Studietur - mad & drikke
Man ser tit ordet Imbiss i forbindelse med spisesteder. Det er en mellemting af en restaurant og en steh-café .... et billigt sted for den hurtige sult, hvor man kan sidde ned men altså uden dug på bordene. Hvis i er flere der går på restaurant sammen, men ønsker at betale hver for sig, så gør opmærksom på det allerede ved bestilling (wir zahlen getrennt). Det sparer jer for megen udregning og spildte minutter i sidste ende, for tjeneren laver som udgangspunkt kun en samlet regning. 
Mad og drikke er altid inklusiv drikkepenge, men personalet i Tyskland - og navnligt Berlin - er voldsomt underbetalt. De drikkepenge som i giver, falder på et meget tørt sted.

En god side at besøge, er http://goodfoodinberlin.de/
Den har samlet alt under et og giver et godt og fyldestgørende overblik over byens spisesteder i alle prisklasser.

DEN ÜBER BILLIGE
4f9efcf9bac7630042012.jpg
Kan du li' falafel og humous er dette stedet. Bo har været der flere gange og kan varmt anbefale det. Let men lækkert ..... und ganz sehr imbiss-style! Prøv f.eks 3 slags salat, pitabrød, homous + 1 diet coke for ca. € 4,-

http://www.qype.com/place/67680-Esra-Berlin

– Og hvis du ikke blev mæt er her er en liste med de bedste falafelbarer i hele Berlin:
http://gridskipper.com/archives/entries/62023/
62023.php


SUSHI
4f9ee1288e65130042012.jpg
Der er flere gode steder i Berlin at spise sushi, og i modsætning til Danmark hænger pris og kvalitet ikke sammen i Berlin - her kan det nemlig være billigt og godt på samme tid! Et af de steder, som er absolut anbefalelsesværdige, er Sushi-circle. Kommer man efter klokken 17, kan man spise alt det man vil for € 20,-. Tryk på linket herunder og find en sushi-circle i dit nærområde.
  
http://www.sushi-circle.de/

Et andet sted er Surf & Sushi i Oranienburger Str. Jeg kender ikke kvaliteten, men det får topkarakterer på Google Anmeldelser. Generelt kan siges, at området omkring Hackescher Markt (S-Bahn) med Oranienburger Str., Alte- und Neue Schönhauser Str er et mekka for mad, mode, teater, barer og natteliv over en kam.

http://www.surfandsushi.de/eat.htm

http://maps.google.dk/maps/place?

VIETNAMESISK
Sally kom med dette forslag: Monsieur Vuong. Det lyder umiddelbart meget Lê-Lê-agtigt og super populært og af samme grund også ret crowded. Det kan måske være svært at komme i en stor gruppe i forventningen om at sidde sammen.


4f9fa761ef7fd01052012.jpg
VÅDE VARER
- finder man bl.a på den brasilianske bar BR101. Alle hverdage ml 19 og 21 er der Happy Hour, så alle drinks koster € 3,-. Bliver man hængende til efter 21 koster den dyreste drink på kortet € 5,- (hvilket er 37,- kr. svarende til en lunken kop kaffe hos Baresso).


En anden god guide til sprut og øl på listige steder er http://www.berlin-guide.dk/index.php?
 
Panel title

© 2019 berlin2012

Antal besøg: 591

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70836305618286sekunder