Bernersennenhunde - Berner sennenhund racen
      picture.aspx?id=34457516      


                                 Billede

Ved at købe en stamtavle hvalp fra en ansvarlig opdrætter , er du køber en hvalp født ind i en pre planlagt kuld , med forældre , omhyggeligt udvalgt for deres fysiske og genetiske historie. Der er racer af hunde , der er gentically disponerede for forskellige sygdomme ( svulster , displasia osv.), men en ansvarlig opdrætter blade ud af deres avlsprogram alle dyr er disponeret for disse sygdomme. Dette betyder ikke, at der er fuld sikkerhed for, at et dyr ikke lider af sådanne sygdomme , men der er langt mindre sandsynlighed for at dette sker med en ansvarlig avlsprogram , som analyserer hvert enkelt dyr tilstand og deres familie historie.

 

 Animation1.gif

Berner sennenhund hund er et stærkt og solidt uden at være tung. Skallen er temmelig bred, uden tyngde, og snude er stærk, af middel længde. Små ører, der er høj, V-formede hængende Kroppen er kompakt og kort, og brystet bredt og dybt. Hale, der lave, når hunden hviler, har langt hår og lidt recurved på spidsen. Pelsen er blank sort, lang og let bølget, rige og glat. Tag tan og hvid.

NAVN: Bernersennenhund (Bouvier Bernois, Berner sennenhund, Berner sennenhund)

Oprindelsesland: Schweiz

Klassifikation: Gruppe 2, med ingen tegn på arbejde

Højde: 64 til 70 cm

Vægt: 40 til 60 kg

Der er 4 typer og Boyeros schweiziske Berner sennenhund er den mest kendte, de større og langt hår.

Berner sennenhund racen er en multifunktions, dvs hund fungerer som en stopklods, pastorale omsorg og selskab, selv i dag er anvendt med succes som en redningshund, bjerg primært på grund af sin brede tilpasning til sne. Det er energisk, venlig, heftige og meget trofast over for sin ejer.

Han kom til Schweiz for at ledsage soldater i det gamle Rom, er stærk og muskuløs ser livlig mørke øjne, meget intelligent

De rejste romere og uddannet til at molossus, denne hund blev brugt i krig og underholdning. Ifølge Strebel, der romerske legioner af Molosser til Schweiz og Sydtyskland. Skal være klar, disse Legioner havde stillet over lange afstande var nødt til at made hende kvæg, hvilket er grunden til de havde brug for hunde, der tjener som forsvar hyrder og kvæg overvejer disse Molosser egnet til denne rolle. Den fælles oprindelse af de fire racer Molosser af disse regioner fremgår af den morfologiske ligheder mellem dem.

Ifølge Streifer, alle enige i deres stærke forfatning, med store muskler og bred brystkasse med en mærkbar ribben. De er af middel højde med sort baggrund hår, lys tan aftegninger, som i Sennenh-hund eller hyrden skal tilføje symmetrisk hvide pletter. Alle er korte hår, undtagen Berner sennenhund, der længe har glat hår eller let bølget. Disse hyrde hunde havde krydset Alperne gennem den historiske passage af St. Gotthard, hvor forskellige stier begynde. Hver en fører til en region, der senere gav navn af løbene, at der er udviklet. Vejen mod nord for at danne Apenzell hvor Bouvier des Apenzell. I den romerske legioner vest ville krydse på Paso Furca, kommer til Bern og fortsætter nordpå til Emsthal Valley, hvor han stammede Hyrden Entlebuch og Berner sennenhund.

Der er tegn præsenterer emner af denne race på udstillingerne i Schweiz, 1902, 1904 og 1907. Det var fra 1907, da de mødtes flere opdrættere og regionen Burgdorf besluttet at fremme avlen af denne indfødte Bouvier, og grundlagde "Swiss Durrbachler Club", der fastsætter de vigtigste karakteristika ved racen i de første standard. Faktisk var i 1910, i Berthoud, en hund viser samlet til 107 hunde af denne race. Siden den dag, omdøbt denne hund Bernersennenhund begyndte at ekspandere hurtigt i hele Schweiz og Sydtyskland.

Dag Bouvier de Berna er kendt og værdsat i hele verden takket være sin Tri-color frakke, sin hvide maske, hans spots fordelt godt, og nem tilpasning til mange forskellige arbejde (også últimanmente agility) og især som en hund firma.

Vi har set i mange postkort det typiske billede af denne hund trækker mælk vognen, og ikke kun er et billede postkort, men det var et rigtigt job og spillede sin corpulence var hensigtsmæssigt at gøre det. Udover at være en stor fortaler for lader og huse er meget modstandsdygtige over for hårde vintre i bjergene.

Karakter for hver af de racer, er præget af os, og i dette tilfælde funktionalitet er så bred, som gør det Bouvier de Berna er en meget grundig hund. Han er tålmodig og rolig, både med mennesker som med deres jævnaldrende, selv med andre kæledyr, men hans geni vises før ankomsten af udefrakommende på hans ejendom, hvis De bemærker nogen tegn på aggression eller til fare for deres kære. Det er en stor hund at behage deres ejere og pleje af børn, hvis nogen, fordi ikke blot er tålmodig og lege med dem, men kan forvandles til en skygge uanset hvor de er.

Microsoft® Translator18478_296952283897_296942293897_3312737_7587771_n.jpg


                        

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 46961

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32783889770508sekunder