Berner Sennen - en familiehund - HVALPE- EN DRØM DER BLEV TIL ET MARERIDT

 

Vi glædede os til at få hvalpe - se opslaget NEDERST på denne side. Alt var klart. Men sådan kom det ikke til at gå. Nogle dage efter dramaet kunne vi lægge teksten "Stormvejr i det Krogske hjem" op på FaceBook:

 

"Stormvejr i det Krogske hjem!

Vores dejlige Debora skulle have hvalpe. Flere seriøse købere ventede spændt sammen med os. Debora havde det super fint; det var tydeligt, at der ikke var mange hvalpe; men der var liv. Onsdag i sidste uge kontaktede vi dyrlægen, Debora var måske gået over tiden, og vil ville gerne have en scanning og evt. kejsersnit. Vi blev dog snakket fra det! Torsdag midt på dagen begynder forløbet til selve fødslen, og vi glæder os.

 Fredag ringer vi igen til dyrlægen; noget er måske ikke ok i Deboras forløb. Vi får en tid kl. 16. Poul Henning har feber og er syg, men han tager heldigvis med. Man har meget travlt i dyreklinikken, det bliver til et hurtigt røntgenbillede og et hurtigt kejsersnit. PH er med, dyrlægen har travlt og underbemandingen er tydelig.

Desværre var den søde hvalp død og stod ikke til at redde. Bortset fra det og at Debora vågende op af narkosen under indgrebet,  gik alt vist ok.

Vi fik Debora med hjem, triste og rystede og valgte at sove sammen med hende. Kl. 01.30 finder Poul Henning hende død! Vi er chokerede! Rystede og chokerede! Vores unge, raske Debora er ikke mere.

Lørdag morgen vælger PH og dyrlægen at lukke op og konstaterer, at Debora er død efter en stor indre blødning forårsaget af operationen.

Vi skulle have hvalpe. Vi skulle have få hvalpe. Vi skulle have én hvalp. Vi skulle ikke have hvalpe. Det var godt, at vi havde Debora! Pludselig var hun der ikke mere. Et frygteligt forløb og der var nu MEGET tomt og MEGET trist i vores hjem!

Det kommer til at tage lang tid, før vi kommer over dette. Vi får aldrig en Debora igen – men vi har fået en lille Olivia. Olivia – betyder noget i retning af en ”fredsgivende, værdig, frugtbar skønhed”. Hun er 9 uger og havde dette navn.

Hun fylder nu vores liv og hus med noget rigtig godt, som vi har brug for!"

 

 

 

 

VI SKULLE HAVE HAFT HVALPE, OG SPÆNDTE, NYE HVALPEEJERE VENTEDE MED OS. PLUDSELIGT ÆNDREDE BILLEDET SIG.

 

 

 

 

 

 

VORES UDMELDINGER HAVDE VÆRET:

51478aba1083818032013.jpg

Debora, som har vundet 1. præmie blev parret med Anton først i marts. Anton er af hollandsk afstamning men bor ved Vejle. Han er en frisk, adræt rar unghund på 5 år - også med førstepræmie. Han er først indenfor det sidste år er blevet brugt til parring og det med meget fine kuld som resultat. Både Debora og Anton er af middelstørrelse, avlsgodkendte hos DRU og er HD/AB fine.

 

Flere billeder af Debora samt Deboras forældre se mere på www.kennel-gudnaes.dk

 

Debora forventes at få hvalpe først i maj.

51478683eb16118032013.jpg

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 40070

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,92247986793518sekunder