Black Diamond Ferret - Hvalpe Kontrakt

4c0db1c34dd9b08062010.jpg

 

En hvalpe pakke med  400g af det foder hvalpen er van til at spise

og en lille pose med daggamle kyllinger.

 

Hvalpe pakken vil bestå af :

 

En gave til hvalpen fra dens opdrætter.

En ting med duft af mor til den første tid.

Alle hvalpens billeder på en cd-rom

 

 

Hvalpen vil havde fået et sundheds tjek af en ilderkyndig dyrlæge,

dens første vaccine og en chip.

Vi bruger dyrlæge Alisom Wilson fra Dyrlægehuset i Ballerup

 

 

Hvalpene vil blive solgt i en alder af 10-12 uger alt efter hvornår de er klar til at komme fra moderen.

 

- Der er udover det mulighed for jer der vil det at bestille en foto bog med hvalpe billeder og tekst om hvalpen og hele forløbet med den. Bogen vil jeg selv lave gennem et firma jeg har kontakt med.

I kan købe hvalpe bogen for 150kr af os!

Ønsker i bogen skal i skrive eller ringe til mig og fortælle det så jeg kan bestille det rigtige antal.

Pengene for bogen skal betales ved bestilling eller når hvalpene bliver 7 uger.

Vi har fået en privat fotograf til at tage billeder til bogen.

 

Udover det

 

 

 

Jeg tager forbehold for ikke at sælge, hvis jeg ikke mener en køber er egnet.

 

Hvalpe vil kun blive solgt til myndige persone hvilket vil sige folk over 18. Dette også selvom forældres underskreft kan forlægges!

 

 

Alle hvalpe koster det samme hos mig, uanset farve og pels. Vi er af den tro at alle hvalpe er dejlige og unikke. Derfor vil de alle sammen koste det sammen uanset pels og farve.

 

Vi sælger højst to avls hvalp om året. Disse koster også det sammen uanset pels og farve.

 

Kæle Ilder 2500Kr

 

 

 

 

Der skal betales 500kr når hvalpen bliver udvalgt i en alder af 3 uger. Dette er et reseveringsgebyr som sikre dig at hvalpen er din! Der vil stå under hvalpens billeder efter betaling at hvalpen er reseveret og at der er betalt for den.

Ved resevation skal vi havde dit navn, adresse og telefon nummer. dette er til vores kontrakt så vi kan udforme den personligt til dig.

Fortryder du af private grunde at fortryde dit valg af hvalpen, betales reserveringsgebyret ikke tilbage!

Det resterende beløb på hvalpen betales når du afhænder din hvalp, når den er 10-12 uger.

Vi vil gerne havde et besøg af din inden hvalpen bliver udleveret, så vi kan lære jer at kende og så i kan se hvalpene inden køb. Dette er for at vi kan holde en god kontakt og i kan lære jeres hvalp at kende. På vors kontakt side vil i kunne finde vores telefon nummer og vores mail adresse.

 

 

Du får hos Black Diamond Ferret, 2 ugers prøve tid sammen med din nye hvalp. Fortryder du dit køb af hvalpen, vil du kunne lever hvalpen tilbage til os. Du vil derefter kunne vælge at få dine penge tilbage minus reseveringsgebyret, eller at vælge en anden hvalp, såfremt der er nogle ledige hvalpe tilbage. Og vi vil have mulighed for at give hvalpen et andet godt hjem.

 

Ønsker du at sælge din hvalp, efter de to ugers prøve tid, vil vi have forkøbsret til den. Der skal vil tilbage levering af hvalpen tages højde for ilderens alder og helbredstilstand

 

Alle hvalpe herfra har opdrætter forkøbe ret til uanset alder på ilderen. Skal ilderens sælges skal vi som opdrætter informeres om det før ilderen sælges.

 

I tilfælde af køber ønsker at sælge ilderen til 3 mand, skal der udfyldes en omplaceringskontrakt på hvalpen. I dette tilfælde indtræder 3 mand i alle køberes rettigheder på hvalpen og forpligtelser i vores kontrakt på hvalpen.

 

 

 

Ilderen må ikke bruges til avl på nogen måde, med mindre der er en skriftlig aftale med os om det. Er hvalpen ikke købt som avls hvalp hos os, vil det stå på din kontrakt.

 

Bliver ilderen brugt til avl alligevel, uden der forligger en sådan skriftlig aftale med vores underskrift på. Har vi som opdrætter på hvalpen, ret til at rejse krav om tilbagelevering af ilderen. Da er solgt som kæledyr!

Bliver ilderen brugt til avl, vil opdrætter have ret til at hændte ilderen. Og dette uden tilbagebetaling af købesummen på ilder og evt. hvalpe.

 

 

 

Tæver tidligst ved 6 måneders aldren- senest ved 12 måneders alderen

 

Hanner tidligst ved 6 måneders aldrens - senest ved 12 måneders alderen

 

Kopi af neutraliserings papir med dyrlæges underskrift og ildernes chip nummer på skal tilsendes til os senest 1 måned efter indgrebet på ilderen.

 

Køber er desuden forpligtet til at beddele opdrætter om ny adresse, eller mail adresse, ved flytning.

 

 

 

Mvh

Maria Dyhr og Robert Hass

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 10144

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3941330909729sekunder