Beuty-Drawings - Andmeldelser m.m.
Hvad er Andeby.dk?

Andeby.dk er en hjemmeside for donaldister som handler om Anders And og alle de andre i Andeby. Det er mest børn på 9-13 år som har en Andeby bruger men der er os mindre og større. Man opretter en bruger også det bare i gang. På Andeby.dk kan man skrive med andre donaldister og få venner. Der er et forum hvor man kan diskutere alt muligt og lege en masse skrive lege. Andeby.dk blev oprettet i december 2007 og den første bruger var Admin. Kalle er den ældste bruger som stadig er på andeby. Han er nr. 315. Der er i alt 56852 brugere.

Alle bruger har en væg hvor man skriver til hinanden og giver hinanden gaver men man kan os skrive privat beskeder. Alle har os en blog hvor man kan skrive om alt. brugerne tjener Andeby kroner ved og være aktive på andeby.dk og alle har en statistisk hvor de kan se hvor aktive de er.

Andeby er styret af en borgmester og et byråd som laver lovene. Der er valg ca hver halve år. Der er mange partier og efter valget laves byrådet efter de stemmer partierne fik. Borgmesteren hedder nu i februar 2012 Albert And som er formand for Andekæmperne. der er 18 med i byrådet.

Der sker mange ting på Andeby.dk. Der er fodboldklubber og fodboldkampe, politi klubben HAP, billedbutukker, comic creator hvor man laver sin egen Anders And tegneserier, Duckpedia med alt om alle i Andeby, en masse spil, sjov og quizzer.

Andeby.dk har 4 moderator der styre at man ik mobber og sviner hianden til og laver dumme ting. De hedder Albert_And, Sander_And, Emil_K og Sherlock_Scones

så hvis du vil ha gode venner og et godt sted og være så kom til Andeby.

Skrevet af OliverAnden

Andmeldelse af Den Bestøvlede Kat - Miav. 
Ja, jeg har været inde og se den bestøvlede kat i 3D.
Vil prøve at lave en ANDmeldelse om den så her kommer den:

Den bestøvlede kat handler om Kat (Det ER dens navn) som sammen med sin ven ''Klumpe''
og Den sorte kat prøver at finde ''Guld gåsen'' som lægger ''Guldæg'' men fordi at Kat og Klumpe har været onde (Kat har dog ALDRIG været i fængsel) havede klumpe tænkt sig at få hævn på Kat (Da de var små havede Kat efterladt Klumpe mens han selv løb for sit eget liv for ikke at blive fanget) planlage han et slags ''Kup'' der handlede om at finde guldgåsen få nogen banditter til at efterlade ham i ørkenen og få Kat i fængsel... Det lykkedes dog for ham selv om den sorte kat også VAR med, hun kunne så GODT lide ham så hun befriede ham i fængslet... så bliver Kat og Klumpe venner og de lever lykkeligt til deres dages ende (Tror jeg)

Jeg giver den 4/5

Jeg kan ikke lide

Det er nogen meget langtrukkende historier altså de kunne haved forkortet den lidt så ikke de ellers korte historier ikke blev så lange og gjordt mere ud af ''Hullerne'', der var også nogen steder hvor der var nogen ''Huller'' altså hvor man ikke fik ud af hvad der så skete.

Jeg elsker

Grafikken er FANTASTISK og historien er også Rigtig god...
Figurene er sjove men taler spansk/mexicansk som er lidt svært at forstå :D

Håber i kunne lide andmeldelsen og at I fik lyst til at se den :D
 


Skrevet af Anton331

Hvad er en Kajak?

En kajak er en lillesmallang båd der drives fremad med en pagajog roeren siddermed front mod roretningen. Den mest almindelige kajaktype er til én person, men derfindes udgaver med både to og fire roere.

Kajakker er oftest lavet af glasfiberkulfiber eller kevlar, men findes også i udgaver lavet itræofte dækket af et lag glasfiberglasfiberen er ikke at se, da den bliver gennemsigtigunder lamineringen. I sjældne tilfælde er kajakken dog udelukkende lavet af træNogletyper havkajakker laves 

desuden i forskellige plast-sandwich konstuktioner.

Der findes en lang række forskellige kajakker, men de typer man normalt forbinder med en kajak er havkajakturkajak og kapkajakDerudover findes ogsåpolokajakfosskajak, sit-on-top kajakoppustelig kajak samt foldekajak.


Skrevet af Donual

 
Panel title
Antal besøg: 1645

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31699109077454sekunder
Nyt!
Forum