig den rigtige vej dig der sørgede for at alt var som det skulle være og efter du er væk kan jeg slet ikke få styr på noget som helst , jeg mangler dig til at vise mig i den rigtige retning , hjælp mig skat jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden dig .

Jeg elsker dig skat og det bliver aldrig anderledelse aldrig .

 

Jeg skriver til dig igen meget snart igen skat , lov mig at passe godt på dig selv .

 

Jeg elsker dig over alt for altid

 

Din Skidte Vidt forevigt4d84edba8ffc419032011.jpg4d84ede0ccde719032011.gif


Lørdag d. 26 feb. 2011

 

Hej min elskede skat !!

 

Ja så skriver jeg til dig igen , jeg ved at du nok syntes at det er noget mærkligt noget , for det er lige før jeg har skrevet flere breve til dig efter du er blevet revet fra mig , og jeg ved godt at det måske er noget underligt noget , men det er en af de beste måder jeg kan komme af med mange af de ting der gør mig ulykklig , fordi jeg savner dig så meget .

Nu har du snart fødselsdag , jeg ville gerne give dig noget specialt men jeg ved ikke helt hvad det skal være , men det skal være noget meget særligt til dig , fordi du var noget meget specialt for mig , men nu får vi at se hvad det bliver .

Jeg ved godt at det ikke var sådan du vil se mig efter at du var væk , men jeg har det bare sådan at det eneste der betyder rigtig noget for mig er dig og Rubettes , jeg ved at det er skørt , men sådan er det altså blevet , jeg elsker at bruge min tid på jer , mest dig men ellers er det jer , og jeg har det rigtig godt med det , nu mangler jer bare at komme på nettet så jeg kan få lavet den hjemmeside med dig , og det glæder jeg mig rigtig meget til kan du tro , og jeg vil lave den så flot , det lover jeg dig .

Det er så dejligt at kan skrive til dig når jeg ikke har det for godt , det er lige som om jeg bliver i bedre humør , og det er godt at kunne fortælle dig hvordan jeg har det , efter jeg er blevet alene , jeg ved først nu hvor meget du entligt betød for mig , og det er træls at den slags ting først sker når den man elsker er væk .

Leg tænker på dig så meget , ikke fordi jeg ikke gjorde det før , men det bliver meget mere alvorligt når den man elsker er væk , sådan som jeg har det med dig , jeg elskede dig virkelig meget da du var hos mig endnu , men nu ved jeg hvor ondt det gør at skulle leve livet uden dig og det skal jeg love for at det gør ondt .

Jeg er også sikker på at du ville være meget stolt af Karin , prøv endgang at se hvordan hun klare to dejlige drenge , jeg var så bange for hvordan hun ville klare det , men det er helt fantastisk som hun gør det , det har vi også snakket lidt om hun er ked af at du ikke kom til at opleve begge drenge , jeg er sikker på at du ville have været super stolt af hende .

Jeg tænker tit på hvad dig og Tulle laver der oppe på din lille lyseblå sky , hygger i jer og griner i af os hernede når vi laver skidt i det , eller når vi laver fejl som vi ærger os over dagefter , hygger du dig med det min skat .

Jeg savner dig bare så meget min skat , jeg har stadig svært ved at forstå hvorfor det lige skulle være dig , jeg ved godt at alle siger til mig at det bliver bedre og at det var det beste for dig , det kan jeg godt se og jeg glemmer aldrig da Peter og mig så dig ligge der i sengen hvor fredfyldt du så ud , som om du bare lå og sov , men alle dine smerter var væk og det var let at se på dig , men det gør ikke tingene letter , og det gør ikke det letter at tænke positivt for det er mig der sidder her alene tilbage og har savnet af dig og ensomhedden , fordi jeg fulgte dig i alt hvad vi gjorde så var vi altid sammen og det fælleskab vi havde sammen det er det jeg mangler så utroligt meget nu .

Det er det jeg prøver at se for mig når jeg bliver ked af det , men temelig tit er det det nede ved Danfoss der kommer til mig , hvordan de prøvede at få dig igang igen og det er ubeskrivlig hårdt , og meget grimt at se for sig hele tiden og jeg prøver at se det positive i det altsammen men det er svært og det gør ondt .

Jeg elsker dig min skat og jeg ved at der aldrig bliver en ny mand for mig , for jeg vil samline dem med dig og det vi havde sammen kan ingen gøre bare en brøkdel af hvad du kunne , jeg ved at det vi havde sammen er så sjældent at det er noget der kun sker en gang i ens leve tid og jeg elskede dig så utroligt meget at det vil jeg aldrig føle igen aldrig , for du var bare noget helt specialt for mig min skat .

 

Når nu vil jeg slutte for denne gang , du ved jo at jeg snart skriver til dig igen .

 

Kys og knuz og alt min kærlighed til dig skat

 

Din Skidte Vidt forevigt .4d84ee186246f19032011.jpg4d84ee4277b5319032011.gif

.


Onsdag d. 16 marts 2011

 

 

Hej min elskede skat !!

 

Ja så kom vi til den dag som jeg har frytede så meget , du ville kun være blevet 56 i dag og jeg spørg hele tiden mig selv om hvad du har gjort siden du ikke måtte være her mere , jeg er rigitg meget ked af det , det hele virker så trist og tomt uden dig , jeg tænker på alle de ting jeg ville have forkælet dig med og al den hygge vi skulle have haft , jeg ser på et billede af dig og kan ikke lade være med at græde her er så trist og tomt uden dig , og jeg føler mig bare så alene , for det vigtiske for mig mangler .

Det er over et år siden du blev revet væk fra mig , og alle jeg kender bliver ved med at sige at det går over med tiden og jeg skal bare have noget andet at tænke på , kan du så lige fortælle mig hvorfor det er værre nu end det var for bare et år siden , det giver ingen mening for mig .

Jeg ved godt at de siger det for trøste mig , men det er som om deres ord overhovede ikke vil trænge ind i hovde på mig , jeg føler mig ikke bedre tilpas og savner dig gør jeg bare mere .

Jeg kan ligefrem se for mig hvordan dig og Tulle hygger jer sammen .

Jeg er slet ikke glad mere , det er som om at jeg har mistede lysten på livet , du mangler bare så meget , jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med mig selv , jeg er på stand by og der sker ikke noget med mig , det eneste der betyder bare lidt er hvis jeg sidder og hygger mig med dig og alle de billeder jeg har taget hen ad vejen genmen de sidste 20 år og alle de minder de fremkalder når jeg ser dem , og det er lidt sjovt for jeg kan huske hvor og hvornår de er blevet taget , det syntes jeg er lidt sjovt , og så kommer minderne frem og hvor har vi dog været genmen mange dejlige ting genmen tiden både sjove og ikke så hyggelige ting , jeg gør hvad jeg kan for at glemme alle de dårlige ting og det er ikke så svært for det næste billede der så dukker op , er det noget dejligt og så kommer de dårlige ting langt i baggrunden og jeg husker kun de dejlige ting vi havde sammen og det er altså mange ting .

Nu har jeg spillet lidt for at få mine tanker lidt væk fra dig , men for det første er det et spil jeg har spillet så mange gange så jeg kan det snart udenad og desuden kan jeg bare ikke få mine tanker væk fra dig .

Nu vil jeg prøve at sætte mig til at læse lidt , for det er jeg begyndt lidt på igen , så må vi så se om det skulle hjælpe , det er jeg jo startede på igen og så længe det er bøger jeg interesser mig for skulle det jo være let nok at læse , men samtidig er det jo dig jeg prøver at få mine tanker væk fra vil jeg tro at selv den mest spenden bog nok ikke kan hamle op med dig , for du er jo mit et og alt , så det bliver nok svært .

Når jeg sidder og tænker på dig , bare sådan helt almindligt , så er det først ved at gå op for mig hvor meget du entligt betød for mig i min hverdag , og hvor afhænig jeg var af dig , og når jeg ser hvad der sker med mig i dag , ja så kan folk næsten gøre med mig hvad de har lyst til , jeg klager ikke og siger ikke noget selvom det er forkert det de gør , jeg vil bare bruge min tid på dig som jeg gør nu og hvad der sker ude omkring mig er lidt ligegyldigt , og jeg ved godt at det ikke er sådan jeg skal se tingene men bare jeg har min lille verden med dig er alt andet lige meget .

Hvor har de været dejlige de 20 år vi har haft sammen , lidt svære ind i mellem , men mest dejlige , jeg kan komme i tanke om meget vi har haft sammen .

Jeg har lige været alle vores billeder igenmen og set fra bla. kro fodboldt fra Over Jerstal da vi var med kimmi til det for hendes lille Bodega det var sjovt at se billederne fra den gang og så var der fødelsdag for Steen , som blev holdt på Kroen der er også mange sjove billeder , og sådan kunne jeg blive ved , julefrokost hos din mor , hvor var hun god til at holde de fester , vi kan bare tage nogle af de nytår vi har holdt for alle vores venner , hvor var de sjove og billederne taler også deres egen lille historige , hvor har det været skønt og det er nogle af de ting jeg kommer til at mangle , ikke fordi der ikke er venner nok , men det er som om der er noget meget vigtigt der ikke er her mere , nemlig DIG skat .

Det har været hårdt at komme genmen dagen i dag , det er svært at skal undvære dig og vide at fremtiden bliver uden dig skal , jeg kan stadig ikke forstå hvorfor det skulle være dig der var da så mange andre der skulle være gået før dig , mange før dig , og dat som Boesen prøvet at forberede os på , sådan noget kan man ikke forberede sig på det kan ikke lade sig gøre , lige meget hvad der bliver sagt , og desuden når man tænker på hvor gemel du var kunne det jo slet ikke passe , men sådan skulle det ikke være , jeg måtte ikke beholde dig mere pga. din sygdom .

 

Jeg elsker dig og jeg savner dig bare så meget .

Jeg vil altid elske dig .

 

Din Skidte Vidt forvigt .4d84ee7ed982119032011.jpg4d84eea6d4ca719032011.gif

 

 

>

hapes="_x0000_s1026">

tongue.gif>


tongue.gif>tongue.gif>
 
Panel title

© 2019 bentogjette

Antal besøg: 69505

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79755806922913sekunder