Bertha - Blog
July
24
2010

Dag 2: Santos

Efter alt det med sproget, tænkte jeg det vil være godt med nogle kontanter. Hen til en automat og få penge. de fleste af dem var kun på portugisisk, endlige en der var på engelsk kortet ind tag kort ud, tast ind hvor mange penge man vil have. hmmmmm lad mig få.... men tiden var løbet ud. Havde været i Brasilien lidt over en time og kunne ikke få penge stod og tænkte om der var en fly der gik hjem over snart. Men jeg sagde til mig selv : Bertha du kan godt. jeg prøvede igen :kortet ind hvad vil du have af penge tag kortet . tast code ind med kortet igen, tag kortet tag penge  Jabadabaduuu penge. Pyha. og så hen og finde en taxi. Det var dejligt bare at sige: kan jeg få en taxi
og det kunne jeg . betal med penge eller kort sådan!  jeg havde penge så det var det. fik en seddel med til chaufføren hvor jeg skulle køres hen , og det var godt, for han kunne heller ikke engelsk eller jysk.
En rolig start væk fra lufthavnen, men jeg opdagede at vi var med i FORMULA 1 GRANDE Premio do Brasil 2010 og næsten alle hedder massa her.
Det var ikke min chauffør der ville ind i det første sving, vi lå sidst mens hele Feltet tog den på 2 hjul og jeg tror at vi mistede 3-4 biler i det første sving. Havde ellers læst på en hjemmeside at de var begyndt at køre pænt i Brasilien, men det var ikke i São Paulo eller i Santos for den sags skyld. og hvilken en vej "tak for kaffe" En forårsdag i helvede, det klassiske cykelløb Paris-Roubaix. ville jeg sku´ heller køre. nå vi kørt nu meget pænt og vi fik lidt afstand fra feldet eller vi var måske et par omgange bagefter og efter godt 45 min. ramte vi noget der så ud som en vej, nemlig motorvejen til Santos. Solen var ved at bryde frem, Men lige pluslig kom tågen, man kunne kun se 20-25 meter frem, og alle begyndte at køre pænt. Har lige fundet ud af at vi kørte på en dæmning.(Represa Billings dæmningen. som dækker 127 km² blev bygget fra 1927-1937).
Efter ca. 2t.15min var vi i Santos og vi kørte på strand vejen wow hvor var der smukt kunne kende mange ting fra billeder.
men mine kvaler var stadig ikke forbi. Min chauffør vidste ikke hvor hotellet lå ( manden havde gps i bilen, og den vidst han hvis ikke hvordan man brugte) .Men efter flere gang at havde råbt ud af vinduet, fandt VI endlige hotellet.

4c4a517d3d83a24072010.jpg
På  Hotel Carina Flats begyndte det at gå godt igen, her kunne man engelsk. eller der er en der kan, men han stod og tog imod mig. pyha. fik skrevet nogle parpir under og fik nøglen udleveret.
Jeg var slet ikke træt, og fik ringet til min guide Maria som sagde at jeg skulle tage mig et lille hvil .men jeg var frisk som en havørn.

4c4a51d55cf8a24072010.jpg 

Jeg har skrevet med Maria i 2 ½ år og hun skal være min guide de næste 6 uger. Efter 1 time kom hun, vi gik en tur ned til stranden ca 10 min. gang fra hotellet. WOW der var en smuk udsigt. til den ene side stranden med de mange høje huse. havet med nogle øer længer ude masser af store skibe og flotte grønne bakker til den anden side. Santos er den største havn i sydamerika , så når jeg siger mange skibe så er det ikke 5-10 stykker, men måske 50-100 skibe der ligger og venter på at komme ind. Efter det gik vi ind i et stort indkøbs center, som ligger 3 min fra hotellet og fik kaffe med brun sukker. Maria sagde at det er sort og jeg må give hende ret det var næsten helt sort- hvilken smag det har WOW. Hjem mod hotellet købte vi nogle øl, chips og lidt ost. Ølen var af mærket SOL, men det var ikke sol øl. de smagte godt. ikke så meget humle i dem. Note: sol = sol på både portugisisk og dansk.hehe

Tags : Santos

Share on Facebook Back to the blog



Comments:


 
Panel title

© 2019 bertha

Antal besøg: 5533

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.21506309509277sekunder