Be the - Anmeldelser
Seneste Nyheder
Ugens stil
Drengen i den stribede pyjamas anmedelse

Drengen i den stribede pyjamas anmedelse

Forfatter (Bog): John Boyne
Producer: David Heyman
Instruktør: Mark Herman
Manus: Mark Herman
Fotograf: Benoît Delhomme
Klip: Michael Ellis
Musik: James Horner
Produktionsdesign: Martin Childs
Medvirkende;
Bruno: Asa Butterfield
Mor: Vera Farmiga
Far: David Thewlis
Gretel (Storesøster til Bruno): Amber Beattie
Udgivelsesår: 2008
Varighed: 97 min.


Handling: Bruno, hvis far er blevet forfremmet til kommandant, skal, med hele familien, flytte væk fra sine venner, hus og farmor og farfar i Berlin. Han skal nemlig bo et øde sted, som ligger nær en koncentrationslejr, hvor han – under ekstreme omstændigheder - møder drengen Shmuel, som han bliver gode venner med. De har en god kemi og snakker sammen om alt. Der er bare lige det lille problem, at Shmuel er klædt i en stribet pyjamas og lever på den anden side af hegnet. Bruno har fået forbud mod at være sammen med menneskerne i de stribede pyjamasser, da de er jøder og derfor ikke rigtige mennesker. Uskylden og enkelheden i deres spirende venskab står i skarp kontrast til deres omgivelser og det pres de lever, og det kan derfor være svært for dem at være venner. Bruno lever på den ene side af hegnet, hvor mange af dem han omgås med, er nazister. Shmuel lever på den anden side af hegnet, hvor alle han omgås med (inklusiv ham selv) er jøder.
Dog fungere deres venskab i over et år, lige indtil de får den vanvittige idé, at Bruno skal grave sig over til Shmuel på den anden side af hegnet. Dette medfører til noget mere alvorligt og Bruno finder hurtigt ud af at han ikke kan lide at være der og at han meget gerne vil hjem igen. Men er det mon ligeså let, som Bruno lige regner med? Og får faderen mon sin fortjeneste, for at gasse jøderne levende?

Alt det kan du få svar på i Filmen – eller bogen – 'Drengen i den stribede pyjamas'.

En enestående og gribende beretning fra en verden af i går og måske i dag …

Det skal lige siges at vi er under 2. verdenskrig omkring 1940-45.

Udover alt det, kan den kun anbefales. Jeg har selv både læst bogen og set filmen. Fantastisk oplevelse.

På en skala fra 1 - 6, får denne film;
♥ ♥ ♥ ♥
Charlie st. Cloud anmeldelse

Charlie st. Cloud anmeldelse

Procucer: Burr Steers
De to centerroller er:
Charlie st. Cloud: Zac Efron
Tess: Amanda Crew.

Handling:
Charlie st. Cloud er en ung mand, der er fanget af fortiden. Han kan ikke komme sig over sin lillebrors tragiske død, så han opgiver sine drømme og bliver boende i et lille hjem i sin barndomsby.

Men så vender hans gamle klassekamerat Tess uvenetet tilbage til byen, og Charlie begynder at åbne sig for mugligheden om at finde kærligheden. Han er splittet - skal han holde sit løfte til sin bror eller følge sit hjerte? - Mon det lykkes Charlie at samle mod til at uslippe fortiden og udforske sine føelser for Tess før det er for sent?

Vores mening:
Vores mening om filmen er at det er en gribende fortælling, som man knap kan tage øjnene fra skærmen. Du vil elske denne film. Denne film kan du se stort set hele tiden! Du skal måske også tage en lille spand eller en stor skål, med godt plads til en masse savl. Du kan jo sidde i langt over en time og savle lidt over den over lækre Zac Efron! Men du vil ihvert fald elske denne film!

På en skala fra 1 - 6, får denne film;
♥ ♥ ♥ ♥
Breaking Dawn part 1 anmeldelse

Breaking Dawn part 1 anmeldelse

Producer: Wyck Godfrey
De tre centerroller;
Hovederollen, som Bella Swan, spilles af Kristen Stewart, vampyr-fyren Edward Cullen, spilles af Robert Pattinson. Og den lækre Vareulve-snack Jacob Black, af Taylor Lautner.

Breaking Dawn er den fjerde film af Twilight, Sagaen. Det er en romantisk historie om vampyrer og unormale væsener. Den har helt igennem gennemført handling, udover at den måske er en anelse skuffende, hvis du i forvejen har læst bogen.
Intet i filmen har det mindste tegn på dårlig grafik eller effekter.

Handling: Filmen starter ud med spændig, da Jacob Black modtager en invitation til Bella & Edwards bryllup.
Han år et vredeanfald og afviser.
Bella og Edward har arangeret en bryllupsrejse til en privat ø ved den Brasilienske kyst. Ferien starter med at være en succes og de to forelskede fik æavet en masse SAMMEN, som de lange har villet have gjort. Men desværre ender det med at de må rejse hjem tidliger, da Bella er blevet alvorlig syg. Hun vil ikke spise eller drikke og bliver meget for undervægtig. De ved i starten ikke hvad det er, der er sket, for man kan jo ikke blive gravid med en vampyr - eller kan man?

Det er en gribende kærligheds historie, som foregår parallelt. Vi har den verden, som Bella lever i, blandt mennesker (Homo Sapiens) og den venden Edward lever i, blandt Vampyrer og andre unaturlige væsener.

På en skala fra 1 - 6, får denne film;
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Snow White and The Hunstman anmeldelse

Snow White and The Hunstman anmeldelse

Forfatter: Tim Burton
I de tre centerroller har vi, som Snow White, Kristen Stewart, som den onde dronning/stedmor, Charlize Theron og som The Hunstman har vi Chris Hemsworth fra Thor.

Handling:
Handlingen kort er den lille pige Snow White som bliver født som prinsesse. Som ca. otte årig bliver moren/dronningen syg og dør. Kort efter finder faren/kongen en smuk ung kvinde, som han kun ser skønheden i og tager hende straks til hustru. under bryllupsnatten myrter den nye dronning sin mand, og laver en lille massakre i det lille kongerige. Snow White's bedste ven William når at flygte men Snow White bliver fanget, og kommer til at leve under nogle knap så dejlige forhold, låst unde i et tårn. Da Snow White bliver omkring de 18-20 år spørge dronningen klassisk sit spejl hvem der er den smukkeste i landet, men da det svarer Snow White, bliver hun rasende, og vil ha' Snow White dræbt. Snow White flygter og bliver senere jagtet, af The Hunstman, som efter ca. fem minutter ender som hendes "ven", sammen gennem lever de stort set alt og, Snow White bliver senere genforenet med sin ven William. Kort efter bliver hun forgiftet med et æble af den onde dronning, men vågner igen. Sammen med en masse andre mennesker som er lede og kede af dronningens herredømme, går hun op mod dronningen. Mon hun kan vinde?

Vores mening:
Vores mening om filmen er, at den er super godt lavet der er en masse god grafik, effekter og så er historien bag faktisk også helt fin. På trods af, at det hele er meget urealistisk, virker det alligevel meget ægte alt samme på grund af den gode kvalitet og de super gode effekter.
Men når det hele bliver mixet sammen så fungere det bare ikke. Desværre bliver historien langtrukket, spændings punkterne forminsket, historien bliver let svær at holde styr på og værst af alt, bliver spændingen ikke opretholdt. Vi savner også lidt romantik, spænding og eventyrligglød, som gør den genkendelig.
Men når det er sagt skal det siges at skuespillerne gjorde et fantastisk job, trods den lidt kedelige handling.

Alt i alt, en film du måske ser én eller to gange, men heller ikke ret meget mere.

På en skala fra 1 - 6, får denne film;
♥ ♥
 
Panel title

© 2018 betheyummy

Antal besøg: 7838

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29319906234741sekunder