Be the - Natrual Beauty
Seneste Nyheder
Ugens stil

Det her er Naturel Beauty. Det er en side hvor du kan få tips til at blive smuk helt naturligt! Du kan også få nogle nice trænings øvelser. Så hvis du er glad for at se godt ud uden alt for meget make-up, slanke tøj eller extensions, så tag lige et lille kik på denne side!

 

Motion:
Der er virkelig mange måder at forbande kalorier på. Men det behøver faktisk ikke altid at være lange, kedelige løbeture helt alene i regnen. Man kan komme af med kalorierne på mange måder. Her er der nogle, hvor du oven i købet kan være sammen med dine veninder:

Shopping = 70 kalorier. Du forbrander mange kalorier ved at shoppe, da du går meget frem og tilbage og prøver nye butikker. Uden rigtigt at bemærke det, motionerer du faktisk meget ved shopping, specielt hvis du er lige ved at miste et tog eller en bus hjem.


Hop rundt og syng og dans = Du kommer faktisk af med hele 150 kalorier, fordi man bruger stort set hele kroppen når man danser, og så gør det det sjovere når man synger. Og desuden skal man virkelig bruge mavemuskler til at ramme de rigtige toner.


Se tv = der forbrander man dig kun 25 kalorier. Jeg tror, at man forbrander kalorier, hvis man griner af det man ser.


Ryk  rundt på dine møbler = Der forbrander du faktisk hele 165 kalorier. Da man jo både trækker, hiver og bruger sine muskler. Så måske dit værelse trænger til en makeover?

Du kan også træne for dig selv. Måske du kunne gøre plads foran TV'et og tænde for din yndlings kanal, og så er det ellers bare igang med nogle øvelser. Du kan jo få et par her:

Lår og balle øvelse: Bøj dine let og løft så det ene ben, så du står på et ben. Sæt henderne i siden og bøj og stræk dit ben ti gange, derefter så gentager du på det modsatte ben. Du kan også stå i samme positur men hoppe i stedet.

Du kan også lave pigearmbøjninger ved at lade dine knæ (ikke tæerne) stemme imod gulvet, og så er det ellers bare igang. Du kan selvfølgelig også lave den hårde udgave.

Du kan også lave en planke, som styrker ryg og arme. Du laver en planke ved at du ligger dig på maven stemmer imod med tærene og sætter dine under arme i gulvet, og så holder du ellers bare en så lige linje, som muligt, fra nakken og ned. Kan du mon ta' tre minutter?

Du kan også lave nogle mavebøjninger. Det gør du ved at ligge dig på ryggen og så trækker du benene op, så de danner en "trekant". Derefter skal du op og røre ved knæene med hovedet - frem og tilbage, frem og tilbage. Tag gerne 10 mavebøjninger dagligt.

Hår:
Ja, det lyder måske mærkeligt, men det du spiser kan faktisk have indflydelse på dit hår! Her ser du nogle ting som hjælper dit hår på forskellige punkter, men husk lige på, at det skal velligeholdes, så det nytter ikke, kun at udnytte disse spisevaner i et par dage.


Sund hovedbund = A-Vitamin. Du kan få A-Vitamin, ved at spise en række produkter: Levertran, kød, broccoli, æg, kål, abrikoser, gulerødder, ost, spinat, pærer og mælk.
Stærkt og glansfuldt hår = B-Vitamin. Du kan få B-Vitamin, ved at spise fuldkornsprodukter, bælgfrugter, mælkeprodukter, og rå grøntsager.
Biotin er faktisk super godt for håret, da det forebygger hårtab og gråhår! Du får biotin i æg, gær, ris, fuldkorn, lever og mælk. Så skal du ha' smukt hår, så ved du hvad der er på menuen.

Smarte ting:
Okay piger, drenge, mænd, kvinder (anyone) - denne ting er min yndlings! Det er en deodorant som man bruger efter badet - Men hvis du har barberet dig under armene er det ikke en god idé at bruge den, da det svir max! Jeg har selv prøvet det - og så lader man den bare virke over natten og næste morgen så bruger man bare sin normale deo, og efter at have brugt den tre dage i streg, så er man svedlugts fri i fem dage! Den virker også til fødder. Mirakel midlet hedder Safety5 og fåes i Matas.

   
 
Panel title

© 2018 betheyummy

Antal besøg: 7612

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5232629776001sekunder