Berntsen Inc. - About me

jeg er 38 år og er gift på 6. år har 2 piger på 6 og 7 år, bor i nyt bygget hus i Høng nær Slagelse. er et meget imøde kommende menneske, sætter stor pris på loyalitet og ærlighed. Af person så er jeg troværdig og altid i godt humør.

Erfaring

CORPORATE PURCHASER, DFDS A/S 2005-

Har siddet de sidste 7 år med ansvaret for indkøb og disponering af fødevare og rengørings artikler til DFDS skibene, hvor der årligt bespises 4,9 mil passagere, Strategisk forhandling, kontrakt skrivning på dansk og engelsk. stor kommunikation flade intern såvel externt, til leverandør og producent.

KOK DFDS CROWN OG DUKE OF SCANDINAVIAN 2001-2005

arbejde som kok og sous chef ombord DFDS skibe.

KOK HENDES MAJESTÆT MARGRETE DEN 2. 2000-2001

som kok for Dronning af Danmark.

KONDITOR BAGERIET I HELLERUP 1997-2000

blev udlært konditor i Hellerup

KOK PERLEN TIVOLI 1996-1998

sæson på Perlen i Tivoli København.

KOK SOPHIENDAL GODS 1994-1997

Kok på Sophiendal Gods i Veng ved Skanderborg.

ELEKTRONIKMEKANIKKER INGENIØR FIRMAET H. MORTENSEN BAGSVÆRD 1990-1994

færdig gjorde Elektronik mekanikker uddannelsen i Bagsværd

Uddannelse

Folke skole 9 klasse, Elektronik mekanikker EFG Herning, Kokke uddannelse silkeborg tekniske skole, Konditor Ringsted tekniske skole.

Fritid

Min Fritid går med hus og have og familien, Main Coon kat som avlsdyr, samt alt hvad der har med Apple at gøre, skriver lidt på en blog.

Færdigheder

Super bruger i Office Pakken herunder Excel, Pivot tabeller, sammenligning. Økonomisystemet Visma, kendskab til Navision og SAP. Er generelt hurtigt at lære programmer og deres kunnen.Analytiske evne jo mere vi kan sætte i system jo bedre.

Typeindikator test
typekode: INTP
"Fokus på logisk intellektuel indsigt i problematikker"

INTP-typer er ofte logiske, nysgerrige og eftertænksomme personer, som holder af at fordybe sig i idéer, sammenhænge og abstrakt tænkning. Deres talent ligger i at kunne fornemme de bagved liggende sammenhænge og finde frem til kernen. De er ofte meget dygtige til at analysere og forstå komplekse systemer og sammenhænge mest for forståelsen skyld og ikke så meget for at bruge det til noget i praksis. 

 
Panel title
Antal besøg: 21826

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3232569694519sekunder