Betting - Forside

 

Denne side handler om betting, men fra den analytiske side. Der er idag mange sider som tager udgangspunkt i personlige meninger, og hvor et begreb som værdi er defineret så man har svært ved at vurdere, om det er reelt eller ikke. Denne siden er et førsøg på at danne et sted for personer med ønske om at angribe tingene på mere definerede måder - og det vil i praksis sige at de systemer og tanker man gør sig er kendetegnet ved at:

  • Systemets udvælgelse af spil skal kunne gendannes.
  • Systemet skal testes med udgangspunkt i en længere periode på baggrund af data.
  • Systemet skal vise værdi over en periode der gør at man kan have en form for statistik tiltro til at det skaber værdi.

 

Siden må meget gerne være udgangspunkt for at skabe samarbejde om opgaver af fælles interesse på bettingområdet. Analysearbejdet kan selvfølgelig blive stort, og det vil derfor i en række tilfælde være hensigtsmæssigt om nogle slår sig sammen om en større opgave.

 

Denne side er ikke en "bliv millionær på kort tid hjemmeside". Hvis det er det du søger, så har denne side ingen interesse for dig. Systemer på denne side kan give et overskud, men der er igen garanti for at de giver overskud, og jeg udsteder ingen garantier. Betting handler i bud og grund om sund fornuft - og ser noget for godt ud til at være sandt -så kan du normalt også regne med at det er tilfældet. 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 4022

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35610485076904sekunder