Bezla - Sidste nyt

    3 juni 2012

Bezla er dejlig glad, hun kan næsten ikke stå stille for sin logrende hale. Men hendes bagben er stadig ikke for gode, det er som om de ikke rigtig vil rette sig, de bøjer nærmest den forkerte vej når hun går langsomt. Jeg tror heldigvis ikke at hun selv er klar over det. Vi var på stranden i dag, og hun elsker at løbe rundt i alt det dejlig tang hvor benene synker ned i, man kommer til at lugte så dejligt. Den 6/5 havde hun sin første fødselsdag. Hun fik nyt legetøj og en lækker lækker leverpostegsis mmm. Hun er en virkelig dejlig rolig og dog legesyg hund, og jeg elsker hende rigtig højt, det ville smerte mig rigtig meget hvis hun en dag fik ødelagt bagbene. For ikke så længe siden blev vi færdige med anden omgang træning og hun var rigtig dygtig, og elskede samværet med de andre hunde.

 

    12 april 2012

Vi nydder stadig dagene. Lige nu holder vi lidt dejlig påskeferie. Vi var startet til noget træning for begyndere, og det nyder Bezla rigtig meget, men de sidste par gange har vi ikke kunnet tage med, for jeg tror at hun er kommet i løbetid. Det er dog lidt svært at blive klog på, for hun vimser ikke om drengene vi møder, og hun drypper ikke, men hun virker hævet så mon ikke hun er der, og så småt er ved at blive voksen? Det tror jeg i hvert fald. Hun er stadig fyldt med energi og hun elsker at spæne rundt ude i haven. Hendes bagben er dog ikke rigtig blevet bedre. Når hun går langsomt rundt og leder efter mad er det som om at de næsten bukker den forkerte vej. Heldigvis er hun ikke selv klar over at der er et problem. Nu venter vi til det bliver lidt varmere i vejret og vandet, så må jeg se om jeg kan vende hende til at gå i vandet, så vi måske kan se om en worterwalker og lidt hundesvømning kan hjælpe på det.

 

    11 februar 2012

Nu er svaret så kommet på den hudprøve dyrlægen tog på Bezla og den viste at hun ikke fejler noget, så der er ikke allergi, det er nok bare tør hud, så nu må jeg bare prøve at vaske hende med det shampoo jeg fik, og det ser også ud til at hjælpe, så det løser sig nok, og vi håber på at hendes bagben retter sig med tiden, for hun er jo ikke mærket af noget og når hun løber og springer synes jeg at hun bøjer benene fint, så vi krydser fingre.

 

    5 februar 2012

Så har jeg fået lavet den nye hjemmeside.

Når men Bezla og jeg var jeg til konkurance, men det gik ikke så godt, vi fik et lyssegult bånd (mindre lovende) fordi hendes kropsbygning ikke var god nok, og ikke var særlig typisk for en berner, og hendes pels var også for krøllet og havde en forkert struktur, men dommeren beskrev hendes hoved som udtryksfuldt og dejligt, og hvem ved måske retter resten sig når hun bliver lidt ældre, men på tirsdag skal vi til dyrlægen og se hvad hun siger til bagbenene og de hudproblemer hun har så det bliver spændende. Ellers går det meget godt hun er ved at have vænnet sig al den sne, selvom det er noget mærkeligt noget.

 

    5 januar 2012

Der er liv og glade dage når man har en hvalp på 8 måneder. Jeg har nu været lidt bekymret for nytårs aften men det gik rigtig godt hun tog slet ingen notits af de mange brag der kom, hun kunne ikke være mere ligeglad, men de småtterier vi smed på vejen da vi var ude og gå en tur kunne hun ikke lide, det der lys der kom var da noget mærkigt noget. Da vi selv skulle ud og skyde raketter af blev hun inde på mit værelse med en dejlig klov fyldt med frossen leverposteg, og hun hyggede sig med den. Hun er nu blevet lidt stor og tung efterhånden, men det er bare dejligt, undtagen når hun skal lyftes ind i bilen, men det er heldigvis ved at være godt overstået, for hun har nemlig lært selv at hoppe ind i den, hun har ellers været lidt bange for det, men med lidt godbidder hjalp det på det. Jeg glæder mig til den 29 januar for der skal vi nemlig til et vinterskue, så jeg er meget spendt på hvordan det går. 

 
Panel title

© 2017 bezla

Antal besøg: 3075

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51352405548096sekunder