- logo 8

 

eizobanner2012.jpg
toplogo.jpg
netflixfront.jpg
Netflix annonecerer officielt, at de kommer til Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Der kommer både lokalt og internationalt indhold til en "lav månedlig pris".
ouyafront.jpg
Den nye OUYA-spilkonsol vil tage kampen op med Sony PlayStation 3 og Microsoft Xbox 360. Læs mere om den lille, billigere Android-baserede spilkonsol, som også får mediecenter-funktionalitet.
topadd_anbefalinger2.jpg
Se vores liste over officielle anbefalinger af både TV og monitors. Listen opdateres løbende. Opdateret: 30. juli 2012.
Tilbudsjagten: Ideen er simpel; Hver uge går vi igennem tilbud på fladskærme hos butikker og netforhandlere og samler dem.
Vil du se dine feriebilleder eller videoer/film fra din smartphone eller tablet på den store skærm? Så kan MHL hjælpe dig. Vi hjælper dig igen i denne guide.
language_DK_selected.gif FlatpanelsHD minitwitter.jpg RSS_icon.png
Her er du: Startside - Nyheder
Tilpasset søgning
Internet
 
 
 
seperatorline.jpg


CANAL8 Sport
CANAL8 Sport er ny dansk sportskanal
Af Rasmus Larsen
03 Jul 2012

Spring til   20 kommentarer

Den 13. august går en ny, dansk sportskanal i luften hos YouSee, TDC HomeTrio og Canal Digital. Kanalen døbes CANAL8 Sport og vil vise dansk og udenlandsk fodbold, såvel som tennis, motorsport, ultimate fighting og mere.

CANAL8 på vej til din tv-skærm

Det er C More – tidligere CANAL+ - som står bag den nye rendyrkede sportskanal, der er et supplement til CANAL9. CANAL9 vil fortsat vise fodbold fra Superligaen, La Liga og Europa League.

CANAL8 Sport
CANAL 8 Sport er en ny dansk sportskanal


CANAL8 Sport vil i stedet fokusere på sport, der hidtil har været en del af CANAL+ Sport. Det omfatter blandt andet ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting samt fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision. CANAL8 Sport skal således være en sportskanal til de danskere, der ikke kan få nok.

- ”Vi er rigtigt glade for lanceringen af CANAL8 Sport. Med CANAL8 Sport har vi mulighed for at lave en rendyrket sportskanal og give en masse sportsfans lettere, billigere og bedre adgang til nogle rigtigt stærke rettigheder. Det giver os samtidig mulighed for klart at positionere CANAL9, som vores flagskib, hvor stærkt non-sport indhold lever side om side med de største af vores fodbold/sportsrettigheder”, udtaler Charlotte Repholtz, Country Manager for C More Entertainment i Danmark.

CANAL8 Sport vil blive tilgængelig d. 13. august hos YouSee (i fuldpakken), TDC HomeTrio og Canal Digital. Det forlyder ikke om tv-kanalen bliver udsendt i HD eller SD. Der forhandles også med de øvrige danske tv-udbydere.


Det glæder os, at du synes godt om den. Ønsker du at dele den?

Facebook

Twitter

Del denne side …

Tak! Close

Skriv ny kommentar

noavatar32.png
  • Send som …
Sorter efter populære lige nuSorter efter bedste anmeldelserSorter efter nyeste førstSorter efter ældste først

Viser 20 kommentarer

M Abonnér via e-mail S RSS

bund_logo.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 704200

734524

Editing

-0.12408590316772sekunder