Be the - Ugens stil
Seneste Nyheder
Ugens stil
Vinderen af uge 26

Vinderen af uge 26

Vi kan godt lide dette sæt, fordi det er så super feminint. Stiletterne er bonus - for den elsker vi. Kjoler og blazers er også et hit. Vi elsker det fordi det er så enkelt, men alligevel fedt og så er halskæden og lige bonus x2.
Vinder af uge 24 - forsinket.

Vinder af uge 24 - forsinket.

YES! På trods af de få læsere vi har, fandt vi alligevel ugens vinder. Vi elsker hendes outfit fordi det både er neutralt, men også vildt. Tak til alle, der sendte et billede ind. Husk, at i altid kan deltage igen, bare ved at sende et billede med DIT outfit til betheyummy@live.dk
UGEN STIL

UGEN STIL

Here we go. Ja, nu er det tid til at DU skal sende et rigtig fedt outfit til vores e-mail adresse, netop betheyummy@live.dk. I beskeden til os, skal du meddele om billedet skal være anonymt eller med navn(evt. efternavn). Hvis du ønsker at der kommer navn på, skal du selvfølgelig skrive dit navn i en besked. Hvis ikke du angiver navn eller andet, bliver det anonymt. Vi trækker en vinder hver mandag, som VI kan konkludere har det fedeste outfit. Der er desværre ingen andre præmier end æren og glæden ved at dit billede kommer ud på siden. Der er selvfølgelig altid mulighed for at kommentere billederne, men vi ønsker ikke negativ respons.
I kan altid stille spørgsmål om Ugens Stil her i forummet.
 
Panel title

© 2018 betheyummy

Antal besøg: 7621

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,67335295677185sekunder