Apartment in Berlin/ Lejlighed i Berlin - Blog
July
20
2009

Lidt om mig

Grunden til, at jeg besluttede at oprette denne hjemmeside er, at jeg fandt ud af, at der var mange mennesker der ledte efter den hjælp jeg tilbyder.

Siden jeg flyttede til Berlin (5 år siden) har jeg passet på flere forskellige lejligheder. Oftest indebærer det at jeg sørger for at tingene fungerer, reparationer hvis noget går i stykker, gør rent, holder nøgler osv. Da jeg startede med at gøre rent i den første lejlighed, var jeg overrasket over hvor hurtigt ordet spredte sig. Der var mange mennesker der havde behov for en der passede på deres lejlighed når de ikke var der, og jeg gik hurtigt fra at passe på 1 lejlighed til flere lejligheder på meget kort tid.

 

Jeg er en dansk pige (28 år) og har boet i Berlin i 5 år sammen med min tyske mand. 

Før jeg flyttede til Berlin havde jeg mange forskellige jobs ved siden af mine studier. Jeg har arbejdet på restaurant, på kontor som sekretær, som rengøringsmedarbejder på et hospital og sidst men ikke minds som journalist.

Jeg taler dansk, fransk, engelsk og godt tysk. Jeg er blevet færdig med mine studier i kommunikation og jounalistik i Danmark og arbejder nu i et galleri i Berlin. Arbejdet i galleriet har meget skiftende arbejdstider der giver mig en meget fleksibel fritid.

Som tidligere nævnt, passer jeg på flere forskellige lejligheder i Berlin. Hver lejlighed er forskellig og bliver brugt til forskellige formål.

Nogle mennesker vil blot have rengøringen ordnet indimellem de forskellige besøg. Andre vil have mig til at hjælpe med forskellige reparationer når de ikke kan være til stede. Nogle vil, at jeg holder ekstranøgler, introducerer gæsterne til lejligheden og holder et eventuelt depositum. Listen er lang, men det korte af det lange er, at der er forskellige behov i hver lejlighed. Sammen finder vi ud af hvordan vi bedst løser dit problem.

 

Hvis du tror at det her er noget for dig kan du kontakte mig i gæstebogen på hjemmesiden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Anna

 

 

 

 

 

Share on Facebook Back to the blogComments:


skrevet: Tue. d. 21. Jul.

Rigtig god ide!!! Også godt at vide at der er nogen der holder øje med håndværkerne.

 
Panel title

© 2022 berlin

Antal besøg: 4986

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.099586009979248sekunder